Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze schitterende gerenoveerde vrijstaande woonboerderij in het hart van Sittard.
Deze woning combineert authentieke details met modern comfort, waardoor het een echt juweeltje is.
Bij deze woning wordt u bij binnenkomst via een openslaande poort verwelkomd op een gezellige patio met de voordeur die leidt naar de ontvangsthal. De woonkamer ademt sfeer en warmte uit dankzij de originele houten balken. De indrukwekkende leefkeuken met kookeiland is perfect voor kookliefhebbers en sluit direct aan op de ruime eetkamer. Hier vindt u twee openslaande deuren die leiden naar de prachtig onderhouden diepe achtertuin, een heerlijke plek om te genieten van zomerse dagen en avonden. De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met prachtige authentieke balken onder het dak. Daarnaast is er een gewelfde kelder, ideaal voor opslag of als wijnkelder. Gelegen nabij het gezellige centrum van Sittard, heeft u alles binnen handbereik: oude monumentale panden, sfeervolle cafeetjes, winkels en diverse uitgaansgelegenheden zoals stadstheaters. Voor natuurliefhebbers zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden in het groene omliggende gebied. En met Duitsland op korte rijafstand, kunt u zelfs gemakkelijk grensoverschrijdend boodschappen doen.
Kortom, deze woonboerderij biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne gemakken, ideaal gelegen in een levendige en groene omgeving. Kom snel een kijkje nemen en laat u verrassen door de charme en het comfort van deze prachtige woning!


Bij binnenkomst via de openslaande poort met dubbele deuren betreedt u een gezellige patio. Deze patio geeft niet alleen toegang tot de achtertuin, maar ook tot de ontvangsthal van de woning. Vanuit de hal heeft u direct zicht op de indrukwekkende ruimte met leefkeuken. De hal biedt tevens toegang tot het toilet met zwevend closet en fonteintje.

De moderne keuken, volledig vernieuwd in 2019, is een waar pronkstuk in deze woning. Uitgerust met een kookeiland inclusief ontbijtbar, biedt de keuken veel kastruimte en is voorzien van hoogwaardige AEG inbouwapparatuur: een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, twee combi heteluchtovens waarvan eentje met stoomfunctie, een koffiemachine, koelkast en vaatwasser. Direct aangrenzend vindt u een ruime uitbouw met eetkamer. Deze ruimte biedt voldoende plaats voor een grote eettafel of kan dienen als een comfortabele zitkamer. Zowel de keuken als de eetkamer zijn afgewerkt met een stijlvolle donkere houtlook laminaatvloer. Twee openslaande deuren geven toegang tot het terras en bieden een prachtig uitzicht over de goed onderhouden achtertuin. Een houtkachel voegt extra warmte en sfeer toe. Door de uitbouw is er een aanzienlijk grote benedenverdieping gecreëerd, wat resulteert in een ruim en open gevoel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de technische ruimte, waar de witgoedaansluitingen, cv-installatie en extra voorraadruimte zijn ondergebracht.

De woonkamer is een gezellige, knusse ruimte die uitblinkt in charme en comfort. De smaakvolle parketvloer en authentieke houten balken geven de kamer een warme en uitnodigende sfeer. Dankzij de vele ramen valt er mooi natuurlijk licht naar binnen en heeft u een uitzicht op de straatzijde. Deze ruimte is perfect om samen te ontspannen en gezellige avonden door te brengen. Daarnaast biedt de woonkamer toegang tot zowel de gezellige patio als de gewelfde kelder.

Via de ontvangsthal bereikt u een tussenportaal met de badkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van moderne tegels, een ruime inloopdouche met regendouche en losse handdouche, een zwevend badkamermeubel met brede wastafel, bijhorende kast en spiegel, designradiator en afzuiging.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De overloop doet tevens dienst als eerste slaapkamer of werkkamer. Deze ruimte heeft een laminaatvloer, airco die de hele bovenverdieping kan verwarmen of koelen, en veel daglicht dankzij het grote raam. De tweede slaapkamer, bereikbaar via de overloop, is ruim en charmant met originele houten balken en een hoge nok. Veel ramen en dakramen zorgen voor een overvloed aan licht, en de prachtige eikenhouten parketvloer maakt het geheel af.




De achtertuin is een rustgevende oase, met zorg onderhouden en voorzien van een groot grasveld, borders met een grote diversiteit aan planten en bloemen, en meerdere terrassen. Aan de achterzijde van de tuin staat een groot tuinhuis voor al uw tuingereedschap. De tuin biedt veel privacy en is een heerlijke plek om te vertoeven in de zomer. Middels een stalen poort is er toegang tot de patio aan de voorzijde van de woning, waardoor u altijd een plek in de schaduw of zon kunt vinden.

Deze woning is met veel liefde bewoond en onderhouden. Bent u op zoek naar een unieke woonboerderij met moderne voorzieningen en een prachtige tuin? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door de charme en het comfort van deze bijzondere woning!

Deze woning is volledig gerenoveerd en combineert moderne gemakken met authentieke details. Elk element is zorgvuldig vernieuwd om een comfortabele en stijlvolle leefomgeving te creëren.

De woning beschikt over een indrukwekkende uitbouw op de begane grond. Deze uitbouw biedt extra ruimte voor een grote eetkamer of zitkamer, en zorgt voor een ruim en open gevoel.

De tweede verdieping is uitgerust met airconditioning, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. De airco kan de gehele bovenverdieping effectief verwarmen of koelen.

De woning ligt op korte afstand van het gezellige stadscentrum van Sittard. Hier vindt u een mix van oude monumentale panden, sfeervolle caféetjes, winkels, en diverse uitgaansgelegenheden zoals stadstheaters. Ook de groene omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen.
Deze woning heeft de unieke mogelijkheid om levensloopbestendig te worden gemaakt met enkele aanpassingen. Daarnaast kan de grootste slaapkamer eenvoudig worden opgedeeld in twee aparte kamers, waardoor er in totaal drie slaapkamers ontstaan. Hierdoor is de woning flexibel en geschikt voor diverse woonwensen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 430
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 49
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 597
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.1
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.4
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 430
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 49
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 597
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.1
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 4.4
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goossens Vastgoed