Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP! Deze woning is alleen te bezichtigen tijdens het Open Huis op:
- dinsdag 14 mei 2024 van 16.00 - 17.30 uur &
- donderdag 16 mei 2024 van 16.00 - 17.30 uur

Hier hoef je geen afspraak voor in te plannen en/of aan te melden. De makelaars zijn deze dagen aanwezig om je de woning te laten zien.

WELKOM THUIS IN PURMEREND NOORD

Droom je van een plek waar je kinderen vrij kunnen spelen, waar ruimte en comfort samenkomen en waar het gezinsleven centraal staat? Dit charmante gezinshuis in een rustig hofje biedt het allemaal. Met vier ruime slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, een praktische dakkapel en een riante tuin op het noordwesten, is dit de ideale thuisbasis voor jonge gezinnen en diegenen die snakken naar meer leefruimte.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Een echt gezinshuis: Ruimte en sfeer gaan hand in hand in deze woning, perfect voor het bruisende gezinsleven.
Gelegen in een kindvriendelijk hofje: Hier kunnen kinderen veilig spelen en groeien in een geborgen omgeving.
Vier slaapkamers: Iedereen zijn eigen plekje, met ruimte voor gasten of een thuiskantoor.
Dakkapel voor extra ruimte en licht: De bovenverdieping baadt in het licht en biedt verrassend veel ruimte.
Grote tuin op het noordwesten: Geniet van lange zomeravonden en voldoende speelruimte voor de kids.

EEN HUIS DAT LEEFT

Stap binnen in een wereld waar elk detail bijdraagt aan het thuisgevoel. De ruime woonkamer nodigt uit tot gezellige filmavonden en uitgebreide diners. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval die de kamer een warme gloed geeft. De complete keuken is de droom van elke hobbykok en de plek waar nieuwe recepten tot leven komen en de dagelijkse verhalen worden gedeeld.

De vier slaapkamers zijn een canvas voor persoonlijke invulling. De master bedroom, met uitzicht op de sterren door de dakkapel, biedt een serene rustplek. De overige kamers zijn ideaal voor kinderen van alle leeftijden of kunnen dienen als werkruimte voor de thuiswerker.

De tuin is een groene oase waar de zon speelt met de bladeren en waar elk familielid zijn eigen favoriete hoekje vindt. De berging biedt ruimte voor fietsen en tuinspullen, terwijl de achterom zorgt voor een praktische toegang.

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Met meer dan 100 m2 woonoppervlakte is er ruimte in overvloed. Gelegen in Purmerend Noord, is deze woning een rustpunt nabij alle voorzieningen. Een bushalte en een winkelcentrum met onder andere een supermarkt en een drogisterij liggen op loopafstand. De wijk kent enkel bestemmingsverkeer, wat bijdraagt aan de rust en veiligheid. En met geen directe buren aan de voorzijde geniet je van extra privacy.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek dit sfeervolle gezinshuis, verscholen in een rustig hofje in Purmerend Noord. Met vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen en een praktische dakkapel, is er ruimte in overvloed. De grote tuin op het noordwesten is een paradijs voor kinderen en volwassenen. Met meer dan 100 m2 woonoppervlakte, een complete keuken en badkamer, en een tuin met berging en achterom, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. Gelegen nabij voorzieningen en zonder doorgaand verkeer, is het de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en gemak.

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken. De kinderen spelen in de veilige omgeving van het hofje, terwijl je partner in de keuken de finishing touch legt aan het avondeten. De geur van versgebakken brood vermengt zich met de frisse buitenlucht die via de open tuindeuren binnenwaait. Dit is het leven in jullie nieuwe thuis.

De ruime woonkamer is het hart van het huis, waar elk familielid zich terug kan trekken of juist samen kan komen. De keuken, uitgerust met moderne apparatuur, nodigt uit tot culinaire avonturen. De badkamer, met zowel een bad als een aparte douche, biedt een spa-achtige ervaring om de dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten.

Deze woning is niet alleen een plek om te wonen, het is een plek om te groeien, te lachen en herinneringen te maken. Een plek waar je je veilig voelt en waar je jezelf kunt zijn. Een plek die je met trots thuis noemt.

Ben je klaar om deze droom werkelijkheid te laten worden? Neem contact op en plan je persoonlijke bezichtiging. Dit is het moment om de stap te zetten naar een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 132

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 132

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend