Zuideruitweg 22 1608EW Wijdenes

Verkocht onder voorbehoud

Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS WAAR HET LEVEN GOED IS
Ontdek een thuis waar rust en ruimte samenkomen met het comfort van modern landelijk wonen. Dit pareltje in Wijdenes, perfect voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen, tweepersoonshuishoudens, senioren en iedereen die verlangt naar een levensloopbestendige woning, biedt een serene leefomgeving met een adembenemend uitzicht aan de achterzijde, richting het Markermeer, waar je de masten van de schepen voorbij ziet komen. 

Ook wel bekend als het huis met de spin, welke in veel fietspuzzeltochten een bekend fenomeen is. Laat je elke dag weer verrassen door de schoonheid van de natuur, een ruim oprijpad en de luxe van een fijne tuin met serre en sauna, terwijl je geniet van de zonsondergang.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Landelijk wonen met een onbetaalbaar uitzicht
- Een tuin die rust uitademt, compleet met serre en sauna
- Uitzicht op het Markermeer vanuit je achtertuin
- Levensloopbestendig wonen met alle gemakken op de begane grond
- Een achtertuin op het westen waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Stap binnen in een wereld waar elke hoek van het huis een verhaal vertelt. Zo dateert het originele gedeelte uit 1920 en is de woning in 1991 uitgebouwd tot een warm, optimaal leefhuis. De ruime woonkamer, met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten, biedt een uitzicht dat nooit verveelt. De keuken, het kloppende hart van het huis, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes. De slaapkamers waarvan één op de begane grond, ademen rust en comfort, waar de stilte van de landelijke omgeving je omarmt en je van een ongestoorde nachtrust geniet met het geluid van de boerderij dieren ver op de achtergrond.

De badkamer is gelegen op de begane grond. Hier begin je de dag fris en eindig je hem ontspannen onder de fijne inloopdouche. De tuin is een oase van groen, waar je in de serre of op het terras kunt genieten van de eerste zonnestralen bij het ontbijt of een goed boek in de middagzon. En als kers op de taart: de sauna, waar je de stress van je af laat glijden en volledig tot rust komt.

EEN THUIS DAT MET JE MEEGROEIT
Dit huis is ontworpen met oog voor de toekomst. Levensloopbestendig wonen is hier geen loze belofte; met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is het huis klaar voor elke levensfase. 

DE ESSENTIE VAN WONEN IN WIJDENES
- Heerlijk landelijk wonen met plek voor een fijne moestuin.
- Door de serre en sauna wordt ontspanning een dagelijkse luxe.
- Vanuit de achtertuin kun je de masten van de schepen voorbij zien komen welke varen op het mooie Markermeer. 
- Levensloopbestendig wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Een achtertuin op het westen, waar elke zonsondergang een schilderij is. 

VOEL, PROEF, BELEEF JE TOEKOMSTIGE THUIS
Laat je zintuigen prikkelen door de geur van vers gemaaid gras in je eigen achtertuin en het zicht op een horizon die elke avond een nieuwe kleur aanneemt. Proef de vrijheid van landelijk wonen met de luxe van een moderne woning. Voel de warmte van de zon op je huid in de serre en laat de sauna je zorgen wegnemen. Je kunt hier heerlijk een rondje wandelen langs de dijk en genieten van het Markermeer door te zwemmen bij strandje het "Appelhoekje" of de "vluchthaven" van Wijdenes. Tevens op korte afstand van een leuke speeltuin en een kinderboerderij, ideaal voor opgroeiende kinderen.

Ben je klaar om je droom te realiseren in Wijdenes? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Ervaar zelf de magie van dit huis en laat je hart spreken. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar je levensverhaal zich verder ontvouwt. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 530
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 530
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn

Wooninfluencers

Laden..