Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Welkom bij deze prachtige woning in een landelijke omgeving, perfect voor wie rust en ruimte zoekt. Dit huis is ideaal voor jonge gezinnen, twee persoons huishoudens en mensen die levensloopbestendig willen wonen. De woning biedt een groot perceel, een sfeervolle woonkamer met open haard en een grote woonkeuken. Daarnaast zijn er volop voorzieningen zoals een garage, diverse bergingen en een heerlijke tuin. Dit huis combineert het beste van landelijk wonen met alle gemakken dichtbij.

De woning bevindt zich aan de doorgaande Berkelseweg in Udenhout, maar geniet van de rust doordat het niet direct aan de straat ligt. Hierdoor combineert het de voordelen van een centrale ligging met een zekere mate van privacy en rust.

De locatie is ideaal voor gezinnen en actieve mensen, aangezien alle belangrijke voorzieningen in de nabije omgeving te vinden zijn. Zo zijn er basisscholen, sportfaciliteiten en diverse winkelvoorzieningen, waaronder die op het Tongerloplein, op korte afstand bereikbaar. Dit maakt het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger en comfortabeler.

Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid naar andere steden en dorpen. Voor natuurliefhebbers is de nabijheid van natuurgebieden zoals De Brand en de Loonse en Drunense Duinen een groot pluspunt. Deze gebieden bieden volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten, waardoor je kunt genieten van de prachtige natuur die deze regio te bieden heeft.

HOOFDKENMERKEN
- Fantastisch groot perceel: 688 m² aan tuin en ruimte om te genieten.
- Levensloopbestendig wonen: Voorzieningen om gelijkvloers te wonen zijn aanwezig.
- Uitgebreide bijgebouwen: Garage, diverse bergingen, grote schuur, moestuin en kas.
- Luxe overkappingen: Twee overkappingen, waarvan één met open haard voor gezellige avonden.
- Sfeervolle leefruimtes: Woonkamer met open haard en een grote woonkeuken.
- Praktisch: eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen, dubbele beglazing, 10 zonnepanelen (2021)

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Bij aankomst valt direct de ruime oprit op, met plek voor meerdere auto's. De tuin is een oase van rust met een prachtige walnotenboom en een vijver. De ruime tuin biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Binnenkomend in de hal met meterkast, trapopgang en garderobenis, voel je je direct thuis. De sfeervolle woonkamer heeft een mooie PVC-vloer, een gezellige open haard en veel licht. Het is een perfecte plek om te relaxen of een avondje door te brengen met het gezin.

De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit tot lekker koken. Vanuit de keuken heb je toegang tot een achterhalletje met een moderne badkamer, voorzien van een wastafel, douche, ligbad en een lichtkoepel. De badkamer is stijlvol en praktisch ingericht.

De bijkeuken biedt extra ruimte plus daarachter een inpandige berging met een keukenblok, wasaansluiting en de CV-installatie. Er is nog een extra berging voor het opbergen van fietsen en andere spullen.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin met oudere kinderen. Daarnaast is er een aparte toiletruimte met wastafel en een grote bergzolder via een vlizotrap.

Buiten zijn er nog veel meer mogelijkheden. De garage en diverse schuren, waaronder een voormalige vee-stal, bieden veel ruimte voor opslag en hobby’s. De twee luxe overkappingen zijn perfect voor gezellige avonden buiten, zelfs in de koudere maanden dankzij de open haard. Achterin de tuin vind je een moestuin en een kas, ideaal voor wie van tuinieren houdt.

HIGHLIGHTS 
Met een groot perceel van 688 m² biedt deze woning volop ruimte en mogelijkheden. Levensloopbestendig wonen is mogelijk dankzij de gelijkvloerse voorzieningen. De uitgebreide bijgebouwen, zoals de garage, bergingen en schuur, bieden veel extra ruimte. De twee luxe overkappingen, waarvan één met open haard, zorgen voor gezellige buitenavonden. De sfeervolle woonkamer en grote woonkeuken maken van dit huis een warm en gezellig thuis.

Plan direct je bezichtiging via onze website en ontdek meer!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 688

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 688

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg