Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Van de buitenkant lijkt dit een gewone bungalow maar kom eens kijken naar de luxe en moderne binnenkant! In 2019 is deze woning verbouwd en onder andere uitgebreid met een flinke aanbouw waardoor de woonkamer meer dan dubbel zo groot is geworden en er een tweede badkamer is gerealiseerd. In de superluxe keuken is werkelijk aan alles gedacht inclusief een Family Hub smart-koelkast en alle kookplaten die je maar kunt verzinnen. De woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en maar liefst twee badkamers op de begane grond. Op de verdieping is ook nog een slaapkamer en een grote vide aanwezig.
Als je lekker vrij wilt wonen met veel ruimte om je woning zit je hier helemaal goed! Je zult hier regelmatig reetjes zien lopen, roofvogels en vele kleine vogeltjes rond zien vliegen en er woont een das in de buurt. Wat dacht je bovendien van je eigen bos, een moestuin, vijvers, fruitbomen en een enorme loods van zo’n 1000 m2? Je vindt het hier allemaal op een perceel van 18.860 m2! Binnen en buiten is er dus ook meer dan genoeg ruimte voor het houden van enkele paarden!

ALGEMEEN:
In het buitengebied van Beringe en verscholen achter veel groen ligt deze gemoderniseerde bungalow op een groot perceel dat volledig omheind is. Toch rij je binnen 5 minuten met de auto naar de dorpskern met een basisschool, restaurantjes en terrasjes en een gezellig café. Voor de wekelijkse boodschappen rij je in minder dan 10 minuten naar Meijel of Panningen waar je een uitgebreid winkelcentrum vindt. Via de N275 ben je bovendien zo op de snelwegen A67 richting Venlo of Eindhoven of de A2 naar Zuid-Limburg. De woning en het perceel zijn uitgerust met een Verisure alarmsysteem met camera’s. 

BEGANE GROND:
ENTREE
Via de oprit kom je bij een stalen poort die met een afstandsbediening te openen is waardoor je makkelijk met je auto het terrein op kunt rijden en kunt parkeren naast de woning of onder de carport. Via de voordeur betreedt je de hal waar zich de meterkast bevindt met 24 stroomgroepen en 2 krachtstroomgroepen. In de hal ligt ook de wenteltrap naar de bovenverdieping.

KEUKEN
Als je verder de woning in loopt kom je eerst in de keuken. Bij de eerste aanblik zie je meteen dat dit niet zomaar een keuken is maar dat je hier de beschikking hebt over alle luxe en comfort die er maar te bedenken is. Te beginnen met het kookgedeelte: naast twee grote inductieplaten is er ook een barbecue aanwezig en een teppanyakiplaat. Wil je liever iets uit de oven klaarmaken? Dat kan in de combi-oven of in de stoomoven. Kokend water haal je gemakkelijk uit de Quooker kraan. Maar de meeste indruk maakt ongetwijfeld de Samsung Family Hub koelkast. Deze smart-koelkast gaat een stapje verder dan alleen maar het koel houden van je eten en drinken. Via het touchscreen kun je een boodschappenlijst maken en delen met je gezinsleden, je kunt tv kijken en boodschappen bestellen via de apps. Twijfel je tijdens het boodschappen doen of je nog iets vergeten bent? Via de app kun je snel even checken wat er precies in de koelkast ligt. De ingebouwde ijsmachine zorgt ook nog eens dat je snel gekoeld water kunt pakken, ijsblokjes of schaafijs. Verder heb je in deze keuken heel veel opbergmogelijkheden in de grote lades en kasten. Het raam kijkt uit over de vijver naast de woning zodat je tijdens het koken ook nog een leuk uitzicht hebt. De gezellige houtkachel maakt de ruimte helemaal af!

WOONKAMER
Het grootste gedeelte van de woonkamer is in 2019 aangebouwd. De vele ramen en twee keer dubbel openslaande deuren zorgen niet alleen voor veel daglicht maar ook voor een mooi uitzicht over de tuin en makkelijk toegang tot het terras. In de woonkamer is een vaste airco aanwezig die niet alleen kan koelen maar ook kan verwarmen. In het aangebouwde deel is daarnaast ook vloerverwarming aanwezig.

WASRUIMTE
In de handige wasruimte heb je plaats voor een wasmachine en een droger. Verder hangt hier ook de waterontharder en de mechanische ventilatie van de badkamer en de aanbouw.

BADKAMER
De nieuwste badkamer op de begane grond is in 2019 gerealiseerd en heeft een hele ruime inloopdouche met een fijne regendouche. Het toilet is een zogenaamd ‘Japans toilet’ dat ook naspoelt en er is ook nog een urinoir aanwezig. De wanden zijn betegeld met marmertegels in visgraatmotief en op de vloer ligt een neutrale natuursteen van Franse kalksteen.

SLAAPKAMER MET ENSUITE BADKAMER
De slaapkamer op de begane grond is niet zomaar een slaapkamer. De kamer bestaat als het ware uit drie delen: in het eerste deel past een groot tweepersoonsbed en hier heb je de beschikking over een vaste airco-installatie. Daarna loop je zo de ruime inloopkast in waar je hang- en leggedeeltes hebt om al je kleren in kwijt te kunnen en in de laatste ruimte ligt de ensuite badkamer.
Deze badkamer heef een luxe inloopdouche met een extra grote regendouche met misteffect. In de zijwand zitten ook verschillende sproeistanden verwerkt maar hier moet even naar gekeken worden om het weer werkend te krijgen. Het ligbad is een whirlpool waarbij je ook nog de temperatuur in kunt stellen zodat het water lekker warm blijft, hoe lang je er ook in ligt! De dubbele wasbak is van zwarte graniet en beschikt over een opbergmeubel. Achter een muurtje bevindt zich nog een toilet. De badkamer is van het slaapgedeelte afgesloten door middel van een glazen deur.

VERDIEPING:
Via de wenteltrap loop je naar de verdieping waar je de beschikking hebt over een vide en een slaapkamer.

VIDE
Via de vide kijk je uit over de keuken. Hier is momenteel een fijne werkplek ingericht maar deze ruimte zou uiteraard ook als extra slaapkamer kunnen dienen.

SLAAPKAMER
De slaapkamer op de bovenverdieping is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Ook deze slaapkamer heeft de beschikking over een vaste airco-installatie. Via de slaapkamer heb je toegang tot de bergzolder. Hier is al een afvoer aanwezig omdat het in de planning lag om hier ooit nog een douche en toilet te realiseren.
De hele verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer.

GARAGE
In de vrijstaande stenen garage, die naast de woning ligt, heb je ruimte om een auto binnen te parkeren. Achterin de garage staat de milieuvriendelijkere pellet CV ketel met een groot voorraadvat. Deze CV ketel werkt op pelletkorrels en moet je alleen af en toe bijvullen. Naast de garage ligt nog een dubbele carport waar je twee auto’s kunt parkeren.

LOODS
In deze grote loods van bijna 1000 m2 heb je werkelijk alle ruimte die je maar nodig hebt om te kunnen klussen en grote (landbouw)machines neer te zetten! De loods heeft een lengte van ongeveer 64 meter en een breedte van 14 meter. Je hebt toegang via een automatisch te bedienen rolpoort of een normale loopdeur.
De loods is in 2023 voorzien van een nieuw dak en werd voorheen gebruikt als caravanstalling. Momenteel wordt er vooral aan campers en auto’s geklust waarvoor een werkplaats en krachtstroom aanwezig is.
Naast de loods ligt het ‘zonnepark’ met 44 zonnepanelen die zorgen voor een jaaropbrengst van ongeveer 7000 kWh. 

TUIN:
De tuin is eigenlijk te groot om een gewone tuin te noemen, bij deze woning hoort een heel park! Je kunt hier heerlijk door je eigen bos wandelen en even stil staan bij de vijver waar veel vogeltjes en andere dieren op af komen om even te drinken of zich te wassen. In de achtertuin kun je actief aan de slag in de moestuin en de bijbehorende tuinderskas. Er staan ook nog verschillende fruitbomen en aan de zijkant van de woning vind je een tweede vijver. Daarna kun je heerlijk ontspannen in het grote zwembad met een verwarmingspomp. Direct achter de woning ligt een groot terras met daarnaast een hondenkennel, een werkplaats en een houtopslag. Het terrein is geheel omheind met gaashekwerk en vier poorten waarvan de hoofdpoort met een afstandsbediening te openen is. Om deze tuin mooi groen te houden zijn er diverse sproeipunten aanwezig die allemaal zijn aangesloten op de grondwaterpomp. Er is eigenlijk teveel om op te noemen, deze tuin moet je gewoon beleven! 

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel B.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is goed. De woning is in 2016 en 2019 grondig verbouwd en altijd onderhouden waar nodig.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een RTB pellet CV ketel uit 2015. Daarnaast is er in de keuken een houtkachel aanwezig en zijn er drie airco’s beschikbaar die naast koelen ook kunnen verwarmen. Er is spouwmuurisolatie aanwezig en het dak is geïsoleerd met tempex vanuit de bouw volgens de toen geldende norm. Alle ramen zijn voorzien van HR++ glas en de nieuwe aanbouw is volledig geïsoleerd.

LIGGING:
De woning ligt in het buitengebied van Beringe op een groot perceel. Met de auto sta je echter binnen vijf minuten in de dorpskern.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water en energie en op een IBA-systeem en beschikt over een aansluiting op het glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 834
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 18860
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 834
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 18860
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

De nieuwste koopwoningen in Beringe