Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

STARTERS OPGELET: RUIM APPARTEMENT IN OVERWHERE-ZUID
Op zoek naar een eigen plek in de stad? Dit vierkamerappartement in Overwhere-Zuid is een solide keuze voor starters die van stadsleven houden. Met drie slaapkamers, twee balkons en de nabijheid van winkelcentrum Calvaljeplein, combineert dit appartement gemak met gezelligheid. En dat alles op loopafstand van het centrum van Purmerend. Is dit jouw nieuwe start?

DE PLUSPUNTEN VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
- Een praktisch appartement, ideaal voor starters.
- Vier kamers, waaronder drie slaapkamers, voor voldoende ruimte.
- Direct boven het winkelcentrum Calvaljeplein voor al je dagelijkse boodschappen.
- Twee balkons: geniet van de ochtend- en avondzon.
- Op loopafstand van het gezellige centrum van Purmerend.

EEN THUIS MET MOGELIJKHEDEN
Dit appartement biedt een prettige leefruimte van 65 vierkante meter. De woonkamer is licht en biedt voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een eethoek. De grote ramen zorgen voor een aangename lichtinval en geven zicht op de omgeving.

De keuken is functioneel en biedt de basis voor het bereiden van maaltijden. De drie slaapkamers zijn elk goed van formaat en bieden privacy. De balkons aan zowel de oost- als de westzijde van het appartement zijn een fijne toevoeging; hier kun je genieten van buitenlucht en uitzicht.

CENTRAAL GELEGEN MET ALLES BINNEN HANDBEREIK
Overwhere-Zuid is een levendige buurt. Met het winkelcentrum Calvaljeplein voor de deur, zijn boodschappen zo gedaan. Het centrum van Purmerend, met zijn winkels en terrassen, is dichtbij. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor je snel in Amsterdam of de natuur bent.

DE HIGHLIGHTS NOGMAALS
Dit appartement is een goede keuze voor starters die een eigen plek zoeken in een stedelijke omgeving. Met een woonoppervlakte van 65 vierkante meter, drie slaapkamers en twee balkons, biedt het zowel ruimte als comfort. De locatie boven een winkelcentrum en de nabijheid van het centrum van Purmerend maken het een aantrekkelijke woonplek.

NEEM DE STAP NAAR JOUW NIEUWE THUIS
Kun je jezelf al zien wonen in dit appartement? Of genieten van de zon op een van de balkons? Dit appartement in Overwhere-Zuid biedt een fijne basis voor je dagelijks leven. Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan zijn. Jouw toekomst in Purmerend start misschien wel hier.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, eengezinswoning, eindwoning, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 225

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, eengezinswoning, eindwoning, Appartement
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 225

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend