Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

TE HUUR AANGEBODEN:
Gemeubileerde hoekwoning gelegen aan de Mgr Smitstraat in wijk ‘Rugge’ in Brielle. De woning heeft een woonoppervlakte van 133m2, beschikt over 4 slaapkamers, een inpandige garage en een beschutte tuin. De woning is geschikt voor maximaal 5 personen. Zoekt u een gezinswoning in een woonwijk in Brielle? Dan is deze woning aan de Mgr Smitstraat zeker een bezichtiging waard.
Buurt en omgeving:
De hoekwoning bevindt zich in de buurt van de Maasvlakte en de Europoort. In de directe omgeving liggen middelbare school Maerland, het Idylle park, een apotheek en sportcentrum op fiets-/loopafstand. Ook zijn Tinte, Rockanje, Spijkenisse en Vierpolders goed bereikbaar met het openbaar vervoer d.m.v. directe busverbindingen. Via de N218 en A15 zijn Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam goed bereikbaar. De woning biedt voldoende parkeermogelijkheid voor de deur.
Indeling:
De gemeubileerde woning bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de hal, inpandige garage en de eerste slaapkamer met deur naar de tuin. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, bed en kastruimte. Op de eerste verdieping is een apart toilet, ruime woonkamer met balkon en de keuken tevens met balkon. De woonkamer is voorzien van een deur naar het balkon aan de voorzijde en een laminaatvloer. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur en een deur naar balkon aan de achterzijde. Op de tweede verdieping is de badkamer met douche, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet. Er zijn 3 ruime slaapkamers met allen een bed en kastruimte. Deze verdieping is voorzien van laminaat.
Bijzonderheden
- Deze woning biedt genoeg ruimte voor (maximaal) 5 personen,
- Deze woning beschikt over ca. 133m2 woonoppervlakte,
- Deze woning beschikt over 4 ruime slaapkamers met kastruimte.
- Een separaat toilet op de 1e verdieping, een 2e toilet in de badkamer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 0

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 0

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl