Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: de vraagprijs betreft een richtprijs.

Wonen op een unieke locatie met vrij uitzicht
Op zoek naar een riante vrijstaande woning aan de rand van het karakteristieke dorp Kraggenburg? Dit is uw kans! Deze perfect onderhouden woning ligt aan het einde van een doodlopende straat en grenst aan een groenvoorziening, wat zorgt voor maximale rust en privacy. De woning, gebouwd in 1998, staat op een royaal perceel van 564 m² eigen grond en beschikt over energielabel A. Dankzij de 17 zonnepanelen, moderne voorzieningen en de keurig aangelegde tuin met meerdere terrassen en een tuinhuis/garage, is dit een woning waar u direct van kunt genieten.

Hoogtepunten van deze woning:
• Ruime en lichte leefruimtes: De tuingerichte woonkamer is voorzien van airconditioning en openslaande deuren naar de tuin. De moderne leefkeuken (2018) is uitgerust met luxe apparatuur, waaronder een combimagnetron-oven, inductiekookplaat met wokbrander, wijnkoelkast (2023), afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en een Quooker-kraan.
• Comfortabele eerste verdieping: De eerste verdieping biedt vier ruime slaapkamers, waaronder een zeer royale ouderslaapkamer met dakkapel, airconditioning en een inloopkast. De luxe badkamer (2017) is voorzien van alle gemakken.
• Veel extra’s: De woning beschikt over diverse airco-units, rolluiken, zonneschermen, horren en een alarminstallatie. De HR-combiketel is van het merk Ferroli (2021) en de kozijnen en deuren zijn van kunststof.

Perfecte ligging
Deze woning ligt in het pittoreske Kraggenburg, nabij 'het oude land'. Watersportliefhebbers kunnen genieten van de nabijgelegen jachthaven, en voor fietsers en wandelaars zijn het Voorsterbos en het Waterloopbos de ideale uitvalsbases. Gezellige stadjes zoals Vollenhove, Blokzijl en Kampen zijn op korte afstand, en grotere steden zoals Emmeloord, Zwolle en zelfs Amsterdam zijn snel bereikbaar via de N50 en A6.

Indeling van de woning
Begane grond
Entree/hal met meterkast (met waterontharder en alarm), garderobe en luxe toiletruimte (2021). Toegang tot riante berging en tot bijkeuken met witgoedaansluitingen, wastafel, schuifkasten en toegang tot tuin/overkapping. Verder een luxe toiletruimte (2021) met hangend toilet en fontein en een afsluitbare kantoorruimte/ hobbykamer. Een ruime, lichte en tuingerichte woonkamer met airco en openslaande tuindeuren naar de fraaie tuin. Verder een aparte leefkeuken met moderne hoekopstelling (2018) en luxe inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Overloop met een dakkapel, bergkast met CV-opstelling en vaste trap naar 2e verdieping. Er zijn in totaal vier ruime slaapkamers, waarvan één met inloopkast en airco. Luxe badkamer (2017) voorzien van inloopdouche met douchedrain, dubbel wastafelmeubel met verwarmde spiegel en verlichting, wandmeubel, hangend toilet, spotjes (dimbaar) en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
Toegankelijk via een vaste trap, deze ruime zolder is geschikt voor meerdere gebruiksdoeleinden, zoals speelkamer of creëren van extra slaapkamers.
Kenmerken op een rij:
• Woonoppervlak: ca. 164 m²
• Perceel: 564 m²
• Inhoud: ca. 660 m³
• Bouwjaar: 1998
• Energielabel: A
• Zonnepanelen: 17 stuks (totaal 5.440 Wp)
• HR-combiketel (Ferroli C5, 2021)
• Kunststof kozijnen en deuren (m.u.v. bijkeukendeur)
• Rolluiken op bovenverdieping
• Houten topgevel voorzijde vervangen in 2023
• Buitenschilderwerk in 2023 uitgevoerd
• Tuinhuis/garage: ca. 6,84 x 3,35 meter

Wilt u deze prachtige woning zelf ervaren? Neem dan snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. Deze woning is perfect voor wie geen zin heeft in klussen en direct wil genieten van een comfortabel en energiezuinig huis op een schitterende locatie. Mis deze kans niet!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 660
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 564
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 660
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 564
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Kraggenburg