Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via Gapph Vastgoedbeheer. Gelieve contact met hen op te nemen.

Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 20 euro per jaar.

Tijdelijke huurwoning in LelystadOp zoek naar een woonruimte in Lelystad? Per direct hebben wij een nette en ruime woning beschikbaar!


Hoe ziet de woning er uit? De woning is ongeveer 100 m² en is onderdeel van het pand van het Leger Des Heils. Zij hebben hier een opslag en je zult het pand met hen delen. Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer én logeerkamer. Bovendien is de woning van alle gemakken voorzien met een eigen badkamer, toilet en keuken. En in de zomer genieten van het zonnetje? Ook dat kan in de binnentuin die je deelt met de Poolse supermarkt.

Wat spullen opslaan of je fiets stallen kan gemakkelijk in je eigen schuurtje. En parkeren? Dat kan gratis voor de deur!


De ligging en bereikbaarheid van Lelystad

De woning is gelegen vlakbij het winkelcentrum ’t Lelycentre, met verschillende winkels en eetgelegenheden. Voor je dagelijkse boodschappen zit er een LIDL om de hoek. Ook woon je vlakbij het STADSpark, waar je kunt genieten van de groene omgeving.
Even de drukte opzoeken? Met 7 minuten fietsen sta je in het centrum van Lelystad. Wat verder weg reizen kan ook gemakkelijk met de trein of bus. Met de auto zit je bovendien snel op de A6.


Kijk je mee?


Over LelystadLelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. Het is een relatief jonge stad die bekendstaat om zijn moderne architectuur en innovatieve stadsplanning. Gelegen op land dat is drooggelegd uit de voormalige Zuiderzee biedt Lelystad een scala aan activiteiten voor bezoekers. In en om de stad vind je Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome, de Oostvaardersplassen, Batavia Stad Fashion Outlet en het VOC-schip Batavia. Met zijn mix van cultuur, natuur en winkelen heeft Lelystad voor ieder wat wils!


Wat kost wonen in Lelystad bij Gapph?Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je €300,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. 

Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 100

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 100

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

interveste.nl

Aangeboden door:

interveste.nl