Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.

Betaalbare kamers beschikbaar in WormerveerWe hebben leuke kamers in een eengezinswoning in Wormerveer beschikbaar!

Hoe zien de kamers in Wormerveer eruit? Deze leuke woning heeft een oppervlakte van ongeveer 74 m². Genoeg ruimte dus voor jou en een huisgenoot!

Je hebt een eigen kamer en badkamer. De woning woonkamer, keuken en de grote tuin deel je met je huisgenoot.

De ligging en bereikbaarheid van WormerveerDe woningen zijn gelegen in een rustige, gezellige woonwijk. Even wat boodschappen nodig? Het winkelcentrum bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand. Als je een auto hebt, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren! Wat meer de drukte opzoeken? Binnen een 15 minuten rijden sta je in Beverwijk
Over WormerveerBen je op zoek naar een levendige en charmante woonplaats? Wormerveer is de plek waar je wilt zijn! Gelegen aan de Zaan, biedt Wormerveer een perfecte mix van historische charme en moderne voorzieningen. Zo kun je wandelen door de pittoreske straatjes of de gezellige winkelstraten en heeft Wormerveer een uitstekende Bereikbaarheid: Met een eigen treinstation en goede verbindingen naar Amsterdam en andere grote steden. 


Wat kost wonen in Wormerveer bij Gapph? Je krijgt van ons een tijdelijk contract. Maandelijks betaal je € 421,20,- , dit is exclusief kosten voor gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 11,11 per maand aan servicekosten.

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning kamer
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 83

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning kamer
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 83

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer

Aangeboden door:

Gapph Vastgoedbeheer