Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING, ZIJN HELAAS ALLE KIJKMOMENTEN INMIDDELS VOLGEPLAND. HET IS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Volledig gemoderniseerde tussenwoning in 'De Rijpelberg'.

Deze woning is volledig instapklaar en heeft volop ruimte te bieden! Op de begane grond bevindt zich een zeer royale living met open keuken. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en een badkamer. Ook op de tweede verdieping is nog een volwaardige slaapkamer (te realiseren). En niet te vergeten de recent vernieuwde en modern ingerichte achtertuin met sfeervolle overkapping!

Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'Rijpelberg'. De basisschool en buurthuis 'De Brem' bevinden zich aan de overzijde. Ook andere voorzieningen zoals winkels en sportaccommodaties zijn binnen handbereik. De woonwijk is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting o.a. Eindhoven, Venlo en 's Hertogenbosch.

Algemeen De woning is gebouwd in 1984 met de bouwkwaliteiten van die tijd. De afgelopen jaren is de woning grondig gemoderniseerd. Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Daarnaast zijn op het dak 11 zonnepanelen aangebracht (2022). Het energielabel is B. De warmtevoorziening is geregeld middels stadsverwarming. Dit betreft een huur unit waarvoor op jaarbasis € 145,- wordt betaald (inclusief servicekosten). Onder de woning bevindt zich een kruipruimte. Ook de binnenzijde is grondig onder handen genomen: alle vloeren zijn vernieuwd, deurkozijnen, deuren en muren zijn voorzien van nieuw schilderwerk. In 2020 is een nieuwe keuken geplaatst. De badkamer is in 2021 vervangen. Kortom de gehele woning is up-to-date!

Indeling begane grond:

Via de geheel bestrate voortuin, welke parkeergelegenheid biedt aan 2 auto's, is de voordeur bereikbaar. Bij binnenkomst voel je direct de ruimte die deze woning te bieden heeft. Er is geen traditionele entree, deze staat namelijk in open verbinding met de woonkamer. Direct bij de voordeur bevinden zich het toilet en de meterkast.

Toiletruimte Recent gemoderniseerde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. De wanden zijn volledig gestuukt. De achterwand is afgewerkt met een houtlook tegel. De vloer is afgewerkt met een antraciete tegel en voorzien van elektrische vloerverwarming.

Meterkast Voorzien van een traditionele stoppenkast en een glasvezelaansluiting.

Woonkamer Heel ruim van opzet door het open karakter. Aan de achterzijde bevindt zich het zitgedeelte. Dit is op diverse manieren in te delen. Het houten paneel tegen de wand zorgt voor sfeer en warmte in deze ruimte.

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. Deze is geplaatst in 2020 dus nog in nieuwstaat. De keukeninrichting bestaat uit een parallel opstelling met onder- en bovenkasten. De kasten zijn uitgevoerd in grijs, afgewerkt met een kunststof blad. Qua apparatuur is de keuken compleet uitgerust met een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, combi-magnetron, elektrische oven en een Amerikaanse (dubbele)koelkast. Het aanwezige raam zorgt voor veel daglicht en fraai zicht op de straat.

De gehele begane grond is voorzien van een antraciete tegelvloer. De wanden zijn netjes afgewerkt met stucwerk en steenstrips. De verdiepingsvloer is aan de onderzijde niet afgewerkt (behalve in de keuken), het plafond is dus beton(kleur).

Op de begane grond zijn alle ramen én de achterdeur voorzien van rolluiken.

In de woonkamer bevindt zich de open trap naar de verdieping.

Indeling eerste verdieping:

Aangrenzend aan de overloop bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers Slaapkamer I: De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en is op dit moment in gebruik als walk-in closet en waskamer. Heel praktisch: In deze ruimte wordt alles gewassen, gedroogd en gaat het direct weer de kast in. De kamer is uiteraard ook uitermate geschikt als slaapkamer. De oppervlakte is maar liefst ca 12m². Op de vloer ligt laminaat. Het plafond is hier net zoals op de begane grond niet voorzien van een afwerklaag. Het raam is voorzien van een rolluik. Slaapkamer II: Gelegen aan de achterzijde en ca 10m² groot. Op de vloer ligt laminaat. De wanden zijn in nette staat en het plafond is voorzien van spuitwerk. Het aanwezige dakraam zorgt voor veel daglicht. Slaapkamer III: Eveneens aan de achterzijde gelegen en ruim 9m² groot. De afwerking van de wanden en plafonds is gelijk aan slaapkamer 2. Op de vloer ligt vloerbedekking. Deze kamer heeft ook een rolluik.

Badkamer In 2021 is deze moderne badkamer gerealiseerd. Compleet uitgerust met een douche, wastafelmeubel met spiegelkast en hangcloset. De wanden zijn volledig betegeld in grijs/wit tinten en de vloer is voorzien van een grijze tegelvloer. Er is elektrische vloerverwarming en een designradiator, dus ook in de winter is het hier aangenaam vertoeven. De twee ramen zorgen voor veel daglicht en de mogelijkheid tot natuurlijke ventilatie.

Indeling tweede verdieping: Op dit moment is de zolder een grote open ruimte. Met geringe investering kan hier een volwaardige slaapkamer gerealiseerd worden. De ruimte beschikt over een radiator. De twee dakramen bieden voldoende daglicht. Op de zolder bevindt zich de omvormer voor de 11 zonnepanelen (360Wp, 2022).

Tuin Prachtig aangelegde onderhoudsvriendelijke achtertuin. De tuin is ingericht met sierbestrating, kunstgras en borders met grind. De houten omheining en veranda met houten vlonder zijn recent geplaatst en zorgen tezamen met de aankleding voor een mediterrane sfeer. Door de ligging op het Oosten is er gedurende de dag veel zon in de tuin. In de ochtend is de veranda een heerlijke plek voor een ontbijt in de ochtendzon. Achterin de tuin bevindt zich de tuinberging en de achterom.

Bijzonderheden:

- Volledig gemoderniseerde tussenwoning in 'De Rijpelberg'; - Centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen; - 2 parkeerplaatsen op eigen terrein; - Voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing; - 11 zonnepanelen; - Moderne keuken en badkamer; - Energielabel B; - Zeer verzorgde en keurig aangelegde onderhoudsvriendelijke achtertuin met veranda; - Kortom een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 368

Overige

Perceel oppervlakte 179

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 368

Overige

Perceel oppervlakte 179

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA