Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ROYAAL FAMILIEHUIS MET RUIME TUIN ÉN DAKTERRAS OP HET ZONNIGE ZUIDEN IN DE POPULAIRE LANDSTREKENWIJK

Deze tussenwoning (2000) is met 133 m2 woonoppervlakte lekker ruim en omdat het huis alleen rechte wanden heeft, is er 0 ruimteverlies! Dit fijne en energiezuinige familiehuis beschikt o.a. over een tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeur naar de diepe achtertuin, 4 slaapkamers én talloze uitbreidingsmogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om het balkon op de tweede etage bij de woning te betrekken en/of een uitbouw richting de tuin op de benedenetage te realiseren. Je woont hier in een rustige en ruim opgezette woonwijk, waar kinderen in de directe omgeving heerlijk kunnen buitenspelen en lopend naar de basisschool kunnen – de dichtstbijzijnde bevindt zich even verderop in de straat! Even verderop in de straat is er tevens een bushalte, de auto kun je direct voor de deur parkeren en ook een laadpaal voor de elektrische auto is nabij. Kortom: een heel fijne plek voor het hele gezin!

Over de ligging en de buurt: Deze gezinswoning is gelegen aan een rustige weg in de uitermate gewilde en groene Landstrekenwijk. Het is een zeer kindvriendelijke omgeving met scholen en kinderopvang op loopafstand vanaf de woning. Ook het buurtwinkelcentrum bevindt zich op loop- / korte fietsafstand. Het centrum van Lelystad met aldaar een breed aanbod van voorzieningen, winkels en het station, is binnen een 10 minuten fietsen te bereiken. Ook zijn de uitvalswegen uitstekend bereikbaar en heeft Lelystad een gunstige ligging ten opzichte van de Randstad.

Indeling van de woning:
Begane grond: Via de voortuin met groene haag en een betegeld paadje, komen we aan bij de voordeur van de woning. Achter de voordeur vinden we de entree met garderobe, meterkast, gastentoilet met fonteintje en de toegang tot de royale woonkamer met half-open keuken. De sfeervolle woonkamer is tuingericht, geniet van veel lichtinval en is voorzien van een lichte tegelvloer. Via openslaande terrasdeur, is er toegang tot de achtertuin. De half- open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en beschikt over een keramische kookplaat, afzuigkap, een koel-/vriescombinatie, een combi-oven en een vaatwasser. Een afsluitbare trapopgang in de woonkamer, brengt ons naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Op deze verdieping vinden 3 slaapkamers (welke momenteel als 2 slaapkamers gebruikt worden) en de badkamer. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een lichte laminaat vloer. De nette en complete badkamer is voorzien van een tweede toilet met bidetfunctie, wastafel met meubel en een inloopregendouche.

Tweede verdieping: Via de vaste trap op de eerste verdieping, bereiken we de overloop van de ruime tweede verdieping met aparte wasruimte en 4e slaapkamer. Omdat dit huis geen schuine wanden heeft, betreft dit een volwaardige extra verdieping met lekker veel ruimte! De slaapkamer op deze etage biedt toegang tot het zonnige dakterras dat gelegen is op het zuiden en een fraai uitzicht over de tuin biedt. Voorbereiding van een derde toilet is al gerealiseerd. De was/droog opstelling is eveneens op deze verdieping.

Tuin: Aan de woning is een prachtig Zonne screen bevestiging zodat u zelf kunt bepalen hoeveel zonlicht u wenst. De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een groot betegeld terras en een ruime houten berging welke voorzien is van elektriciteit. Een ideale plek voor het stallen van je (elektrische) fiets nadat je de tuin via de achterom bent binnengekomen. Parkeren: Er is parkeergelegenheid rond het huis.

Kenmerken van de woning: • Ruim familiehuis in de populaire en ruim opgezette Landstrekenwijk • 4 slaapkamers • Tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeur richting de tuin • Uitbouwmogelijkheden zowel richting de tuin als op de tweede verdieping • Groot dakterras op het zonnige zuiden en een fraai aangelegde achtertuin, ook op het zuiden • Ruime parkeergelegenheid voor de deur • Kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen in de directe omgeving – o.a. een basisschool verderop in de straat • Ideaal gelegen ten opzichte van het stadscentrum, het station en de uitvalswegen richting de Randstad • Energielabel: A + • 8 zonnepanelen. Aanvaarding in overleg snelle levering mogelijk

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 85.8
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 164
Tuin diepte 14.3
Tuin breedte 6
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 85.8
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 164
Tuin diepte 14.3
Tuin breedte 6
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prijsbewust makelaars