Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Halfvrijstaande recreatiewoning met eigen parkeerplaatsen en mooi aangelegde grote tuin aan voor- zij- en achterkant van de woning met volop privacy! Gelegen in het kleinschalige vakantiepark ‘’Het Gemaal’’ op slechts 2 minuten lopen van het strand en de zee. Werkelijk een unieke locatie!

‘’Het Gemaal’’
Het Gemaal is een gemoedelijk park met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land en dichtbij de Zeedijk. De vakantiewoningen zijn rustig gelegen in een groene omgeving. In de wijk komt alleen bestemmingsverkeer waarbij nr. 5 ook nog eens gelegen is aan een doodlopende straat.
Vanuit de wijk staat u binnen enkele minuten op het mooie brede Zandstrand van Nieuwvliet. Op het strand zijn er diverse strandpaviljoens waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tevens vindt u op een steenworp afstand van de woning een groot aantal voorzieningen zoals; een zwemparadijs met glijbanen, een supermarkt, een restaurant met groot buitenterras, een snackbar, indoor speeltuin, minigolf en fietsverhuur.
Direct buiten de wijk zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of het bij Cadzand gelegen natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie en gezellige plaatsen zoals Sluis, Knokke(B) en Brugge(B) bevinden zich op korte afstand.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, één van de twee slaapkamers en de woonkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. De lichte doorzon woonkamer met zit- en eethoek heeft een grote schuifpui naar de aangebouwde glazen serre van 2,30 x 4,88 meter. Wanneer u de deuren van de serre volledig openzet kunt u het terras en de tuin betrekken bij de leefruimte waardoor het binnen-buitengevoel optimaal ervaren kan worden. De keuken is voorzien van; 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast en losse oven. In de woonkamer is er als verwarming en voor de gezellige winterse avonden een gaskachel. De tweede en tevens grootste slaapkamer is te bereiken via de woonkamer/keuken en heeft een grote kastenwand.

Tuin:
De tuin is gelegen aan de voor- zij en achterkant van de woning met een terras aan de achterzijde van de woning. In de achtertuin kunt u heel de dag heerlijk genieten van de zon of als het te warm wordt een plekje opzoeken in de schaduw. Doordat het terras en de tuin windbeschut zijn kan er al vroeg in het jaar buiten gezeten worden.
Aan de voorkant van de woning bevindt zich op eigen terrein parkeerplaats voor 3 auto’s.

Tuinhuis (10 m2):
Er staat in de tuin een tuinhuis van 2,50 x 4 meter. Voorzien van elektra en verlichting. Dit tuinhuis is in gebruik als slaapgelegenheid. Enorm leuk voor kinderen om hier hun eigen plekje te creëren.

Tuinhuis (8,9 m2):
Er staat in de tuin een tuinhuis van 2,14 x 4,17 meter. Voorzien van elektra en verlichting. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van (elektrische) fietsen of voor het opbergen van strandspullen, tuingereedschap, tuinmeubelen etc.

Extra’s:
- Op korte afstand van het strand en diverse voorzieningen (zwembad, restaurant etc.)
- rustige ligging aan een doodlopende straat
- volledig begane grond wonen
- grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- verwarming middels gaskachel
- geiser in de keuken
- aangebouwde serre (11,2 m2)
- buitenverlichting
- windbeschutte tuin
- tuinhuis (10 m2) voorzien van elektra en verlichting
- tuinhuis (8,9 m2) voorzien van elektra en verlichting
- dakbedekking vernieuwd en geïsoleerd in 2021
- parkeerplaats voor 3 auto’s op eigen terrein
- goede verhuurmogelijkheden - geen verhuurplicht!
- bijdrage VVE bedraagt € 200,- per jaar

De woning wordt grotendeels aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 162

Overige

Tuin Ja
Plat dak Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 550
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 162

Overige

Tuin Ja
Plat dak Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 550
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Wooninfluencers

Laden..