Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Ontdek de Perfecte Vakantiewoning met 5% Gegarandeerd Rendement**

**Een Oase van Rust en Comfort in Wanneperveen, EuroParcs De Wiedense Meren**

Stel je voor: een schitterende 4-persoons Pavillon La Mer op een huurkavel met prachtig uitzicht op het kanaal, gelegen in het adembenemende Nationaal Park Weerribben-De Wieden. Dit uitstekend onderhouden vakantieobject belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring voor zowel recreanten als investeerders.

**Eindeloos Genieten in de Gezellige Living**

Betreed de ruime living die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen die een schilderachtig uitzicht bieden op de omgeving. Hier vind je een comfortabele loungehoek met een royale hoekbank, twee fauteuils en een tv-meubel inclusief tv. De eethoek straalt gezelligheid uit met een ronde tafel en vier stoelen, perfect voor gezamenlijke maaltijden. De open keuken is een lust voor het oog, uitgerust met moderne apparatuur zoals een koelkast, combimagnetron, vaatwasser en elektrische kookplaat.

**Twee Slaapkamers voor Optimaal Comfort**

De woning beschikt over twee slaapkamers met in totaal vier slaapplaatsen. De hoofdslaapkamer is voorzien van twee comfortabele eenpersoonsbedden en een inbouwkast voor voldoende opbergruimte. De tweede slaapkamer biedt twee eenpersoonsbedden en handige kasten aan beide zijden. De moderne badkamer is compleet betegeld en elegant afgewerkt met een ruime douchecabine, toilet, design radiator en wastafel.

**Buitenparadijs met Terras en Tuin**

Geniet van de weelderige tuin rondom de woning en ontspan op het prachtige terras, ideaal voor zomerse avonden en buitenactiviteiten. Parkeren is direct naast de deur mogelijk. De woning wordt verwarmd middels infrarood panelen en wordt inclusief inventaris opgeleverd voor directe bewoning.

**5% Gegarandeerd Rendement en Investeerdersvriendelijk**

Deze 4-persoons vakantiewoning staat garant voor comfort, duurzaamheid en investeringsmogelijkheden door de gegarandeerde 5% rendement. Dankzij hoogwaardige materialen, volledige isolatie en dubbele beglazing is zowel het interieur als exterieur onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

**Ontdek de Luxe en Rust van EuroParcs De Wiedense Meren**

Ervaar het gevoel van rust, ruimte en luxe zodra je deze vakantiewoning betreedt. De open keuken, comfortabele slaapkamers en stijlvolle badkamer bieden alle comfort die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in Wanneperveen. Verlies jezelf elke dag opnieuw in het groene landschap voor de ultieme ontspanning.

**Investeer Nu en Ervaar de Magie van EuroParcs De Wiedense Meren**

Mis deze unieke kans niet om te investeren in een vakantiewoning met gegarandeerd rendement en ontdek de schoonheid en sereniteit van EuroParcs De Wiedense Meren. Denk aan je toekomst en geniet van luxe vakanties op een toplocatie!

*Disclaimer: Investeer met zekerheid en beleef vakantieplezier gegarandeerd!*

Vraag naar de mogelijkheden voor permanente bewoning. (wegens drukte kan het zijn dat uw mail wat langer duurt om te beantwoorden, beller is sneller)

Parkfaciliteiten:
- Jachthaven
- Bootverhuur
- Tafeltennis
- Fietsverhuur
- Escape Box

Recradroom Makelaars
Bel 055-2032257 (beller is sneller)
of mail naar [email protected]
en kijk op www.recradroom.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 115
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 237
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 115
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 237
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom