Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan het autoluw woonerf gelegen riante, instapklare tussenwoning met vier woonlagen, vijf slaapkamers waarvan één op de begane grond, twee badkamers, woonkamer met balkon, oprit op eigen terrein, inpandige garage nabij het Quirijnstokpark, uitvalswegen, winkelcentrum Wagnerplein, kinderopvang, scholen en openbaar vervoer. Ook zit er een mogelijkheid om de slaapkamer op de begane grond als werkkamer/kantoor te gebruiken.

Bouwjaar: 1977
Inhoud: 500m³
Perceel: 148m²
Woonoppervlakte: 162m², overig inpandige gebruiksoppervlakte: 15m²

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met aan de linkerzijde de vernieuwde meterkast (12 groepen en 3 aardlekschakelaars), vernieuwd toilet (met fontein) en de rechterzijde de binnendeur naar de inpandige garage.
Ruime hal met trapopgang, toegangsdeur tot het washok (aansluiting wasmachine en droger), vernieuwde badkamer en de toegangsdeur tot de slaapkamer (15m²). Doordat er een slaapkamer, badkamer en toilet op de begane grond zitten, kun je dit ook eventueel als mantelzorg of iets dergelijks gebruiken. Hier is de eerste toegangsdeur tot de achtertuin.

1e verdieping:
Woonkamer met een prachtige esdoornhouten vloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond met toegangsdeur tot het balkon (7m²) met trap naar de achtertuin. Aan de voorzijde is de nieuwe keuken (2022) met diverse inbouwapparatuur zoals oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging.

2e verdieping:
Overloop welke toegang biedt tot een ruime inbouwkast, drie slaapkamers, de tweede badkamer en de trapopgang naar de 3e verdieping. Aan de achterzijde een slaapkamer over de gehele breedte en een dakkapel met elektrisch rolluik, aan de voorzijde twee slaapkamers. De slaapkamers zijn 14, 10 en 6m² en afgewerkt met laminaatvloeren, stucwerkwanden en stucwerkplafond. De vernieuwde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafel, inloopdouche en het tweede toilet.

3e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 3e verdieping met bergschotten, kast met CV opstelling (2012, Vaillant) en mechanische ventilatie unit. De slaapkamer is 15m² en voorzien van een laminaatvloer en een groot Velux dakraam met zonsverduistering.

Tuin:
Voortuin met oprit en toegang tot de inpandige garage en de achtertuin met betegeld terras, vaste beplanting en kunstgras. De achtertuin is te bereiken via de achterdeur en de trap vanuit het balkon op de eerste verdieping.

Algemeen:
De woning heeft nagenoeg overal kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De natte ruimtes en keuken zijn allen vernieuwd. De woning ligt op een hele fijne plek op het einde van een autoluw erf met plantsoen twee deuren verder en het Quirijnstok park aan de voorzijde. In het begin van de straat een kinderopvang, openbaar vervoer en school. Op loopafstand ook het winkelcentrum Wangerplein met alle voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 162
Aantal verdiepingen 4

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 148
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 162
Aantal verdiepingen 4

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 148
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Tilburg Armhoef