Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze unieke en goed verzorgde vrijstaande woning aan de Melkstraat 1 in Alphen biedt alles wat je zoekt. Met een ruime woonkamer, drie ruime slaapkamers, een multi-inzetbare zolderruimte en een riante achtertuin met volwaardig bijgebouw, voldoet deze woning aan al je wensen. Bovendien is de woning energiezuinig dankzij de zonnepanelen. Dit is een woning die je gezien moet hebben!
Buurt:
De woning bevindt zich in een gezellige en goed bereikbare buurt in het pittoreske Alphen. De buurt staat bekend om haar groene en rustige omgeving, wat het ideaal maakt voor gezinnen. De uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar, waardoor je snel op de gewenste bestemming bent. Supermarkten en alledaagse winkels zijn in de nabijgelegen steden aanwezig.
Begane grond:
De entree aan de voorzijde van de woning brengt je via de voortuin naar de hal. Hier vind je de trap naar de eerste verdieping en een betegelde toiletruimte met een zwevend toilet en wastafel. Vanuit de hal kom je binnen in de ruime woonkamer.
Woonkamer:
Eenmaal in de woonkamer word je verwelkomd door veel natuurlijk daglicht dankzij de open indeling. De ruimte biedt voldoende mogelijkheden voor zowel een zithoek als een volwaardige eethoek. De karakteristieke draagbalken aan het plafond geven de ruimte een unieke uitstraling. De woonkamer grenst aan de leefkeuken en eetkamer.
Keuken:
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, welke beschikt over een ruim aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak. Ook is er voldoende opbergruimte in de lades en kastjes. In de keuken is voldoende plek om een ruime eettafel te plaatsen.
Garageruimte:
Vanuit de keuken heb je toegang tot de garageruimte, ideaal voor het stallen van een auto of het gebruik als extra opbergruimte.
1e verdieping:
De 1e verdieping bereik je via de trap in de hal. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers grenzen aan de overloop en kunnen desgewenst ook gebruikt worden als werk- of hobbyruimte. Elke slaapkamer is voorzien van een laminaten vloer, ingebouwde kastruimte, en één slaapkamer heeft toegang tot het balkon.
Badkamer:
De instapklare badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met spiegel, opbergmeubel en een ligbad voor ultieme ontspanning.
2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime zolderruimte, toegankelijk via een vlizotrap. Deze goed onderhouden ruimte is multi-inzetbaar en biedt veel mogelijkheden. Ook is hier de Cv-ketel aanwezig.
Buitenruimte:
De Melkstraat 1 beschikt over een royale achtertuin, toegankelijk vanuit zowel de keuken als de woonkamer. De tuin biedt veel mogelijkheden om een lounge set of buitentafel te plaatsen en optimaal van de zon te genieten. Achterin de tuin is een bijgebouw aanwezig, geschikt als gastenverblijf of bedrijfsruimte. Voorzien van een zolderberging, is deze ruimte multi-inzetbaar.
Bijzonderheden:
- Unieke, goed verzorgde vrijstaande woning
- Ruime woonkamer met veel natuurlijk daglicht
- Drie ruime slaapkamers, waarvan één met balkon
- Multi-inzetbare zolderruimte
- Riante achtertuin met volwaardig bijgebouw
- Energiezuinig dankzij zonnepanelen
- Goede bereikbaarheid
- Karakteristieke elementen
- Volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur
- Instapklare badkamer met ligbad en inloopdouche
- Garageruimte voor auto of opslag
Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door de mogelijkheden!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 697

Overige

Perceel oppervlakte 1051

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 157
Inhoud woonhuis 697

Overige

Perceel oppervlakte 1051

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl