Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Beleggingskans: Dubbel Verhuurde Zorgwoningen in Groesbeek

**Een Unieke Investering**
Deze dubbele woning, met een royaal verhuurbaar vloeroppervlak van 724 m2, is volledig verhuurd aan een zorgpartij die onderdak biedt aan ca. 50 alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Gelegen op een rustige locatie, omgeven door een eigen tuin en parkeergelegenheid, is dit beleggingspand een unieke kans.

**Locatie in Groesbeek**
Groesbeek, een idyllische plaats in de provincie Gelderland, biedt een uitgebreid voorzieningenniveau met diverse winkels, horecagelegenheden en basisscholen binnen handbereik. Bushaltes op loopafstand en nabijheid van het treinstation van Nijmegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid. Met de A73 op slechts 10 minuten rijden is de ligging ideaal.

**Kenmerken en Oppervlaktes**
Met een oppervlakte van ca. 727,34 m2 VVO en 868,20 BVO (exclusief 41 m² schuur) is dit pand conform NEN2580 ingemeten. De indeling bestaat uit woningen op de begane grond, eerste en tweede verdieping, elk met hun eigen karakteristiek.

**Huurdersinformatie**
Stichting ODIG heeft huurovereenkomsten afgesloten tot en met 30 september 2027, welke vervolgens jaarlijks kunnen worden verlengd. De huidige huurstroom bedraagt ca. € 224.640,- op jaarbasis, zonder btw. Huurder is verantwoordelijk voor de nutsvoorzieningen. Huurcontracten zijn beschikbaar op verzoek.

**Bouwjaar en Energielabel**
Gebouwd rond 1992, hebben beide woningen energielabel B met geldigheid tot 16-12-2030, waardoor ze energiezuinig zijn en bijdragen aan duurzaamheid.

**Kadastrale Aanduiding en Bestemming**
Het pand valt onder het bestemmingsplan 'Centrum Groesbeek Dorp' met als doeleinde 'Bijzondere Woondoeleinden', conform kadastrale aanduiding in sectie L, nummer 5689 en 5690, op een perceel van 1.660 m2.

**Prijs en Aanvaarding**
De vraagprijs bedraagt € 2.495.000,- en aanvaarding geschiedt in overleg. Een waarborgsom van 10% van de koopsom dient binnen 3 weken na ondertekening gestort te worden bij de notaris.

**Bijzonderheden**
Het pand is een archeologisch monument, waardoor graafwerkzaamheden vergunningsplichtig zijn. Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. ZAAK bedrijfsmakelaars verzorgt deze collegiale verkoop samen met ZAAK bedrijfsmakelaars. Beleggers krijgen hiermee een unieke kans aangereikt voor een solide investering.

Voor meer informatie of bezichtigingsaanvraag, neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Aantal kamers 12

Woningdetails

Woon oppervlakte 514
Inhoud woonhuis 1500
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1643
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 12

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Aantal kamers 12

Woningdetails

Woon oppervlakte 514
Inhoud woonhuis 1500
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1643
CV ketel water Ja
Aantal slaapkamers 12

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Recradroom