Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN PURMEREND

Droom je van een sleutelklaar appartement waar comfort en gemak samenkomen? Dit moderne vierkamerappartement biedt een zee van ruimte, een zonovergoten balkon en een locatie die je leven een stuk aangenamer maakt. Perfect voor gezinnen, werkende professionals of wie dan ook die waarde hecht aan ruimte, licht en een zorgeloze woonervaring. Laat je verrassen door dit royale appartement op de vierde verdieping in Purmerend!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Vier royale slaapkamers voor rust en privacy
Zonnig en ruim balkon op het zuidwesten voor de ultieme ontspanning
Altijd een parkeerplek dankzij de ruime openbare parkeergelegenheid
Strakke en moderne afwerking, dus verhuisdozen uitpakken en wonen maar
Centrale ligging met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik

EEN THUIS OM VAN TE DROMEN

Stap binnen in dit prachtige appartement en voel direct de warme sfeer die de moderne afwerking met zich meebrengt. De ruime woonkamer baadt in het licht dankzij de grote raampartijen die uitkijken op het zuidwesten. Hier geniet je van de zonnestralen die speels de kamer binnen dansen en voor een natuurlijke warmte zorgen. De moderne keuken, voorzien van alle gemakken, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes met vrienden en familie.

De vier slaapkamers zijn stuk voor stuk een oase van rust. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of gewoon een extra kamer om je in terug te trekken met een goed boek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het balkon, gelegen op het zuidwesten, is de kers op de taart. Hier geniet je van lange zomeravonden en de prachtige zonsondergangen die Purmerend rijk is.

Parkeren is hier geen dagelijkse strijd; met voldoende openbare parkeerplaatsen vind je altijd een plekje voor je auto. En met de berging op de begane grond heb je altijd ruimte voor je fietsen en extra opslag.

De locatie van dit appartement is simpelweg perfect. Gelegen op de vierde verdieping, met zowel een lift als trap bereikbaar, woon je centraal in Purmerend. Boodschappen doe je bij de nabijgelegen supermarkt, en de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten te bereiken. Met 100 m2 aan woonoppervlakte is er ruimte in overvloed voor jou en je dierbaren.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Met vier slaapkamers biedt dit appartement een zee aan ruimte voor iedereen. Het zonnige balkon op het zuidwesten is een verlengstuk van je woonkamer en de ideale plek om te ontspannen. Parkeren is nooit een probleem dankzij de ruime openbare parkeergelegenheid. De moderne afwerking betekent dat je zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt genieten van je nieuwe thuis. En met de centrale ligging in Purmerend zijn alle voorzieningen binnen handbereik.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de kriebels al bij het idee van dit appartement? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Ervaar zelf de sfeer en de mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft. Dit is je kans om een thuis te creëren dat niet alleen aan al je wensen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Pak deze unieke kans en zet de stap naar jouw nieuwe begin in Purmerend. We zien je graag snel voor een persoonlijke rondleiding!

- Verkoop betreft een uitponding;
- Er is een projectnotaris van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 330

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 330

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend