Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Recreatiewoning op EuroParcs de Hooge Veluwe te Arnhem: Ideaal voor Recreanten en Investeerders

Ontdek deze prachtige recreatiewoning gelegen op het EuroParcs de Hooge Veluwe in Arnhem. Met een zeer ruime kavel biedt deze woning alles wat je zoekt in een ontspannen vakantieverblijf of investeringsmogelijkheid.

Royaal Wooncomfort
De woonkamer is smaakvol ingericht met een led-tv, comfortabel bankstel, airconditioning voor verkoeling op warme dagen, een gezellige vierpersoons eettafel, sfeerverlichting die de eettafel accentueert, overvloedige lichtinval en een schuifdeur die leidt naar de veranda – ideaal om van de buitenlucht te genieten.

Slaapkamers voor Rust en Ontspanning
De eerste slaapkamer biedt veel opbergmogelijkheden en een comfortabel tweepersoonsbed voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden, perfect voor gasten of familieleden.

Compleet Uitgeruste Keuken
De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuiger, combi magnetron en koel-vriescombinatie. Hier kunt u moeiteloos heerlijke maaltijden bereiden tijdens uw verblijf.

Moderne Badkamer en Toilet
De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een handig wastafelmeubel met spiegel voor uw dagelijkse routine. Daarnaast is er een apart toilet met wastafel voor extra comfort en privacy.

Geniet van Buitenleven op de Ruime Veranda
De tuin is voorzien van een ruime veranda met een comfortabele loungeset, ideaal om te ontspannen en te genieten van de natuur om je heen. Daarnaast is er een ruime tuin waar u kunt genieten van het buitenleven.

Eigen Parkeergelegenheid en Fiscale Voordelen
De woning beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein, zodat u altijd gemakkelijk uw auto kunt parkeren. Bovendien is deze woning ex BTW en valt onder de 37d regeling, waardoor het extra aantrekkelijk is voor zowel particulieren als investeerders.

Indicatie parkservicebijdrage €2900 p/j.

Faciliteiten van het park zijn:
Binnenzwembad
Buiten zwembad
Fitness en Welness
Dierenweide
2 grote speeltuinen
diverse kleine Speeltuinen
Multisportterrein
Jeu de boules terrein
Tennis
Voetbalveld
Bar en snackbar
Supermarktje
Speelhal
Outdoor speeltuinen
Riant en goed restaurant

alles is het gehele jaar geopend

Het Park

Over vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe
Wie, wat, waar, wanneer

Dit is de Veluwe ten voeten uit. Vakantiepark EuroParcs De Hooge Veluwe ligt op een toplocatie pal tegenover het Nationaal Park. Vanuit je stijlvolle vakantiehuis trek je er zo op uit om het adembenemende landschap van Nationaal Park de Hoge Veluwe of Nationaal Park Veluwezoom te verkennen, maar ook de binnenstad van Arnhem ligt vrijwel om de hoek.

Nationaal Park de Hoge Veluwe
Alles ademt hier natuur en de Veluwe. Dichter bij Nationaal Park Hoge Veluwe kun je bijna niet overnachten. Als je vanaf EuroParcs De Hooge Veluwe de weg oversteekt, sta je al bij ingang Schaarsbergen van het Nationaal Park. De perfecte plek dus om de uitgestrekte heidevelden en Veluwse bossen van het grootste nationale park van Nederland op de (witte) fiets of te voet te verkennen. In het park is een bezoek aan het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld een bezoek waard, net als het Jachthuis Sint Hubertus. Na een half uurtje rijden sta je ook met je voeten in ‘de Sahara van de Lage Landen’ zoals Kootwijkerzand ook wel wordt genoemd.

Musea, kastelen en aapjes kijken
EuroParcs De Hooge Veluwe ligt net buiten Arnhem. In de gezellige stad kun je heerlijk struinen in vintage winkeltjes en boetiekjes, een hapje eten aan de Rijnkade of wandelen in Park Sonsbeek. De stad barst ook van interessante musea zoals het Arnhems Oorlogsmuseum, het Wijnmuseum en het Openluchtmuseum. Ook kun je in de omgeving een aantal kastelen bezichtigen, zoals het indrukwekkende Kasteel Doorwerth en Kasteel Rosendael. Weer of geen weer, in Burgers’ Zoo waan je je afwisselend in een tropisch regenwoud, een zinderende woestijn en een kleurrijke onderwaterwereld. Rijd je vanaf het park richting Apeldoorn dan kun je aapjes kijken in de Apenheul, een avontuurlijke dag beleven in Attractiepark Julianatoren of een kijkje nemen in Paleis het Loo en de prachtige tuinen.

In de buurt
Paardrijden : 4 km
Tennis : 4 km
Vissen : 5 km
Wandelen : directe toegang
Golf : 5 km
Watersporten : 8 km
Touwenparcours in het bos : 5 km

Mis deze unieke kans niet om te genieten van luxe en comfort op een prachtige locatie op EuroParcs de Hooge Veluwe in Arnhem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging!

Heeft u interesse dan kunt u ons:
bellen op 055-2032257 tot 22:30
of 06-38077188 (dit nr is alleen voor WhatsApp)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 486
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 486
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom