Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom jij van een ruime, luxe woning op een toplocatie? Dan is dit huis iets voor jou! Met maar liefst 8 (slaap-)kamers, 3 badkamers, een ruime living en een luxe keuken, biedt deze woning alle ruimte en comfort die je nodig hebt. Inclusief een inpandige garage en bijkeuken.

Gelegen in de jonge en gewilde woonwijk ‘De Rosep’, en op loopafstand van de gezellige Kromstraat met diverse winkelvoorzieningen.

INDELING

Begane grond:
Middels de oprit en aangelegd pad is de voordeur van het huis te bereiken. Overdekte entree met ingebouwde spotjes. Ontvangst hal met doorlopende tegelvloer met vloerverwarming. De fraaie deur met geslepen glas geeft toegang tot de riante woonkamer. De woonkamer heeft een lager gelegen zitgedeelte met volop daglichttoetreding door de grote raampartijen. De ruim bemeten zitkuil heeft een nette pvc vloer met vloerverwarming en sfeervolle gashaard. Vanuit deze plek heeft u schitterend uitzicht op de tuin en de volwassen bomen in de straat.

De keuken ligt ook aan de tuinzijde en heeft een grote dubbele schuifpui. De luxe keukeninrichting is voorzien van kookeiland. Het grote eiland heeft tevens een barfunctie en natuurstenen werkblad met volop kastruimte, spoelbak met Quoocker, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met wokbrander en rvs afzuigkap. De extra kastenwand heeft nog een koffiezetapparaat, een grote oven, extra combi-magnetronoven, koelkast en een diepvries. De airconditioning kan de gehele woonruimte koelen en verwarmen.

Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken met toegang tot de toiletruimte, garage en de gang. Hier bevindt zich een tweede keuken met spoelbak, volop kastruimte en een lichtkoepel. Daarnaast zitten hier ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De achtertuin is te bereiken met een extra loopdeur. Geheel betegelde toiletruimte met vrijhangend closet en fonteintje. De inpandige garage is voorzien van sectionaledeur, lichtkoepel, tegelvloer, uitstortgootsteen en de c.v.-combiketel (Nefit Topline).

Gang met toegang tot twee mooie (slaap-)kamers. De grootste kamer heeft een spiegelwand en nette laminaatvloer en is momenteel ingericht als gym. De tweede kamer is voorzien van tegelvloer en uitgebreide meterkast met 12 elektragroepen, 3 aardlekschakelaars, alarminstallatie en glasvezelaansluiting.


Eerste verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken met de massief houten trapopgang. Overloop met nette laminaatvloer. Masterbedroom met walk-in-closet en aangrenzende badkamer (badkamer en-suite). De luxe betegelde badkamer heeft inbouwspotjes, een ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche (met rainshower en ingebouwde thermostaatkraan) en vrijhangend toilet.

De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche (met thermostaatkraan), vaste wastafel met meubel, vrijhangend toilet, designradiator en inbouwspotjes.

De mooie tweede en derde slaapkamer zijn ook voorzien van nette laminaatvloer. Vaste trapopgang naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot royale bergkast met dubbele mechanische ventilatie-unit. Derde badkamer met inloopdouche (met thermostaatkraan), vaste wastafel met meubel en vrij hangend toilet. Riante vierde slaapkamer met extra dakvenster en verrassend hoge nok. De ruim bemeten vijfde slaapkamer heeft een dakkapel en inloopkast. De gehele verdieping is voorzien van doorlopende laminaatvloer.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin rondom met ruime oprit, erfafscheiding, groot terras van sierbestrating (met elektrisch bedienbare zonneluifel) en diverse borders met vaste beplanting. De tuin is verder nog voorzien van buitenkraan en beregeningsinstallatie. De lager gelegen bestrating rondom de zitkuil heeft een drain met ondergrondse pomp ten behoeve van overtollig regenwater.

Overdekt terras:
Het overdekte terras heeft ingebouwde spotjes en een heather. Hier kunt u tot in de late uurtjes genieten van de rust en privacy!

Bijzonderheden:
• Schitterend gelegen vrijstaand woonhuis met maar liefst 8 (slaap-)kamers, 3 badkamers, riante living, luxe keuken, bijkeuken en inpandig te bereiken garage.
• Woonoppervlak van maar liefst 263m² Garage: 20m²
• Perceel van 555m²
• Bijzonder vrije ligging met volop privacy en uitkijk op groen
• Volop prettige lichtinval door grote raampartijen en dubbele schuifpui
• Luxe keuken en bijkeuken
• Volledig voorzien van hardhouten kozijnen en draai-/kiepramen met HR++ beglazing
• Voorzien van luxe paneeldeuren en houten binnen kozijnen met architraven
• Bouwjaar: ca. 2010
• Volop privacy in de besloten achtertuin met overdekt terras
• Elektrisch bedienbare zonwering op het terras en in de woonkamer
• Gelegen in jonge en gewilde woonwijk plan ‘de Rosep’ met op loopafstand de gezellige Kromstraat met allerlei winkelvoorzieningen

Ligging:
Veldhoven is een typische stadsrandgemeente met aan de ene kant de grote stad Eindhoven, en aan de andere kant de open landelijke ruimte van de Kempen. Veldhoven wordt daarom ook wel de Poort van de Kempen genoemd. De huidige gemeente Veldhoven ontstond in 1921 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Veldhoven Dorp, Meerveldhoven en Zeelst.
In Veldhoven Dorp (“de Pegbroeken”) woont u dicht bij allerlei voorzieningen zoals de gezellige “Kromstraat”, diverse sportaccommodaties, scholen, uitvalswegen en snelwegen (A2, A58, A67 en N2). Tevens is er een goede bereikbaarheid van instellingen en bedrijven als ASML, High Tech Campus en de TU/e.

Kijk voor ons volledige woningaanbod op makelaarsvannu.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 263
Inhoud woonhuis 1046

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 263
Inhoud woonhuis 1046

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.