Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu in de verkoop bij Era Focus makelaars (Bas Simons), deze ruime en volledig instapklare benedenwoning met een grote tuin en dat allemaal gelegen in de populaire wijk “Tuindorp” grenzend aan het Witte dorp. Deze unieke benedenwoning is volledig gestript, gerenoveerd, uitgebouwd en geïsoleerd tot een luxe gezinswoning van 121m2 woonoppervlakte!

WAT VALT ER OP AAN DE WONING? - Karakteristieke jaren 50 benedenwoning (appartementsrecht) binnen de ring van Eindhoven. - 2019 volledig gestript, gerenoveerd en volledig geïsoleerd (B label). - Servicekosten bedragen 80,-/maand. Het appartement is onderdeel van een kleinschalige Vereniging van 3 woningen. - De woning heeft een functionele voortuin en een grote achtertuin, totaal ca. 164 m2 waarvan de achtertuin ca. 114m2 groot is. - Elke kamer is voorzien van een datapoint. Erg handig voor thuis werkende. - Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2019) en in de aanbouw aluminium kozijnen met HR++ beglazing (2022). - Aanbouw is voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie. - Er liggen stroomkabels van de meterkast naar de aanbouw voor bijvoorbeeld een airco of zonnepanelen. - CV ketel is hybride warmtepomp ready uit 2019. - De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, kledingkamer, woonkeuken, separate toiletruimte en diverse handige inbouwkasten. - Door de gehele woning zijn er zo veel mogelijk houten paneeldeuren met deurgrepen behouden.

LIGGING: De woning ligt in de wijk Tuindorp, grenzend aan het Witte Dorp. Het is op loopafstand van centrum van Eindhoven en het betreft een rustige straat, nabij alle denkbare voorzieningen, zoals winkels, groen, basisschool, openbaar vervoer en uitvalswegen.

INDELING HAL: Via de originele houten deur bereik je de hal. De hal is voorzien van een mooie PVC visgraat vloer, houten plinten, strak gestucte wanden en plafonds.

Middels de hal bereik je alle vertrekken, namelijk de slaapkamers, badkamer, wasruimte, trapkasten, woonkamer, aanbouw en de keuken. Hal is voorzien van voormelde pvc vloer, welke doorloopt in de slaapkamers, woonkamer en keuken.

Slaapkamer I: deze kamer wordt nu als kantoor gebruikt en bevindt aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer is voorzien van de voormelde pvc vloer, houten plinten, strak gestucte wanden en plafonds en kozijnen met HR++ beglazing. De kamer heeft een verrassend grote inbouwkast.

TOILETRUIMTE: De separate toiletruimte bevindt zich in de hal en is voorzien van een hangcloset, fonteintje, tegelvloer, luxe wandtegels en strak gestucte wanden en plafond.

BADKAMER: Luxueuze badkamer met voormelde pvc vloer, badmeubel met wastafel, inloopdouche en diverse lades, nieuwe radiator, vrijstaand bad, kunststof kozijnen met HR++ beglazing en strak gestucte wanden en plafond.

TRAPKAST EN METERKAST: In de hal bevindt zich de trapkast voor genoeg ruimte om proviand of andere spullen in op de bergen. Naast de trapkast bevindt zich de vernieuwde meterkast.

WOONKAMER: Zeer sfeervolle woonkamer met aangrenzend de open keuken en eetgedeelte. De woonkamer is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, PVC vloer en een groot maatwerk tv kast, koffiebar en eettafel bank. Dit maatwerk meubel wordt ter overname aangeboden.

WOONKEUKEN: Keuken met kookeiland en bar, houten aanrechtblad, voorzien van inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging (naar buiten, dus géén recirculatie), kokend water kraan (2023), opberglades en aan de andere kant staat een kastenwand met houten aanrechtblad, gootsteen met kraan, koelkast (vriezer staat in de trapkast), combimagnetron, vaatwasser en diverse opbergkasten/lades. Zowel vanuit de keuken als het eetgedeelte heb je toegang tot de tuin. Eetgedeelte is voorzien van een op maat gemaakte bank waar met gemak 3 personen op kunnen zitten. De bank wordt ter overname aangeboden.

AANBOUW: Deze ruime aanbouw van ca. 40m2 bestaat uit een kastenkamer, gang met ledstrips verwerkt in het plafond, 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en-suite. De gehele aanbouw is voorzien van volledige isolatie en aluminium kozijnen met HR++ beglazing.

KASTENKAMER: De kastenkamer was voorheen een slaapkamer en wordt nu gebruikt als kledingkamer en geeft toegang tot de tuin en de twee slaapkamers. Deze kamer is voorzien van de voormelde PVC vloer, houten plinten, lichtstraat, strak gestucte wanden en plafond, designradiator en geeft toegang tot de inbouwkast waar de wasmachine en droger zijn geïnstalleerd. Deze kamer kan ook als werkkamer worden gebruikt.

SLAAPKAMERS IN DE AANBOUW: Slaapkamer II is voorzien van een gietvloer, vloerverwarming, grote raampartijen met aluminium kozijnen met HR++ glas en badkamer en-suite. Badkamer is voorzien van luxe wandtegels, inloopdouche, mechanische afzuiging, designwastafel met meubel en hangcloset.

Slaapkamer III, is van goed formaat en wordt nu als gastenkamer en tweede werkplek gebruikt. Ook deze kamer is voorzien van een gietvloer, vloerverwarming, mechanische afzuiging, grote raampartijen met aluminium kozijnen en HR++ beglazing en strak gestucte wanden en plafond.

TUINAFWERKING EN BERGING: Voortuin voorzien van oprit, haag, grondbeplanting en een terras met kiezels. Aan de andere kant is er plaats om fietsen (buiten) te stallen.

Privacy biedende ruime achtertuin van ca. 114m2 voorzien van meerdere terrassen met kiezels, gazon, bamboe in rubberen (kunststof) begrenzing (om het uitschieten van wortels te voorkomen), pergola’s met beplanting, verlichting, sproeisysteem en eigen achterom. Achter op het perceel (achter de bamboo haag) ligt een berging die voorzien is van elektra.

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan bovenstaande informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA