Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij dit ruime drie-kamer (voorheen vier-kamer) appartement gelegen aan de groene Van Nijenrodeweg in Amsterdam. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, twee zonovergoten balkons, een fantastisch groen uitzicht en een externe berging op de begane grond. Verder is het appartement zeer centraal gelegen, ideaal!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en plan een bezichtiging in. Wie weet wordt dit wel jouw nieuwe thuis!

Indeling

Begane grond
Je komt het appartementencomplex binnen via de gezamenlijke entree waar zich de brievenbussen bevinden. Het complex beschikt over een lift die je naar de vierde verdieping brengt, waar het appartement is gelegen. Het appartement beschikt over een berging op de begane grond. 

Vierde verdieping
Je stapt het appartement binnen in de hal waar zich de meterkast, toilet met fonteintje en een handige inbouwkast bevinden. De rondleiding wordt voortgezet in de woonkamer. 

Bij binnenkomst in de woonkamer valt het rustige kleurenpalet direct op. Met neutrale kleuren is het de perfecte basis om het helemaal naar eigen wens te maken. De lichte woonkamer biedt een adembenemend uitzicht over de groene omgeving. Op deze manier heb je geen idee dat je midden in de stad woont. Je kunt hier in alle rust genieten van een prachtige zonsondergang of een gezellige filmavond.

De gesloten keuken is compleet uitgerust met een koelkast, oven en een keramische kookplaat. Vanuit de keuken heb je toegang tot één van de twee balkons, waar je in alle rust kunt genieten van de buitenlucht. De wasmachine bevindt zich ook in de keuken.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De slaapkamers verschillen in formaat en zijn beide lekker licht. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafelmeubel. 

Balkons
Het appartement beschikt over twee balkons. Beide balkons laten je in volle genoegen van de zon (of schaduw) genieten. Het grote balkon dat aan de woonkamer grenst is gelegen op het zonnige zuiden. Het tweede balkon aan de voorzijde is gelegen op het noorden. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond, voorzien van elektra.

Locatie
Deze woning ligt op de grens van Buitenveldert en Amstelveen en biedt hierdoor een zeer aantrekkelijke en gevarieerde groene omgeving. Er is voor elk wat wils. Op loopafstand zijn er drie supermarkten, waaronder een Albert Heijn XL en de Jumbo. Het Gelderlandplein, een zeer modern winkelcentrum waar je ook kunt lunchen of dineren, bevindt zich vlakbij. Voor natuurliefhebbers zijn het Amstelpark, de Amstel en het Amsterdamse Bos allemaal binnen handbereik. Het centrum van Amsterdam is binnen 20 minuten te bereiken via de Noord Zuid-lijn of tram 5.

Er is een aangename diversiteit aan bewoners in de omgeving, variërend van starters en expats tot de oorspronkelijke bewoners. De buurt is goed onderhouden en heeft recentelijk grote weg- en infrastructuurverbeteringen ondergaan. Station Zuid is vlakbij, waardoor je snel andere steden zoals Utrecht of Rotterdam kunt bereiken. Schiphol is ook binnen 15 minuten te bereiken.

Dit appartement biedt veel meer dan alleen een mooi uitzicht, privacy en woongenot.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 87 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 1964;
- Ruim appartement gelegen op de vierde verdieping;
- Lift aanwezig;
- Prachtig uitzicht over de groene omgeving;
- Twee balkons op het zuiden en noorden;
- Externe berging op begane grond;
- Actieve en professioneel beheerde VVE;
- Servicekosten €200 per maand, exclusief voorschot stookkosten €155 per maand;
- Energielabel B;
- Erfpacht €100,73 per jaar. Tijdvak loopt tot 15-02-2036;
- Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclaule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 288

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 288

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum