Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Een parel op het water nabij de sluis naar het Nieuwe Meer ligt deze watervilla met een heerlijke tuin en rondom terrassen aan het water.
Wonen aan de Schinkel is al eeuwenlang in trek en als je naar deze waterwoning komt kijken, begrijp je direct waarom dat is.

Daarnaast heeft deze watervilla een centrale ligging met om de hoek het Amsterdamse Bos en het Vondelpark en er zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen in de nabije omgeving, ideaal!

Binnenshuis bestaat de indeling uit een lichte woonkamer met aansluitend een woningbreed terras met vrij uitzicht, met de open keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers(waarvan één met balkon) en een ruime badkamer.

Wil je bijzonder wonen in Amsterdam? Deze waterwoning heeft vele unieke eigenschappen en moet je beslist met eigen ogen gezien hebben!

Indeling

Via de voorzijde kom je de watervilla binnen in de ruime hal met meterkast, separaat toilet en vaste trap naar de boven verdieping.
We starten met de rondleiding in de woonkamer.

Wonen
De royale living met grote raampartijen zorgt voor maximale verbinding met het water. Hier is het uitzicht elk seizoen anders en altijd adembenemend! De ruimte is momenteel afgewerkt met een laminaatvloer en strakke wanden in witte kleurstelling. De gehele beneden verdieping is voorzien van vloer en hetelucht verwarming. Zie jij al voor je hoe je het inricht?

De ruimte biedt meer dan voldoende ruimte om een comfortabele zithoek te plaatsen waar je na een lange (werk)dag eventjes fijn kunt ontspannen.

Koken
We lopen door naar de open keuken die in een dubbele wandopstelling is geplaatst waardoor je over voldoende werk- en opbergruimte beschikt. In de woonkeuken zijn er eveneens ramen aanwezig met uitzicht op het terras en de waterzijde. De keuken is ingedeeld met een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combioven, vaatwassen, inbouw koffiemachine, Quooker kraan en een Amerikaanse koelkast.

Ook is er nog voldoende ruimte om een eethoek te plaatsen waar je samen van het heerlijke avondmaal kunt genieten.

Vanuit de hal heb je toegang tot de bij keuken. Hier zijn de cv- en wasmachine aansluitingen gesitueerd.

Bovenverdieping
De boven verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers Alle vertrekken zijn keurig netjes en licht afgewerkt met laminaatvloer en strak afgewerkte wanden in witte kleurstelling.

De badkamer met vloerverwarming heeft een toilet, wastafelmeubel, douche, en een whirlpool. De dag starten met een frisse douche, of na een lange (werk)dag eventjes ontspannen in bad? De keuze is aan jou.

Vanuit de grote slaapkamer op de boven verdieping verleend een loopdeur toegang tot het balkon dat is gelegen op het zuiden.

Terras
Aan de voorzijde een romantische onderhoudsvriendelijke tuin met sierhek. Er is een gedeelte aangelegd met kunstgras waar zomers ligbedden eenvoudig hun weg vinden. Grenzend aan de tuin een groot onderhoudsvrij terras waar voldoende ruimte is voor een fijne zitplek. Aan de achterzijde een drijvend terras waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Schinkel. Ook de auto kan voor de deur op afgesloten terrein worden geparkeerd. d.m.v.een elektrische schuifpoort, wat wil je nog meer?

Wonen in
Deze watervilla bevindt zich om de hoek van het Amsterdamse Bos en het Vondelpark. En op steenworp afstand van het Nieuwe Meer,  Boodschappen doen, terrasje pakken op het Stadionplein of de Amstelveenseweg is op loop afstand. Tot slot zijn er diverse scholen en parken voor recreatieve doeleinden in de nabije omgeving. Het metrostation/tram en bushalte  zijn ook op korte afstand te bereiken. Station Zuid is 10 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
- Liggeld: €1664 per jaar
- Parkeerplek op terrein
- Tuin rondom
- Aan het water
- Geen erfpachtcanon
- Ruime onderhoudsvrije berging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboot, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 571

Overige

Perceel oppervlakte 227
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboot, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 571

Overige

Perceel oppervlakte 227
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum