Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooie uitgebouwde hoekwoning, gelegen in een ruim opgezet hofje in de historische woonwijk Enka. Een wijk waar nog een grote aantal monumentale panden zijn blijven staan die de wijk een unieke charme geven. Doordat de woning aan de voor- en achterkant uitgebouwd is, is de begane grond heerlijk ruim. Verder beschikt de woning over een grote open keuken, een gezellige sfeerhaard, vier slaapkamers en een mooie groene tuin op het oosten.

U loopt zo het Sysseltse of Hoekelumse Bos in voor een aangename wandeling of buitensport activiteiten. Veel voorzieningen zoals winkelcentrum “De Spindop”, basisscholen, kinderdagverblijf, bushalte en het nieuwe intercity station Ede-Wageningen zijn op korte loop- of fietsafstand gelegen. Eveneens op korte afstand bevinden zich het levendige centrum van Ede en Bennekom en de autosnelwegen A12 en A30.

De woning heeft een mooie klassieke architectuur en het ontwerp en beplanting van de voortuin accentueren dit gevoel. De witte kleur van de gevels geeft de woning een rustige en vriendelijke uitstraling. Aan verduurzaming is ook veel aandacht besteedt. De woning heeft een energielabel A+++, is gasloos (dus toekomstbestendig), voorzien van een grondwarmtepomp met zowel vloerverwarming als vloerkoeling op de begane grond en de eerste verdieping en is voorzien van 5 zonnepanelen die op zo’n manier zijn geplaatst dat er ook nog makkelijk een dakkapel geplaatst kan worden. Dit alles resulteert in een perfect binnenklimaat gedurende het hele jaar en een zeer lage energierekening.

Entree, hal, meterkast, moderne toiletruimte met fonteintje, trapopgang en deur naar de woonkamer.
U betreedt de woonkamer en wat direct opvalt is de ruimte dankzij de twee uitbouwen aan de voor- en achterzijde, de hoeveelheid daglicht door de extra ramen aan de zijgevel en de mooie lichte PVC- vloer. De open L-vormige keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een lang werkblad, inductie kookplaat met 4 zones, een afzuigkap, een combi-oven, koelkast, vrieskast en voldoende opbergkasten. Vanuit de keuken heeft u een fraai uitzicht over het grasveld en het hofje. In de trapkast bevindt zich de warmtepomp met warmwatervat (Alpha InoTech) en voldoende opbergruimte. De gezellige zithoek heeft een kwalitatief hoogwaardige elektrische haard met ombouw. Via de openslaande deuren bereikt u de achtertuin. Alle binnendeuren op de begane grond zijn vervangen door stompe paneeldeuren van hoge kwaliteit.


Ruime overloop, drie slaapkamers waarvan één met balkon, rolluik en een grote op maat gemaakte vaste kast. Moderne badkamer in een neutrale kleurstelling en voorzien van een dubbel wastafelmeubel met een grote spiegel met ingebouwde verlichting, een douche, een tweede toilet, elektrische handdoekradiator, mechanische ventilatie en een raam voor aangenaam daglicht en frisse lucht. Op deze woonlaag ligt eveneens een mooie PVC-vloer.

Via de vaste trap naar een voorzolder met kunststof dakraam, aansluitingen voor de wasapparatuur, de omvormer voor de zonnepanelen en opbergruimte achter de knieschotten. Tevens bevindt zich hier de vierde ruime slaapkamer met opbergruimte achter de knieschotten. Vanuit deze slaapkamer bereikt u de vliering via een vlizotrap.

Alle binnendeuren op de begane grond zijn vervangen door stompe paneeldeuren van hoge kwaliteit.



Tuin:
Romantische voortuin met lage groene heggen, hortensia’s en een pad dat naar de voordeur van de woning leidt.
Ruime groene achtertuin op het oosten gelegen met terras, plantenperken en achterom.

Berging:
Vrijstaande houten berging achterin de tuin.
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving achter de woning.

Aanvaarding: omstreeks 28 februari 2025

- Aan de voor- en achterzijde uitgebouwde hoekwoning;
- Goed afwerkingsniveau en netjes onderhouden;
- Ruime keuken en vernieuwde badkamer;
- 4 slaapkamers
- Energielabel A+++, gasloos, warmtepomp, vloerverwarming/koeling en 5 zonnepanelen;
- Royale en groene achtertuin op het oosten gelegen;
- Balkon op het westen;
- Vrijstaande houten berging;
- Gelegen nabij de bossen, winkelcentrum, NS station Ede-Wageningen, de A12 en A30.

Koopovereenkomst: Bij de verkoop zal er een standaard VBO koopovereenkomst worden gehanteerd. Koopt u de woning zonder voorbehoud financiering? Dan houden wij 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst aan voor het storten van de waarborgsom/bankgarantie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 469
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 65
Tuin voor Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 169
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 469
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 65
Tuin voor Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 169
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Vendôme Makelaardij