Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR ELK GEZIN VAN DROOMT
Stel je voor: een ruimtelijk huis waar jonge gezinnen met opgroeiende kinderen hun hart kunnen ophalen. Een plek waar comfort, ruimte en duurzaamheid samenkomen. Dit pareltje, gelegen op een fantastische plek aan het water met een heerlijke tuin, biedt een energiezuinig woonklimaat met een kindvriendelijke omgeving. De gezellige tuin met overkapping nodigt uit tot eindeloze zomeravonden. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder en ontdek jouw toekomstige thuis.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Waterrijk wonen: Geniet van de serene rust aan het water, perfect voor die zonnige dagen in je open tuin met vrij uitzicht op het zuiden.
- Ruimte voor Iedereen: Met drie slaapkamers boven en een royale zolder met potentie voor een vierde, is er plek zat voor het hele gezin.
- Groen en zuinig: Energiezuinig wonen met kunststof kozijnen, stadsverwarming en energielabel A.
- Speelplezier in overvloed: Een doodlopende straat in een kindvriendelijke wijk waar de lach van kinderen de soundtrack van de straat vormt.
- Tuinfeest garantie: Een sfeervolle tuin met overkapping die smeekt om gezellige barbecues en lange avonden met vrienden en familie.

EEN HUIS DAT LEEFT
Welkom in deze royale hoekwoning, waar elke vierkante meter een verhaal vertelt. Met een woonoppervlakte van bijna 150 m2 is er ruimte in overvloed. Op de begane grond tref je een heerlijk ruime en lichte woonkamer aan met genoeg ruimte voor een grote eettafel voor het gezin. Vanaf de woonkamer heb je, door middel van de openslaande tuindeuren, toegang tot de tuin. De open keuken met schiereiland is het kloppend hart van het huis, uitgerust met een Quooker, koel-vriescombinatie, Boretti oven, magnetron en een kookplaat voor de culinaire hoogstandjes. Hier kook jij de sterren van de hemel.

De eerste verdieping telt maar liefst drie goed bemeten slaapkamers en een royale complete badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche, toilet en een bidet. Op de zolderverdieping heb je, mede dankzij de dakkapel, de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Bovendien is deze ruimte geschikt als leuke thuiswerkplek met een fantastisch uitzicht over het water. Diverse slaapkamers zijn uitgerust met een airco. De airco´s zorgen voor een koele zomer.

De achtertuin is gelegen op het oosten maar ligt geheel open naar het zuiden en is voorzien van een achterom, extra grote berging en een sfeervolle overkapping. De extra grote berging in de tuin biedt plaats voor al je fietsen, gereedschap en buitenspeelgoed. De tuin grenst aan open water, waar goed gebruik van wordt gemaakt in de warme zomermaanden om vanaf je eigen steiger met een rubberbootje of om te gaan vissen of te kajakken in het aangrenzende natuurgebied Ilperveld.

De kunststof gevelbekleding zorgt voor een moderne uitstraling en een onderhoudsarm leven. Zie jij jezelf hier al wonen?

De woning is gelegen in de geliefde wijk Weidevenne. Weidevenne staat bekend om zijn jonge uitstraling en kindvriendelijke woonomgeving. In de wijk bevindt zich een winkelcentrum met meerdere supermarkten en diverse winkels, een NS-station en diverse bushaltes naar o.a. Amsterdam. Tevens ben je met enkele autominuten op diverse uitvalswegen richting onze hoofdstad.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Ontdek deze waterrijke oase met een fijne tuin, waar de zon je dagelijks begroet. Drie slaapkamers en een ruime zolder met potentie voor een vierde slaapkamer bieden alle ruimte die je gezin nodig heeft. Een badkamer welke compleet is uitgerust met genoeg ruimte. Duurzaamheid staat voorop met kunststof kozijnen, stadsverwarming en energielabel A. De kindvriendelijke wijk zorgt voor een veilige en vrolijke speelomgeving. De gezellige tuin met overkapping is de ideale setting voor onvergetelijke momenten. Dit huis is een thuis waar je je direct in herkent en waar je nog jarenlang van zult genieten.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, kinderen spelend op de achtergrond, terwijl je geniet van het uitzicht? Wacht dan niet langer. Dit huis is meer dan een stapel stenen; het is een canvas voor jouw gezinsleven. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin. Het leven is te kort voor 'wat als'. Pak deze kans en maak van dit huis jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 161

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 161

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend