Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Keurig onderhouden tussenwoning in een gezellige woonwijk in Zaandam.
Indeling:
U komt binnen in een ruime hal. In de gang bevindt zich een ruime nette toiletruimte met wastafel en een aparte meterkast. Via de hal heeft u toegang naar een nette woonkamer met uitbouw aan de achterzijde richting de tuin en een open keuken. De woonkamer met eetgedeelte heeft aan beide zijden voldoende lichtinval. Er ligt een laminaat vloer over de gehele begane grond.
De afgesloten vrije keuken opstelling is uitgevoerd met een houten aanrechtblad, een los staand gasfornuis met afzuigkap en ingebouwde vaatwasser. Via de keuken bevindt zich een bijkeuken aan de achterzijde waar u voldoende voorraad kan opbergen / voorzien van een wasmachine aansluiting / koelkast en een vriescombinatie. Op de begane grond treft u een royale nette badkamer met een douche, bidet en een wastafel met spiegel.
Via de hal loopt u richting naar een dichte trap naar de 1e verdieping, hier bevinden zich een drietal ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met een inbouwkast met voldoende ruimten voor uw kleding etc. Er ligt laminaat vloer in beiden kamers en gangzone.
Vervolgens loopt u via de trap naar de 2e verdieping zijnde vliering met een vlizotrap.
Het is nog even wachten op de volgende zomerse temperaturen, maar in deze op het gelegen noordwesten betegelde tuin van ca. 39,4 m². Er bevindt zich nabij de woning een separate houten berging. In de berging heeft u voldoende ruimte voor het opslaan van tuinspullen, fietsen, etc. U kunt via de zijkant van de woning via een afsluitbare poortdeur in en uitlopen.
Bereikbaarheid:
De woning is nabij centrum van Zaandam gelegen en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Reizen per auto gaat ook uitstekend vanaf de woning. Binnen enkele minuten bereikt u al de belangrijkste uitvalswegen richting A8, A10 en A7. Heeft u geen auto, dan is het openbaar vervoer via NS station Zaandam een goed alternatief. Een directe verbinding naar Amsterdam is ongeveer 12 minuten.
Omgeving:
De woning is op loopafstand, fiets en/of scooter gelegen nabij scholen, winkels etc. Voor boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten ideaal om snel wat boodschappen te doen.
Wilt u letterlijk genieten van de gezelligheid, is het heerlijk vertoeven met de diverse horeca gelegenheden.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze geweldige woning in een hele gezellige buurt, meld u zich aan voor een bezichtiging en tot snel!
Verdere nuttige informatie:
- Bouwjaar 1901
- Oplevering in overleg
- Energielabel C
- De aanbouw en de woning is voorzien van kunststof kozijnen type HR++ glas
- Volledig geïsoleerd zolder, aanbouw en achterkant van de woning
- Combi CV ketel Vaillant 2020
- De fundering hoeft niet binnen 5 jaar gedaan te worden
- Externe berging
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 461

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl