Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar luxe en wooncomfort in een dorpse omgeving? Uw droomhuis gevonden! Laat u verrassen en bel direct voor een bezichtiging van dit geschakeld vrijstaande huis!

Deze woning is compleet gemoderniseerd en strak afgewerkt. Stijlvolle living met eetkamer en een zeer luxe keuken op de begane grond. Drie fijne slaapkamers met een moderne badkamer op de verdieping en een zolder met een vierde slaapkamer en twee grote dakkapellen.

Eiken houten vloer, schouw met gashaard, architraven, paneeldeuren, glas-in-lood, vloerverwarming, rolluiken, airconditioning in iedere slaapkamer, alarminstallatie. Met recht instapklaar te noemen: u hoeft enkel nog maar uw spullen neer te zetten!

Waar vindt u dit alles? Op de hoek van het Eind en de Haarendijk in Haaren, gemeente Oisterwijk. De tuin ligt op het westen en een royale dubbele garage met zeer luxe tuinkamer maakt het plaatje compleet.

Heerlijk ruim wonen in een landelijke omgeving, maar toch heel gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch – Tilburg – Eindhoven, gezellige stadcentra en eveneens prachtige dorpen als Vught, Boxtel en Oisterwijk.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: Eind2.nl

INDELING

Begane grond. Hal met meterkast met postluik, trapopgang en toegang tot de living. Royale living met aan de voorzijde het zitgedeelte rondom de strakke schouw. Een sfeervolle woonruimte met fraaie erker, licht houten eikenvloer, gashaard, glas-in-lood, plafond voorzien van sierlijsten en de wanden strak gestuukt. Voorts is hier de provisiekast met daarin tevens toegang tot de kelder. De (wijn)kelder (6m2) heeft een hoogte van 1.57m en heeft aan de voorzijde van de woning een raam. Het eetgedeelte is gesitueerd in de aanbouw en staat in open verbinding met de rest van de living. Openslaande tuindeuren leiden naar het terras. Zeer ruime, handgemaakte keuken (8 meter lang !) met een donkere terrazzo aanrechtblad. Het keukenmeubel -in donkergrijze kleurstelling- is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combimagnetron, een fraaie, 6-pits ‘Viking’ gasfornuis met grote oven en Amerikaanse koelkast/vriezer. De vloer in de keuken is afgewerkt met een keramische tegelvloer. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken. Bijkeuken met toiletruimte en wasruimte met opstelling van witgoedapparatuur. De bijkeuken is, net zoals de keuken, voorzien van een donkergrijze tegelvloer.

Eerste verdieping. Overloop met vaste kast en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers met elk een vaste kastruimte en tevens voorzien van airconditioning. Luxe badkamer (2022) met een grote inloopdouche met regendouche. Verder beschikt de badkamer over een groot ligbad, een dubbel wastafelmeubel en een design radiator. Achter een scheidingswand bevindt zich een wandcloset. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping. Middels vaste trap te bereiken zolder met dakkapel en een ruime inbouwkasten, waarin tevens de nieuwe combiketel staat opgesteld (intergas, 2024). Ruime vierde slaapkamer met een dakkapel. Ook deze kamer is voorzien van airconditioning. Op de zolderverdieping ligt een keurige laminaat vloer.

Tuin Ruim opgezette, keurig verzorgde voortuin met twee appelbomen en 17 meter diepe oprit naar de garage. Vrijstaande, stenen garage met dubbele, elektrische roldeuren, bergzolder en alarminstallatie. Achterom via een houten poort. Voorts achtertuin op het westen met zonneterras en gazon omringd met grind en leilindes. Aan de achterkant van de garage bevindt zich een zeer luxe tuinkamer met een volwaardige keuken met wijnklimaatkast en inductie kookplaat.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

ALGEMEEN

- Woonoppervlak 178 m2 excl. luxe tuinkamer van 23 m2. - Inhoud 608 m3 - Perceel 469 m2 - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. - alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren uitgevoerd in hardhout en voorzien van HR++ beglazing - alle opendraaiende delen voorzien van horren en enkele ramen en deuren voorzien van rolluiken - vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer - Volledig geïsoleerd - 14 zonnepanelen - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 608

Overige

Perceel oppervlakte 469
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 178
Inhoud woonhuis 608

Overige

Perceel oppervlakte 469
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Haaren