Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op Wamelplein 9 te Amsterdam!
Wij bieden u dit netjes onderhouden, lichte en ruime 2-kamer appartement aan met een heerlijk ruim balkon (westen) met leuk uitzicht. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 61m2, een ruime woon-/eetkamer met open keuken, 1 royale slaapkamer, een in 2022 vernieuwde badkamer en is gelegen op de 2e verdieping. De Gaasperplas als achtertuin is een gratis extraatje. Tot slot is de woning gelegen op erfpachtgrond, welke eeuwigdurend is AFGEKOCHT! Komt u ook een kijkje nemen?

Verkoper aan het woord:
Ik heb negen jaar lang met veel plezier in deze woning gewoond.
Het is mijn eerste eigen huis geweest en ik zal het zeker gaan missen. Ik hou van het open uitzicht en de groene omgeving in de lente en zomer. Heel fijn om binnen een paar minuten in de natuur te zijn bij de Gaasperplas of de omringende stadjes zoals Weesp of Abcoude. Het is hier heerlijk rustig maar je bent ook met een half uur reizen met de metro of fiets in het drukke stadscentrum van Amsterdam.

Ligging en omgeving:
Wamelplein is gelegen op loopafstand van winkelcentrum en metrostation Gein. Hier kunt u terecht bij de Jumbo voor uw dagelijkse boodschappen. Ook aan scholen, diverse andere winkels en groen in de directe omgeving is gedacht. Vlak naast de woning bevindt zich de Gaasperplas. Heerlijk wandelen en fietsen of in de zomer lekker zwemmen, het kan hier allemaal. Het centrum van Amsterdam is met de metro binnen 30 minuten te bereiken en met de fiets bent u binnen 15 minuten bij de Johan Cruijff Arena, Pathé Arena of bij winkelcentrum Amsterdamse Poort en Reigersbos! Voor de deur van het complex bevinden zich genoeg parkeermogelijkheden. Tot slot zijn ook de diverse uitvalswegen zoals de A1, de A2, de A9 en de Ring A10 gemakkelijk te bereiken. Kortom een leuk appartement op een goede locatie!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke en nette hal waar zich het bellentableau, de brievenbussen en trappenhuis zich bevinden heeft u toegang tot de tweede verdieping.

2e verdieping:
Via uw eigen voordeur betreedt u de woning. Voordat u de woning binnengaat treft u op de gang de meterkast. Deze is voorzien van 6 groepen met aardlekschakelaars (2022). Bij binnenkomst in de entree voelt u de goede sfeer van de woning en ziet u dat deze met liefde is bewoond. In de hal treft u een separate kast waar u diverse spullen zoals jassen en schoenen kwijt kunt alsmede een kast met de CV-ketel (met waterontharder uit 2022). Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder de badkamer, de slaapkamer en de ruime woonkamer. Laten we beginnen bij de slaapkamer. Deze kamer is royaal en gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de diverse raampartijen is het hier lekker licht. Verder is deze slaapkamer voorzien van een nette laminaatvloer, een ingebouwde kast voor uw kleding en vanuit hier heeft u middels een openslaande deur toegang tot het balkon. Heerlijk dag beginnen met een kopje koffie of tot rust komen na een werkdag. Vanuit hier gaan we door naar de ruime woonkamer. De ruime en woonkamer heeft voldoende daglichttoetreding middels de diverse ramen en is voorzien van een nette laminaatvloer. Een fijne plek om lekker tot rust te komen, te genieten van het uitzicht en gezellig met uw familie samen te zijn. Aan de andere zijde van de woonkamer bevindt zich de open woonkeuken. De nette en ruime keuken is in 2015 vernieuwd en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken voorzien van een composieten aanrechtblad en is ingericht met onder andere een vaatwasser, koelkast, separate vriezer, 4-pits gasfornuis met afzuigschouw (re-circulatie), een heteluchtoven, spoelbak met mengkraan en daarbij genoeg bergruimte in de onder- en bovenkasten. Tot slot beschikt de keuken nog over eiland met extra opbergruimte waar u gezellig met uw gezelschap kunt genieten van een hapje en een drankje.

Uiteraard mag de badkamer niet ontbreken. De nette en ruime badkamer is in 2022 vernieuwd en voorzien van een royale inloopdouche met thermostatische mengkraan, handdouche en drain, een zwevend uitgevoerd toilet en een vaste wastafel met meubel, mengkraan en een spiegel (met verlichting). Tevens is de badkamer volledig voorzien van modern tegelwerk, voorzien van een designradiator, inbouwspots alsmede de aansluiting voor de wasmachine en droger. Tot slot is de badkamer een stukje vergroot waardoor deze van ruim en goed formaat is.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en moderne plafond- en wandafwerking.

Balkon:
Genieten, dat kan ik op dit balkon! Het balkon is gelegen op het westen en heeft een leuk en vrij uitzicht over het groen. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en drankje heerlijk genieten van het uitzicht, de zon en lekker tot rust komen.

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen privé berging, welke is gelegen op de begane grond. Ideaal voor de opslag van diverse spullen zoals fietsen of koffers. Tot slot is de berging ook voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 275.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1982;
- Gelegen op erfpachtgrond, welke eeuwigdurend is afgekocht;
- Woonoppervlakte 61 m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Intergas CW3 HR, bouwjaar 2015, gasgestookt en eigendom);
- Het betreft een goede en actieve Vereniging van Eigenaren, welke professioneel wordt beheerd door Munnik VvE Beheer;
- De servicekosten bedragen € 120,11 per maand;
- De rookgasafvoer kanalen zijn begin 2024 vervangen;
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Het interne schilderwerk dateert uit 2015;
- De badkamer is in 2022 vernieuwd;
- Gelegen op de 2e verdieping;
- Fijn balkon gelegen op het westen met vrij uitzicht op groen;
- De keuken dateert uit 2015;
- Voldoende openbare parkeervoorzieningen voor de deur;
- Verkopers zullen een Asbest- en Ouderdomsclausule opnemen in de koopovereenkomst (ivm het bouwjaar van de woning);
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 183
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Intergas Cw3 Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 20
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 183
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Intergas Cw3 Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 20
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars