Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de ruim opgezette, groenrijke woonwijk De Zwarte Molen bevindt zich aan de Baansteen 30 op een mooi perceel van 225m² eigen grond deze uitgebouwde, prima onderhouden bungalow met privacy-biedende achtertuin, handige tuinberging, heerlijk overdekt zitje en praktische achterom. De gelijkvloerse (ééngezins)woning is in 2005 gerealiseerd en in 2011 aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd met 33m², waardoor een woonoppervlakte van ruim 118m² is ontstaan! De bungalow is onder andere ingericht met een lichte entree/hal, een ruime woonkamer (ca. 35m²), een fraaie open keuken (ca. 20m²) met modern keukenblok en keuken-inbouwapparatuur, een grote bijkeuken (ca. 15m²), drie slaapkamers en een keurige, compleet ingerichte badkamer. De ligging is prima; rustig en door groen omgeven, maar toch op korte afstand van de dorpskern van Nistelrode met haar winkels, speciaalzaken, supermarkt en gezellige eetgelegenheden, maar ook op korte (loop)afstand van bijvoorbeeld sportverenigingen, scholen, speeltuintjes en natuurgebieden De Maashorst en Bedaf. De ontsluiting richting de snelwegen A50 en A59 is uitstekend en parkeergelegenheid is er voldoende aanwezig, direct voor de woning in de aanwezige parkeerhavens.

Via de verzorgde, symmetrisch aangelegde voortuin betreedt men de bungalow via de entree/hal, die door het aanwezige verhoogde plafond -met lichtstraat- extra ruimtelijk en licht overkomt. In de hal vinden we de garderobe, de moderne meterkast, de geheel betegelde toiletruimte (inclusief wandcloset en fonteintje), een handige (schoenen)kast en de “technische ruimte” met opstelplaats van het witgoed, de cv-combiketel (Vaillant, 2018) en het mechanisch ventilatiesysteem terug. Middels de entree/hal komt men via een loopdeur in de woonkamer, die met circa 35m² en het eveneens verhoogde plafond -inclusief lichtstraat- ruimtelijk en sfeervol aandoet. Zowel de entree/hal als de woonkamer zijn afgewerkt met een antraciet tegelvloer, spachtelputz wanden en een licht gespoten plafond. De woonkamer is ingericht met een comfortabele zit- en eethoek, waarbij de eethoek de verbinding vormt naar de op de achtertuin gerichte luxe open keuken met grote raampartijen, die het ruimtelijke en open karakter van de woning extra vergroten. De keuken is ingericht met een riant kookeiland met geïntegreerde bar en ruime kastenwand en biedt naast de nodige kast- en laderuimte ruimte aan allerhande keukenapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer met 3 lades, vaatwasser en combi-oven. De keuken is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een gestuct plafond inclusief inbouwspots. Naast de achtertuin is vanuit de keuken ook één van de drie slaapkamers bereikbaar. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 13m², ligt dus heerlijk rustig aan de achter-/tuinzijde van de bungalow, heeft de beschikking over een ruime schuifkast en is afgewerkt met een keurige laminaatvloer, licht gespoten wanden en een gespoten plafond. Middels een elektrisch bedienbaar rolluik kan de raampartij (draai-/kiepraam met hor + vaste raam) verduisterd worden.
Vanuit de woonkamer zijn de andere twee slaapkamers, de badkamer en de riante bijkeuken bereikbaar. Slaapkamer twee en drie liggen aan de voorzijde van de woning, hebben een oppervlakte van circa 8m² en 7,5m² en zijn afgewerkt met een antraciet tegelvloer, gestucte/behangen wanden en gespoten plafond, waarbij het plafond bij slaapkamer twee ook extra hoog is en inclusief lichtstraat. Beide slaapkamers zijn ook voorzien van een draai-/kiepraam met hor + vast en elektrisch rolluik. De moderne badkamer is in 2012 geplaatst en ingericht met een ligbad, inloop-regendouche en vaste wastafel met meubel. De badkamer is deels gestuct (vochtdicht) en deels betegeld. De verrassend grote bijkeuken (bijna 15m²!) biedt veel bergruimte. De lichtkoepel zorgt er voor fijne daglichttoetreding.

De op het noordwesten gelegen achtertuin biedt door de omringende laagbouw veel privacy. Zij is deels bestraat en verder afgewerkt/ingericht met kunstgras en border met verschillende bloemen en planten. Ook een buitenkraantje ontbreekt niet. Naast een houten tuinberging (ca. 9m² en ideaal voor het opslaan van tuingereedschap en het stallen van de fietsen) is er ook een fijn overdekt zitje van ca. 12m² aanwezig. Er is dus altijd wel een plekje in de zon of schaduw voorhanden!. De praktische achterom is via een schuifpoort bereikbaar.

De baansteen 30 is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie en grotendeels afgewerkt met elektrische rolluiken, waardoor zij over een mooi energielabel A beschikt.
In 2011 is de woning aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd.
In 2016 zijn de elektronische rolluiken geplaatst.
In de meterkast bevindt zich ook een glasvezel-aansluiting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 420
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 59.5
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 225
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2018
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 420
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 59.5
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 225
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Tuin breedte 8.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2018
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars