Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woning met vrij uitzicht, 3 slaapkamers en garage, gelegen op een prachtige locatie aan de Oudebildtdijk met vrij zicht aan voor en achterzijde en op loopafstand van de Waddenzee.

Charmante woning met karakter op de Oudebildtdijk 1210 in de Westhoek! ️

Welkom bij deze gezellige vrijstaande dijkwoning uit 1930, perfect voor starters en klussers op zoek naar hun eigen plekje in Westhoek.

### Wonen aan de Oudebildtdijk
Dit sfeervolle woonhuis heeft alles wat je nodig hebt om je eigen stempel te drukken. Biedt het een knusse thuisbasis , waar je al je creatieve ideeën tot leven kunt brengen.

### Klusser paradijs
Met zijn bouwjaar uit de jaren 30, ademt deze woning karakter en mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer dit huis tot jouw droomwoning. Van het opknappen van de tuin tot het renoveren van de binnenkant, hier kun je je klusvaardigheden volledig benutten.

### Starters opgelet!
Voor starters die op zoek zijn naar een betaalbare woning om te renoveren en naar hun eigen smaak aan te passen, is dit huis een buitenkansje. Met het potentieel om een gezellige eengezinswoning te worden, biedt de Oudebildtdijk 1210 een kans om een thuis te creëren dat helemaal bij je past.

### Kom de mogelijkheden ontdekken
Ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken en van dit huis jouw thuis te maken? Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging, want deze dijkwoning wacht op nieuwe eigenaars die er iets moois van willen maken. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die dit charmante klushuis te bieden heeft! ️

Het betreft hier 2 kadastrale percelen, gedeelte 1. waar woning op staat is eigen grond. Gedeelte 2. met oprit en garage betreft huurgrond van Wetterskip Fryslân.

Aanvraag bezichtiging graag via onze website of Funda en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak

Voorentree, hal met meterkast en inbouwkast, vanuit de hal toegang tot de woonkamer, de hal biedt tevens toegang tot trapopgang en de keuken met 4-pits-gaskookplaat en afzuigkap, vanuit de keuken komt men in de eetkeuken/achterkamer met kelder, vanuit deze kamer toegang tot de ruime slaapkamer met schuifkast.
De keuken biedt tevens toegang tot berging met badkamer met wastafel, douche en toilet. Via de berging deur naar steeg en achtertuin.

Overloop met inbouwkast, 2 slaapkamers. Via de voorste slaapkamer is een kleine berging te bereiken, via de achterste slaapkamer is een deels beloopbare berging te bereiken.


• Deze dijkwoning biedt veel mogelijkheden, is iets gedateerd maar biedt zeker een uitdaging om dit naar eigen inzicht tot een droomplekje te maken.
• Woning is voorzien van gaskachelverwarming.
• Infrarood verwarming in de berging.
• Elektrische boiler voor warmwater.
• Slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping.
• Mooie ruime achtertuin met vrij uitzicht naar de zeedijk (Waddenzee).
• Woning staat op eigen grond .
• Vrijstaande stenen garage op gehuurde grond 135 m2 (huidige vergoeding aan Wetterskip Fryslân bedraagt € 450,- per jaar, maar dit wordt bij de verkoop opnieuw vastgesteld).

Je ruikt de zilte lucht van de Waddenzee, hier kun je als natuurliefhebber genieten van de rust en ruimte

Westhoek ligt tussen Sint Jacobiparochie en de Waddenzee als een lang lint aan de Oudebildtdijk. Aan de noordkant van de dijk staan vooral dijkhuisjes en aan de zuidkant staan vooral boerderijen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 64.8
Inhoud woonhuis 395.4
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Schilddag
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 255
Dak isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 64.8
Inhoud woonhuis 395.4
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Schilddag
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 255
Dak isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaardij Op Maat

De nieuwste koopwoningen in Westhoek