Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN JOUW TOEKOMSTIGE FAMILIEPARADIJS

Onder bijzonder fraai architectuur gebouwde, ruim bemeten, praktisch vrijstaande woning (bouwjaar 2000) met een extra aanbouw aan de zij- gevel en achterzijde, extra ruime vrijstaande garage, met ruimte voor 1 auto in de garage en een mogelijkheid om de auto voor de garage te parkeren.
Daarbij ook een heerlijke tuin op het zuidoosten. Ook is er nog een tuin aan de zij- en voorkant. Dit allemaal op een totaal van een perceel van 196m2, op eigen grond!

Rondom de zolder/extra slaapkamer (3e verdieping) ook extra een dakterras, waar het aan 3 zijden heerlijk toeven is: U kunt immers kiezen uit zon of juist schaduw.

Highlights van de woning in een notendop:

· Goede ligging van de woning: binnen 5 minuten met de auto op de A7(diverse uitvalswegen)
· Op nog geen 5 minuten lopen van treinstation Weidevenne 
· Op max 5 minuten lopen van Winkelcentrum Weidevenne 
· Op nog geen 5 minuten lopen van een basisschool en kinderopvang
· Meerdere kleine speelgelegenheden voor eventuele kinderen 
· Nog geen 10 minuten fietsen naar het bruisende centrum van Purmerend!

Slaapkamers: Grote Master bedroom aan de achterzijde van de woning en 2 kamers aan de voorzijde, waarvan 1 voorzien van een Frans balkon. 

4e Slaapkamer: op de 3e verdieping, incl toegang tot het dakterras en toegang tot de (kleine) wasruimte, plaats voor wasmachine en droger.

Dakterras: een extra buitenruimte waar het aan 3 zijden heerlijk genieten is: U kunt immers kiezen uit zon of juist schaduw.

Vrijstaande Garage en oprit: Nooit meer zoeken naar 2 parkeerplekken, of een ruimte voor uw hobby's, of (!) een mogelijkheid tot, (weliswaar met een kleine verbouwing) te gebruiken als uw thuiswerkplek en/of berging.

Energielabel A: Duurzaam en comfortabel wonen, gelegen in het geliefde Weidevenne: o.a. vanwege de stadsverwarming.
 
Op de 1e verdieping, brede overloop en badkamer met brede wastafel voorzien van een natuurstenen blad, een ligbad en een extra toilet.

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN
Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een nieuw avontuur. De royale woonkamer, met zijn uitnodigende sfeer, is de ideale plek voor familiebijeenkomsten of een rustige avond met een goed boek.

De grote open woonkeuken, het kloppende hart van het huis, is de plek waar geuren en smaken samenkomen en waar recepten en herinneringen worden gecreëerd. De keuken is voorzien van een combi oven, inductiekookplaat, vaatwasmachine, koelkast en een vriezer. Hier kook jij de sterren van de hemel!

De slaapkamers op de eerste verdieping zijn jouw persoonlijke retreats. Elk met genoeg ruimte voor dromen en dagdromen, studeren of simpelweg genieten van de rust. De zolderverdieping biedt een canvas voor jouw verbeelding. Een vierde slaapkamer, een atelier, of misschien een speelruimte voor de kinderen? Jij beslist.

Het dakterras is een heerlijke plek. Hier nip je aan je ochtendkoffie terwijl de stad ontwaakt of proost je met vrienden onder de sterrenhemel.

De vrijstaande garage is meer dan een stalling voor je auto; het is een werkplaats, een opslagruimte, een plek voor jouw passies.

De tuin op het zuidoosten is een zonovergoten oase waar bloemen bloeien en kinderlachjes weerklinken. Hier kun je ongestoord genieten van de buitenlucht, een barbecue organiseren of simpelweg ontspannen na een lange dag.

De woning is centraal gelegen in Purmerend en in de geliefde wijk Weidevenne. Vanaf hier ben je binnen een mum van tijd op diverse uitvalswegen naar o.a. Amsterdam. Weidevenne is een wijk die bekend staat om zijn familievriendelijke karakter, goede voorzieningen, nabijheid van natuur, uitstekende bereikbaarheid en een focus op duurzaam wonen. Hier bevindt zich een leuk winkelcentrum met een treinstation. Tevens is de busverbinding om de hoek, waardoor je je gemakkelijk kan verplaatsen. 

Tal van extra's:
· Elektrische zonwering achtertuin
· Grote glazen overkapping voordeur: U staat echt droog bij slecht weer!
· 2 Airconditionings: 1 voor de woonkamer, 1 voor de Master bedroom 1e etage
· Elektrische rolluiken Master bedroom
· Stijlvolle zwart stalen binnendeur, van de hal naar de woonkamer en keuken
· Garage met elektra en eigen oprit
· Glasvezelaansluiting tot aan de voordeur 
· Eigen grond, geen erfpacht
· Energielabel A: Stadsverwarming ipv gas en de woning is uitstekend geïsoleerd
· Schuifpui naar de achtertuin
· De tuin aan de voorkant heeft 3 prachtige platanen, prachtig aangezicht!

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in. Dit is jouw kans om een thuis te creëren waar je trots op kunt zijn, een plek waar je gezin kan groeien en waar je elke dag kunt genieten van comfort en stijl. Neem contact op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 196
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 536

Overige

Perceel oppervlakte 196
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend