Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een super locatie gelegen, midden in het groen en toch binnen enkele minuten in het centrum tref je deze zeer ruime tussenwoning aan! De woning beschikt over 142 m² woonoppervlakte, vier slaapkamers en moderne keuken. De woning is gelegen aan een doodlopende straat met een groot speelveld voor de deur, een fraaie achtertuin op het zonnige zuiden en waar je over optimale privacy geniet. Kortom, een ideale plek voor jou als starter om een nieuwe stap te zetten!

Entree
Middels vernieuwde oprit bereik je de voordeur van de woning. De entreehal is ook via de berging aan de voorzijde van de woning te bereiken en is voorzien van een moderne tegelvloer, gestuukte wanden-en plafonds. De royale hal beschikt over een meterkast, een garderobenis en betegeld toilet v.v. hangcloset en fonteintje. Vanuit de hal krijg je toegang tot de woonkamer. De berging voor de woning is een fijne entreehal en biedt voldoende ruimte voor opslag, extra koelkast/diepvries of om je fietsen binnen te zetten.

Woonkamer
Wat een heerlijke lichte ruimte om te verblijven dankzij de grote ramen en een grote schuifpui aan de achterzijde. De woonkamer is op fraaie wijze afgewerkt met een houtenvloer, gestuukte wanden- en plafonds. De sfeervolle woonkamer is ingedeeld met in het midden een eethoek en aan de achterzijde een fijne zithoek met uitzicht op de tuin. Door de schuifpui lekker open te zetten creëer je dat heerlijke binnen- buiten gevoel, zo worden de zomeravonden nog mooier!

Keuken
De prachtige keuken is gelegen aan de voorzijde en door de grote raampartij heb je hier een heerlijk uitzicht naar het groen buiten. De keuken is geplaatst in een dubbele wandopstelling met aan de ene kant de kookopstelling met alle handige apparaten waaronder de (stoom)-oven, combi-oven, inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast. Kortom, alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te koken! Aan de andere kant is er voldoende werk-en opslagruimte en zit de wasbak en vaatwasser. Niet voldoende opslagruimte in de keuken? Dan bevindt zich naast de keuken ook nog een praktische bergkast.

Middels vaste trap bereik je de ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer, bergkast en vaste trapopgang naar tweede verdieping. De gehele verdieping beschikt over kunststof kozijnen (2015) met HR ++ glas.

Slaapkamers
De verdieping beschikt over drie slaapkamers met variërende grootte. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen waarvan de masterbedroom zeer ruim van opzet is. Deze slaapkamer biedt voldoende ruimte aan een tweepersoonsbed en vaste kledingkast. De tweede slaapkamer is kleiner van opzet en is nu in gebruik als babykamer. Aan de voorzijde ligt de derde slaapkamer welke eveneens ruim is opgezet en beschikt over een inbouwkast.

Badkamer
De badkamer is een oase van rust en is deels verbouwd in 2021. De badkamer beschikt over een badmeubel met wastafel, douche, ligbad en hangcloset. Hier kun je na een lange dag lekker ontspannen en tot rust komen.


Middels vaste trap bereik je de ruime tweede verdieping welke opgedeeld is in een voor-en achterzolder. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer. De voorzolder beschikt over een dakraam, wasmachine aansluiting en is ideaal voor het bergen van spullen onder de schuine kanten. Tevens is hier de opstelling van de Remeha CV ketel uit 2010 geplaatst. De achterzolder is in gebruik genomen als hobbyruimte maar kan prima als vierde slaapkamer functioneren en het grote Velux dakraam zorgt voor meer dan voldoende daglicht.

Achtertuin
Loop naar buiten en geniet van deze fijne achtertuin, welke voorzien is van een gezellige lounge- en zithoek waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. De tuin beschikt over diverse beplanting, sierbestrating en gras. Aan de achterzijde is nog een berging aanwezig en eigen achterom.

Voortuin
De voortuin is in 2021 voorzien van geheel nieuwe bestrating en biedt tevens mogelijkheid als extra parkeerplaats. Door het speelveld aan de voorzijde is er voldoende groen in de omgeving.

- Bouwjaar 1978
- Instapklare woning op een toplocatie
- 142 m² woonoppervlakte
- Energielabel C
- Begane grond voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing
- Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen met HR++ (2015)
- Woning voorzien van rolluiken
- Vier slaapkamers
- Remeha CV ketel 2010
- Ruime oprit
- Privacy biedende achtertuin
- Rustig gelegen in een groene omgeving
- Fijne wijk in Hapert

Zoek je een fraai afgewerkte gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving dan is deze woning zeker het bezichtigen waard!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 482
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 169
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 482
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 60
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 169
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Revast Makelaardij