Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEMODERNISEERD APPARTEMENT AAN DE MARCHANTSTRAAT 5
Op zoek naar een eerste eigen woning die klaar is voor de toekomst? Dit recent gemoderniseerde appartement in het groene Vogelkwartier combineert comfort met gemak. Ideaal voor tweepersoonshuishoudens en starters op de woningmarkt die waarde hechten aan een praktische en stijlvolle leefomgeving.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ:
Gemoderniseerd: Volledig bij de tijd gebracht met een frisse, moderne uitstraling.
Ruimte voor groei: Een extra kamer die naar wens in te richten is als slaap- of werkkamer.
Modern sanitair: Een badkamer die recent is vernieuwd met oog voor detail en comfort.
Twee balkons: Optimaal genieten van buiten met zowel een zuidelijk als noordelijk gelegen balkon.
Ideaal voor starters: Een betaalbare en aantrekkelijke optie voor wie begint op de woningmarkt.

EEN THUIS DAT AANVOELT ALS EEN NIEUW BEGIN
Bij binnenkomst in dit lichte appartement valt direct de rustige en uitnodigende sfeer op. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een eetgedeelte waar je graag tijd doorbrengt met naasten. De strakke afwerking en neutrale kleuren zorgen voor een kalme basis die uitnodigt tot personalisatie.

De keuken is praktisch ingericht en voorzien van de nodige apparatuur, waardoor koken hier een dagelijks genoegen wordt. Het balkon op het zuiden is de perfecte plek voor in de zon, terwijl het noordelijke balkon verkoeling biedt op warmere dagen.

De hoofdslaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en garderobe. De optie voor een tweede slaapkamer geeft vrijheid om de woning naar eigen behoefte in te delen, of het nu gaat om een tweede slaapkamer of een werkkamer. De badkamer is met zorg vernieuwd. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel met meubel. Het separate toilet is middels de hal bereikbaar.

Met een totale woonoppervlakte van 70 vierkante meter is er voldoende bewegingsvrijheid en zijn de kamers goed proportioneel verdeeld. Het appartement bevindt zich in een buurt die zowel rust als levendigheid biedt, met alle voorzieningen binnen handbereik.

OMGEVING
Deze woning is gelegen in de wijk Vogelkwartier, een kindvriendelijke wijk waardoor je hier dus alle ruimte hebt voor je (opgroeiende) gezin. Ook het centrum van Apeldoorn en het openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand. Tot slot profiteer je van een goede ligging nabij de uitvalswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 231

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 231

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn