Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN NIEUWE START IN HARTJE NIJMEGEN WEST

Droom jij van een eigen plek onder de zon, op steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Nijmegen? Zoek je een startklare woning waar je zonder klussen direct kunt intrekken? Dit gezellige 3-kamer appartement in Nijmegen West biedt jou die kans! Met een royale woonoppervlakte, een separate keuken en extra slaapkamers is dit de ideale thuisbasis voor starters. En dat alles met de gezelligheid van de stad binnen handbereik!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Centrale ligging: Op een steenworp afstand van het centrum- Ruimte in overvloed: Een woonoppervlakte van 100 m²- Sfeervol wonen: Gezellig 3-kamer appartement- Culinaire vrijheid: Separate keuken met moderne voorzieningen- Extra ruimte: Twee slaapkamers en een berging op de tweede verdieping- Klaar voor de start: Direct te betrekken zonder verbouwingszorgenWELKOM THUIS IN NIJMEGEN WEST
Stap binnen in dit lichtovergoten appartement en voel direct de warme sfeer die de ruimte uitademt. De woonkamer nodigt uit tot eindeloze avonden met vrienden of ontspannen momenten met een goed boek en een kop thee. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval die elk hoekje van de kamer verlicht en je een gevoel van vrijheid geeft.

De separate keuken is een waar paradijs voor de thuiskok. Hier kun je naar hartenlust experimenteren met nieuwe recepten of een snelle hap voorbereiden.

De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. De master bedroom is ruim genoeg voor een kingsize bed en een kledingkast, terwijl de tweede slaapkamer perfect is als logeerkamer of thuiswerkplek. En met de extra berging op de tweede verdieping heb je altijd genoeg ruimte voor al je spullen.

DE PERFECTE MIX VAN COMFORT EN CONVENIENCE

Dit appartement is niet alleen een thuis, het is een lifestyle. De centrale ligging betekent dat je binnen enkele minuten in het hart van Nijmegen staat, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en culturele evenementen. En als je even wilt ontsnappen aan de stadsdrukte, ben je zo in de omliggende natuur voor een verfrissende wandeling of fietstocht.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Wonen in Nijmegen West betekent genieten van het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van je eigen plek. Dit appartement is een parel voor starters die op zoek zijn naar comfort, gemak en sfeer. Met een woonoppervlakte van 100 m² heb je alle ruimte om je leven in te richten zoals jij dat wilt. De separate keuken biedt alle mogelijkheden om je kookkunsten te ontplooien, terwijl de extra slaapkamers en berging zorgen voor praktische opbergoplossingen. Kortom, een thuis waar je je dromen kunt waarmaken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 336

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 336

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen