Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BINNENKORT IN DE VERKOOP

Deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning uit 1947 op een ruim perceel is gelegen in een groene en kindvriendelijke woonomgeving. Het mooie Stadspark, het buitengebied rondom het Geleenbeekdal en diverse lagere scholen liggen binnen enkele minuten loopafstand. Het historische stadscentrum van Sittard, het treinstation en diverse middelbare scholen zijn met de fiets bereikbaar binnen slechts 10/15 minuten. Ook de ontsluiting naar het hoofdwegennet is uitstekend.

Verkoper heeft dit object het afgelopen decennium getransformeerd naar een moderne gezinswoning. De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s en via een stalen poort is de grote omsloten tuin bereikbaar.

De centrale entree met granieten vloertegels biedt toegang tot een ruim woon-/leefgedeelte, de gelijkvloerse hoofdslaapkamer, een nieuw toilet, een ruimte voor de HR-ketel (2013, Remeha Avanta, eigendom), de meterkast, kelder en tuin aan de voor-/zijkant van de woning.

Het woon-/leefgedeelte bestaat uit een semi-open keuken en woonkamer met veel daglichttoetreding.

De keukenvloer is afgewerkt met een luxe keramische tegel (Secret Stone Rare Dark 90x90) en voorzien van alle voorbereidingen op het gebied van elektra, afvoer, (warm) water, gas en afzuiging.

Naast de keuken bevindt zich een wasruimte met extra gootsteen en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De zichtbaar gelaten zware eiken draagbalken geven de woonkamer veel karakter en de met EPS geïsoleerde ondervloer van OSB kan eenvoudig naar eigen wens worden afgewerkt.

Achter het woon-/leefgedeelte ligt een sfeervolle, op het zuiden gelegen, onderhoudsvrije patio van zo’n
35m2, waar u zich op zonnige dagen waant in Mediterrane sferen.

De gelijkvloerse slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een aparte douche met wasbak en mechanische ventilatie.

Op de eerste verdieping biedt de overloop toegang tot twee slaapkamers en een compacte moderne badkamer met een combinatie ligbad/douche, toilet, wasbak en mechanische ventilatie.

De uitstekend afgewerkte zolder is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een raam in de kopgevel, verwarming en elektra.

De dakbedekking op de platte daken (bitumen), alsook de pannen op het hellende dak zijn recentelijk vernieuwd en alle daken zijn geïsoleerd; merendeels met Huntsman H2foam Lite vanwege zijn goede thermische en akoestische eigenschappen. De spouwmuren zijn om bouwfysische redenen bewust niet verdicht.

Afhankelijk van de energiebehoefte is het energielabel van deze woning met 12 zonnepanelen met een piekvermogen van 410W eenvoudig te upgraden naar energielabel B.

Kortom, bent u op zoek naar een karakteristieke woning met veel (buiten)ruimte? Heeft u geen zin in een grote verbouwing, maar wilt u wel zelf nog de ‘finishing touch’ aanbrengen? Neem dan zeker contact met ons op!

Bel gerust even voor een gratis waardebepaling van jouw woning 0462076006.

Goed om te weten:

+ Badkamers en HR-ketel geplaatst in 2013;
+ Alle raamkozijnen zijn vervangen door kunststof met Triple glas;
+ De houten buitendeuren zijn voorzien van HR++ glas;
+ Nieuwe radiatoren door de gehele woning
+ Platte daken nieuw/gerenoveerd
+ Vernieuwd pannendak op origineel (asbesthoudend) dakbeschot

Interesse? Stuur ons even een mailtje met je telefoonnummer, of doe een aanvraag via Funda, dan bellen we terug om een afspraak te maken.

De eerste bezichtigingen zijn al gepland: Volg ons ook op Facebook en/of Instagram voor previews van al ons nieuwe aanbod! (LWM Makelaardij) https://www.facebook.com/LWM.nu. De brochure vind je op onze website, waar je tevens een bod kunt uitbrengen: www.LWM.nu

Let op! Wij werken met “Eerlijk Bieden” om een transparant biedproces te volgen. Bod uitbrengen kan via ‘Eerlijk Bieden’ Hier vind je ook de ‘Vragenlijst’ enz..

(Link op onze website)

Bel gerust voor een gratis hypotheekgesprek! Met een LWM Hypotheekcertificaat vergroot je je koopkans aanzienlijk, omdat je daarmee kunt aantonen dat je als koper een degelijke check hebt gedaan.

Tot snel, LWM Makelaardij & Hypotheken

Disclaimer: Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, noch voor de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs- en koop beïnvloedende zaken en data alvorens te kopen, of vraag het aan LWM Makelaardij BV. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De koper heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren altijd het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien je als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, wordt je volgens de wet geacht deskundig genoeg te zijn om alle relevante zaken te kunnen overzien. De koper dient de waarborgsom of bankgarantie, ter hoogte van 10% van de koopsom, binnen twee weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de notaris te deponeren. Bekijk ook online het eventuele bodemrapport, bestemmingsplan etc. Deze zijn op verschillende overheid-websites te vinden, bijvoorbeeld omgevingswet.overheid.nl . De ‘Vragenlijst’ en ‘Lijst van roerende zaken’ verstrekken wij ook op aanvraag ([email protected]). https://www.lwm.nu

Bel gerust even voor een gratis waardebepaling van jouw woning 0462076006.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 461
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 461
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!