Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART IN NIJMEGEN-WEST
Ben je klaar om de sleutels van jouw toekomst in handen te nemen? Deze charmante hoekwoning in het hart van Nijmegen-West biedt de perfecte kans voor starters om hun woonavontuur te beginnen. Gelegen aan een vredig hofje, biedt dit huis rust na een drukke dag, terwijl de gezellige woonkamer en drie slaapkamers genoeg ruimte bieden voor jouw persoonlijke touch. En het beste? Je kunt er direct in!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- HOEKWONING MET KARAKTER: Geniet van de extra privacy en ruimte die deze hoekwoning te bieden heeft.
- RUSTIG HOFJE: Jouw nieuwe thuis is een oase van rust in de bruisende stad.
- GEZELLIGE WOONKAMER: De ideale plek voor ontspannen avonden of gezellige borrels met vrienden.
- DRIE SLAAPKAMERS: Ruimte voor iedereen, of transformeer een kamer tot jouw persoonlijke kantoor of hobbyruimte.
- KLAAR VOOR EEN NIEUW BEGIN: Met een beetje liefde en aandacht maak je van dit huis jouw droomthuis.

WELKOM THUIS IN NIJMEGEN-WEST
Stap binnen in deze heerlijke starterswoning en voel de potentie. Met een woonoppervlakte van 86 m² is er genoeg ruimte om te leven, te lachen en te groeien. De woning ademt karakter en wacht op iemand die het met liefde omarmt en naar een hoger niveau tilt. De ruime woonkamer nodigt uit tot eindeloze avonden vol gezelligheid, terwijl de drie slaapkamers elk hun eigen verhaal vertellen.

De keuken, het hart van het huis, biedt alle basisbenodigdheden en is klaar voor jouw culinaire experimenten. De badkamer, eenvoudig maar functioneel, wacht op jouw creatieve inbreng om het om te toveren tot een spa-achtige retreat. En laten we de tuin niet vergeten, waar je de seizoenen kunt verwelkomen en jouw groene vingers kunt ontdekken.

EEN NIEUW HOOFDSTUK WACHT
Deze woning is meer dan een dak boven je hoofd; het is een canvas voor jouw toekomst. Het is een plek waar je jouw eerste stappen zet op de vastgoedladder, waar je herinneringen maakt en waar je jouw dromen waarmaakt. En met de sleuteloverdracht die per direct kan plaatsvinden, hoef je geen minuut te verliezen.

EEN ZINTUIGLIJKE BELEVING
Laat je leiden door de geur van vers gezette koffie in de ochtend, het zachte gefluister van de bladeren in je tuin, en het warme gevoel van thuis zijn. Dit huis in Nijmegen-West is niet alleen een plek om te wonen, het is een plek om volledig tot leven te komen. Voel de houten vloer onder je voeten, zie het zonlicht spelen door de ramen en hoor de lach van je dierbaren echoën door de kamers.

JOUW KANS OM TE STRALEN
Dit is jouw moment. De kans om een thuis te creëren dat net zo uniek is als jij. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je jouw dromen kunt najagen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe begin. Bezoek onze website, plan een bezichtiging en laat je hart veroveren door dit huis met potentie. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet thuiskomen in een huis dat met open armen op je wacht?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen