Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de dorpskern van het gemoedelijke Geffen bevindt zich aan de ventweg van de breed opgezette, groenrijke Lambertusstraat op nummer 8 dit goed onderhouden, degelijk gebouwde vrijstaande woonhuis met vrijstaande in kap gerealiseerde garage (ca. 24m²), ruime eigen oprit en zonnige, privacy-biedende achtertuin met handige tuinberging (ca. 14m²) en fijne overkapping/zitje (ca. 10m²). De woning is gelegen op een mooi perceel van 436m² eigen grond en in 1972 door de huidige (tevens oorspronkelijke) eigenaren met eigen handen gerealiseerd. De woning zelf is onder andere ingericht met een ruime entree/hal, een lichte doorzon woonkamer (ca. 25m²), een fijne leefkeuken (ca. 13m²) met modern keukenblok (2008) inclusief diverse inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, drie prima formaat slaapkamers en een keurige badkamer (2008) op de 1e verdieping en een 2e verdieping met mogelijkheden. De ligging is zoals gezegd uitstekend; rustig en vrij gelegen, door groen omgeven maar toch centraal en dus op korte afstand van de gezellige dorpskern met haar winkels en speciaalzaken, supermarkt en eetgelegenheden, maar ook van basisschool de Wissel, kinderdagopvang Het Beertje, speelveldjes, sportverenigingen en niet te vergeten recreatiegebied De Geffense Plas. De ontsluiting richting de snelweg A59 (‘s-Hertogenbosch - Nijmegen) is prima. En parkeergelegenheid? Die is er dus ruim voldoende op eigen terrein, maar tevens in de parkeerhavens voor de woning.

Via de verzorgde, kleurrijke voortuin wordt de woning aan de voorzijde betreden middels een ruime hal, waar zich de meterkast, garderobehoek en open trapopgang (afzelia hardhout) naar de 1e verdieping bevinden. De hal is afgewerkt met een nette tegelvloer, robuuste schoon metselwerk wanden en een licht geschuurd plafond. Vanuit de hal is de gesloten leefkeuken (circa 13m²) bereikbaar. De keuken is in 2008 compleet vernieuwd en ingericht met een L-vormig keukenblok inclusief fraai granieten werkblad, veel kast- en laderuimte en diverse keukenapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. De keuken is afgewerkt met een antraciet tegelvloer, gestucte wanden en een licht geschuurd plafond. Via de keuken kan de doorzon woonkamer worden betreden, hetgeen inhoudt dat er zich zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen bevinden die er voor zorgen dat er heerlijk veel natuurlijk daglicht toe kan treden, hetgeen van de woonkamer een extra fijne verblijfsruimte maakt! De woonkamer is ingericht met een op de voorzijde gericht zitgedeelte en een op de achtertuin gerichte eethoek. Naast licht gestucte wanden en een licht geschuurd plafond (inclusief inbouwspots) is de woonkamer afgewerkt met een sfeervolle houten vloer met eikenhouten toplaag. Vanuit de keuken is ook de praktische bijkeuken bereikbaar. Hier treffen we de witgoedaansluitingen, een uitstort en de opstelplaats van de cv-combiketel aan (Nefit Topline 2007, doch in 2019 compleet gereviseerd), maar ook de geheel betegelde toiletruimte (met wandcloset) en een handige provisie-/voorraadkast.

Op de 1e verdieping treffen we naast de overloop -welke is afgewerkt met een laminaatvloer, schoon metselwerk wanden en licht plafond- drie prima formaat slaapkamers en een keurige badkamer aan. De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 13m², 12m² en 10m², beschikken allen over een vaste kast en zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer, gespacte wanden en licht plafond. Eén slaapkamer heeft een toegangsdeur tot het platte dak van de aanbouw (het “balkon”). De geheel betegelde badkamer is evenals de keuken in 2008-compleet vernieuwd en ingericht met een comfortabele bad-/douchecombinatie, wastafel met meubel en wandcloset. Ook een handdoekradiator en mechanische ventilatie ontbreken er niet. Het aanwezige raam zorgt voor prettige daglichttoetreding (en een extra ventilatiemogelijkheid).

Via een vlizo trap is de verrassend ruime 2e verdieping bereikbaar, welke momenteel dienst doet als grote bergzolder. Vanuit de overloop op de 1e verdieping is echter redelijk eenvoudig een vaste trap naar de 2e verdieping te realiseren, waardoor deze verdieping geheel bij de woonruimte betrokken kan worden. Het realiseren van één of twee extra (slaap)kamers is namelijk door de aanwezige oppervlakte (ruim 45m² waarvan ca. 23m² boven de 1,50m¹) en goede hoogte (2,90m¹ in het midden van de kap) geen probleem.

De op het westen gelegen achtertuin van de Lambertusstraat 8 is echt een plaatje; ruim van opzet, keurig verzorgd en ingericht/afgewerkt met zowel sierbestrating, graszoden als borders met een keur aan bloemen, bomen, planten, hagen en struiken. De twee zonneterrassen zorgen ervoor dat er altijd wel een plekje in de zon of schaduw voorhanden is. Beide terrassen, maar ook het slingerpad dat hen verbind, bestaat uit gebakken klinkers. De vrijstaande garage (met bergzolder) is in spouw gerealiseerd en heeft een oppervlakte van ca. 24m² (6,86m¹ diep en 3,44m¹ breed). Aan de voorzijde bevindt zich een kanteldeur en aan de zijkant een loopdeur en twee raampartijen. De begane grondvloer is er van beton en er is zowel elektra als water aanwezig. Ook staat er de (puls)pomp voor de sproei-installatie van de tuin opgesteld. De tuinberging (ca. 14m²) beschikt aan de voorzijde over een overkapping (ca. 10m²) waar het heerlijk toeven is!

De Lambertusstraat 8 is voorzien van dakisolatie, grotendeels isolerende beglazing, rolluiken rondom en in 2019 is de CV-combiketel compleet gereviseerd. De woning beschikt over een energielabel D.
In 2005 is het pannendak vernieuwd en in 2008 zijn de keuken en badkamer vernieuwd.
Het buitenschilderwerk heeft in 2022 nog plaatsgevonden.
Naast de trapopgang zijn ook de kozijnen van het woonhuis van afzelia hardhout.
De 2e verdieping kan redelijk eenvoudig bij de woonruimte getrokken worden, waardoor er een woonoppervlakte van ca. 140m² ontstaat.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 513
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 195
Garage opp 23.6
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 436
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 13
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2007
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 513
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 195
Garage opp 23.6
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 436
Tuin achter Ja
Tuin diepte 15
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 13
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2007
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars