Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit heerlijke 4-kamerappartement aan de Engelandlaan 888 te Haarlem. Dit kleinschalige appartementencomplex biedt de perfecte combinatie van rust, groen en dynamiek.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en biedt drie goede slaapkamers, twee balkons en een prachtig uitzicht over o.a. het groene Engelandpark. Parkeren is onderaan het appartement en dus altijd in de buurt. Hoewel dit appartement netjes is, biedt het ook de kans om je eigen stempel te drukken en het naar eigen smaak te moderniseren. Zo kun je echt jouw eigen plekje creëren, terwijl je slechts op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Haarlem woont. Verder is de ligging ideaal ten opzichte van winkels, overdekt winkelcentrum, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang en speeltuinen.

Indeling: Begane grond, centrale entree met intercomsysteem, bellentableau, lift en het trappenhuis. Onder het gebouw is de toegang tot de afgesloten eigen berging.

1e etage: entree, hal met meterkast, woonkamer met toegang tot balkon op het zuiden. Nette dichte keuken, slaapkamer met toegang tot tweede balkon, halletje met toegang tot ruimte voor de wasmachine. Kleinere slaapkamer, badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Slaapkamer, hal naar apart toilet met fontein.

Stop met zoeken en kom dit unieke appartement zelf ervaren! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door deze fantastische mogelijkheid!

- Servicekosten appartement € 306,69 en € 28,59 berging. Voorschot stookkosten € 167.21. - Woning is voorzien van dubbel glas - Warm water middels boiler - Verwarming middels blokverwarming - Het complex is gelegen op EIGEN GROND (geen erfpacht).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 312

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede