Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leuk appartement met uitzicht op het Engelandpark!

Dit ruime appartement aan de Engelandlaan 994 biedt een fantastische kans om te wonen op redelijke afstand van het centrum van Haarlem. Met zijn drie slaapkamers, ruime woonkamer, grote moderne keuken, recent vernieuwde badkamer en balkon over de gehele breedte van het appartement, biedt dit appartement een comfortabele leefruimte voor het hele gezin. Vanaf de eerste verdieping geniet je van een adembenemend uitzicht op het prachtige groen van het Engelandpark.

Indeling: Begane grond, centrale entree met intercomsysteem, bellentableau, lift en het trappenhuis. Onder het gebouw is de toegang tot de afgesloten eigen berging.

1e etage: entree, hal met meterkast, woonkamer met toegang tot balkon op het westen. Nette dichte keuken met inductiekookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap èn zicht op de woonkamer, hal met toegang tot de grote slaapkamer aan de voorzijde en twee gelijke slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Vanuit de hal toegang tot de moderne badkamer met douchecabine, elektrische radiator en wastafelmeubel. Apart toilet. Kast voor de wasmachine en boiler.

De ligging van dit appartement biedt het beste van twee werelden: uitzicht op het park en toch dichtbij alle voorzieningen van de stad. In de omgeving is een klein winkelcentrum op loop- en het grotere op fietsafstand. En... mis je het gezellige veelzijdige Haarlemse centrum? Je bent er met 15 minuten fietsen. Ook de goede openbaar vervoerverbindingen liggen op circa 10 minuten lopen. Uiteraard is er ook plek voor de auto; vrij parkeren voor de deur of in de buurt. Overige zaken zoals scholen, kinderdagverblijven en medische voorzieningen zijn in de omgeving te vinden; veelal lopend, met de fiets of soms even met de auto. Het is de perfecte plek om thuis tot rust te komen na een drukke dag.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

- Servicekosten € 300.40, inclusief water en voorschot stookkosten (verrekend via warmtemeters) - Mooi aan park gelegen, royaal balkon op het westen - Balkon over de gehele breedte van het appartement - Het complex staat op eigen grond (geen erfpacht!) - Fraai uitzicht over park en waterpartij - Eigen berging op de begane grond - Op slechts korte fietsafstand van het centrum van Haarlem - Oplevering in overleg, kan spoedig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 269

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 269

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede