Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MOOIER WONEN IS HAAST ONDENKBAAR!

Wonen pal aan de wadden zee! Dat is niet voor heel veel mensen weggelegd. Dat het dan ook nog in een droomvilla is, maakt het natuurlijk nog mooier!

Deze geheel nieuwgebouwde villa is ook nog eens een lust voor het oog. Staat op een prachtig ruime vrije kavel en heeft een droomuitzicht. Werkelijk alles is perfect.

Ook wij moesten even bijkomen toen wij voor de eerste keer mochten binnenkijken. Zoveel te zien, zoveel te bewonderen dat ook wij even stilvielen. Dat zal u ook overkomen. En wij geven u graag daarvoor de tijd. Los van de prachtige villa zijn de gebruikte materialen ook duurzaam en helemaal van nu.

Ook een mogelijkheid tot het bouwen van een mantelzorgwoning of B&B is mogelijk tot 150m2.

Woonkamer
De living met open keuken is natuurlijk adembenemend. De schitterende kozijnen welke rondom zijn geplaatst en weinig onderhoud vragen en de vele raampartijen met het uitzicht vol in de natuur zijn maar enkele punten om te benoemen. De living met vloerverwarming en vloerkoeling wat een luxe! En uiteraard een prachtig vloer met grote tegels in zachte tinten en de vele houtaccenten lopen vloeiend in elkaar over. Het geheel is ontzettend smaakvol en de kwaliteit is uitmuntend.

Keuken
De open keuken is een echte leef keuken. Er is ruimte genoeg heeft een prachtig kookeiland met wijnkoelkast en bar met krukken. De leef keuken is uiteraard van alle moderne apparaten voorzien en ook hier zijn de gebruikte materialen zonder uitzondering duurzaam. Ook vanuit de leef keuken heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. Vanuit de leef keuken loopt u ook de bijkeuken binnen. Uiteraard is ook de bijkeuken gelijkwaardig afgewerkt als de hele villa. De bijkeuken is voorzien een tweede vaatwasser een eigen blad met kraan en ook heeft de bijkeuken een eigen toegang naar buiten.

Slaapkamer 1
De master bedroom heeft een uitzicht waardoor u moeilijk nog uit bed wilt stappen. Werkelijk uniek in Nederland. Uitkijken over het wad met oneindige vergezichten. Uiteraard is de master bedroom voorzien van een eigen badkamer. Ook zijn er in de master bedroom op maat gemaakte kasten voor uw kleding.

Slaapkamer 2
De afbeelding toont een gezellige en lichte baby- of peuterkamer met een op de natuur geïnspireerd thema en zachte, neutrale tinten. Hier zijn enkele opvallende details: Het grote raam en de glazen deuren zorgen voor veel natuurlijk licht in de kamer, met een vredig uitzicht op een groen landschap buiten.
De muren hebben een gedetailleerde muurschildering van dieren en de natuur in zachte beige tinten, die het algemene thema aanvult.
Het ontwerp van de kamer bevat lichte houten balken en natuurlijke materialen, met zacht pluchen speelgoed en een pluizig wit tapijt die bijdragen aan een warme, verzorgende omgeving. Zou je iets willen toevoegen of veranderen aan deze kamer?

Slaapkamer 3
Het beeld toont een speelse en avontuurlijke kinderkamer, ingericht met een safari-thema. Hieronder zijn enkele opvallende kenmerken van de kamer:
De kamer heeft grote ramen en openslaande deuren die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op het groene landschap buiten.
Een donkergroen rond vloerkleed ligt in het midden van de kamer, wat mooi past bij het safari-thema.
Aan de muur is een stevige touwschommel bevestigd, wat een speels element toevoegt voor kinderen om zich mee te vermaken.
De kamer heeft ook hier weer rustieke houten balken wat een natuurlijke en warme uitstraling geeft.
De ruimte straalt avontuur en creativiteit uit, perfect voor een kind met een levendige fantasie.

Slaapkamer 4
Slaapkamer vier bevindt zich op de derde etage en is een ruime kamer met veel lichtinval dankzij een groot raam en twee dakramen. De kamer is afgewerkt met prachtige houten balken die de ruimte een warme en natuurlijke uitstraling geven. De houten vloer voegt een extra vleugje charme toe, waardoor de kamer zowel sfeervol als uitnodigend aanvoelt. Op deze verdieping bevinden zich nog een slaapkamer, wat het ideaal maakt voor grotere gezinnen of gasten.

Slaapkamer 5
De laatste slaapkamer is momenteel ingericht als een stijlvol thuiskantoor. De ruimte heeft een prachtige houten vloer en geniet van veel lichtinval dankzij een groot raam en twee dakramen. Dit zorgt voor een lichte en prettige werkomgeving, ideaal voor thuiswerken of als rustige studieplek.

Badkamer 1
De schitterende badkamer die en-suite is met de eerste slaapkamer met de prachtige grote tegels en de fantastische kleuren welke zijn gebruikt is uiteraard voorzien van vloerverwarming, aparte douche en wastafel meubel.

Badkamer 2
De tweede badkamer is u kunt het raden, een plaatje! Deze badkamer is voorzien van een aparte dubbele doucheruimte, bad en prachtig wastafel meubel. Uiteraard is het voorzien van vloerverwarming. U moet het met eigen ogen komen bewonderen. De gehele eerste etage is een lust voor het oog.

Omschrijving van het park
Jaloersmakend, dat is het. Hier kunt u volop genieten van al wat het buitenleven u te bieden heeft. Alle soorten vogels begroeten u elke dag en de zon staat de hele dag in uw tuin. Wat een weelde. Er zijn meerdere terrassen voor u aangelegd. Wilt u in de zon ontbijten, het kan. Toch liever de schaduw opzoeken? Het is natuurlijk aan u de keuze! De geweldige tuin, de direct aangrenzende natuur, het wad aan uw voeten. Het buitenleven is nergens mooier dan hier denken wij. Kinderen? Zij kunnen zich naar hartenlust uitleven en zullen u natuurlijk dankbaar zijn dat ze zo mogen opgroeien. Ook u komt volledig tot rust en kunt familie, vrienden uitnodigen voor een zonsondergang die elke dag vanuit de tuin te zien is. Grote tafel in het gras, samen eten en een drankje nuttigen, het kan niet mooier! Hier is het buitenleven, helemaal ontspannen, genieten van alle natuur en weten, ik ben een bevoorrecht mens om hier te kunnen wonen. Buitenleven op z’n mooist!

Omschrijving van de omgeving
We blijven natuurlijk aangeven hoe fantastisch deze villa en de kavel is. Niet alleen de ligging, ook de materialen waarmee de villa is gebouwd zijn geweldig. Wat dacht u van 30 centimeter isolatie voor muren, dak en wanden. En rondom trippel glas! De enorme luxe welke het heeft en de uitstraling van het geheel villa en kavel is uniek. De villa staat in een soort van hofje met andere villa s omgeven. De A7 naar Hoorn-Amsterdam is op korte afstand en ook winkels, scholen en (sport) verenigingen zijn goed bereikbaar. De villa is instap klaar voor u.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 285
Inhoud woonhuis 984
Aantal verdiepingen 3

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 2430
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 5
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 285
Inhoud woonhuis 984
Aantal verdiepingen 3

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 2430
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 5
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl