Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Gelegen in Eijsden in de geliefde wijk ‘’Nieuw Poelveld’’ ligt deze prachtige, instapklare en ruime tussenwoning. Deze verrassende woning heeft energielabel A en is voorzien van o.a. 4 slaapkamers en een diepe, mooie tuin met overkapping en achteringang. De woning is voorzien van airco's, 18 zonnepanelen en een dakkapel op de zolder verdieping. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, vlakbij alle voorzieningen. De basisschool, winkels, het winkelcentrum van Eijsden en verdere voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand.

-Indeling:
-Begane grond:
In de ruime hal (ca. 8 m²) treft u de toiletruimte, voorzien van een hangcloset en fonteintje, de meterkast, en de trap naar de eerste verdieping, afgewerkt met hardhout, aan. Via de hal betreedt u de ruime woonkamer met open keuken (ca. 61 m²). Het is mooi binnenkomen in de aangename, lichte woonkamer. Veel lichtinval wordt gecreëerd door de ramen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde, die tevens voor een optimaal tuincontact zorgen. De prachtige gashaard inclusief mooi meubel, zorgt voor veel sfeer in de ruimte. Praktisch is de opbergruimte onder de trap, voor het opbergen van schoonmaakmiddelen, voorraad e.d. De volledige begane grond is voorzien van een keramische tegel met vloerverwarming. Tevens is de woonkamer voorzien van een airco. De open keuken (ca. 11,5 m²) is aan de voorzijde van de woning gepositioneerd. De moderne keuken is afgewerkt met zwart houten frontjes met een hardstenen werkblad. De keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, afzuigkap en een 5-pits gaskookplaat.

-Eerste verdieping:
U treft hier 3 slaapkamers aan en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt dezelfde prachtige, keramische tegelvloer als op de begane grond. De slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming, per kamer instelbaar.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 6 m² groot.
-Badkamer: De moderne en verzorgde, betegelde badkamer is ca. 6 m² groot en voorzien van: inloopdouche, hangcloset en een wastafelmeubel. Deze badkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping, afgewerkt met hardhout, heeft u toegang tot de tweede verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer en een berging. Hier ligt een hoogwaardige laminaatvloer.
-Slaapkamer 4: Deze ruime slaapkamer is ca. 32 m² groot en is voorzien van veel lichtinval door de recentelijk geplaatste dakkapel. Hier is tevens een airco aanwezig.
-Berging/ was- en droogruimte: In deze ruimte is de CV-ketel (ATAG, 2016, Eigendom) gesitueerd. Ook is deze ruimte, omdat deze ook is voorzien van de dakkapel, praktisch te gebruiken als wasruimte en het opbergen van diverse spullen.

-Tuin:
De woning is voorzien van een mooie, ruime, onderhoudsvriendelijke achtertuin. Fijn is het beschut zitten onder de ruime overkapping voorzien van elektrische zonwering. De bestrating is voorzien van een combinatie van hardsteen en waaltjes. De tuin is divers ingericht, en op dit moment bestraat en voorzien van plantenborders. Hier achter bevindt zich tevens de houten tuinberging. Aansluitend aan de tuinberging, is de achteringang aanwezig. Deze is af te sluiten met een tuinpoort.

Nadere bijzonderheden:
-Bouwjaar 2017.
-Kozijnen: Hardhout kozijnen met volledig HR-Glas.
-Tussengelegen, instapklare, woning met achteringang.
-Vloerverwarming begane grond en eerste verdieping.
-Airconditioning op de begane grond en de tweede verdieping.
-18 zonnepanelen (eigendom)
-De woning is op de eerste en tweede verdieping voorzien van rolluiken.
-Goed geïsoleerde woning, volledig instap klaar.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (ATAG, 2016, Eigendom).
-Energielabel A. (Zonnepanelen en airco zijn niet opgenomen in dit label)
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning ligt in Eijsden, in de nieuwbouw wijk; Nieuw Poelveld. Eijsden is een forensengemeente gelegen vlakbij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels en winkelcentrum. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+ , en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 493
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 180
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 493
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 180
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij