Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmante 3-persoons chalet op huurkavel in de Veluwse natuur bij de Leuvense Duinen op Recreatiepark De Boskant in Hulhorst.

Bekijk hier de video!


Zoekt u een winterhard chalet met cv op een chaletpark in het bos op de Veluwe? Dan heeft u met dit chalet gevonden wat u zoekt. U bevindt zich op loopafstand van de Leuvense Duinen, één van de twee natuurlijke zandverstuivingen in Nederland. Kortom, een uniek natuurgebied.

Het chalet is winterhard heeft in alle kamers cv en in de badkamer een design radiator. In 2023 is het chalet geheel geschuurd en opnieuw in de verf gezet, ook is er een nieuwe badkamer gerealiseerd. Het hele chalet is voorzien van een 2 cm dikke houten vloer met isolatie eronder. U zult het hier in de winter dus absoluut niet koud hebben. Het chaletpark ligt tussen Harderwijk en Nunspeet, allebei op 5,5 km afstand. Beide zijn leuke plaatsen met vele winkels en restaurants, hier kunt u goed fietsen want er zijn fietspaden. In het dorp zelf is een supermarkt en een cafetaria. Het Veluwemeer, waar u kunt zwemmen, ligt ongeveer op 4 km afstand. Vanuit het chalet loopt u zo het bos in waar een meertje ligt, waar u uw hond kan  laten zwemmen terwijl u aan de picknicktafel kan zitten die hier staat. Het chalet is heel zonnig gelegen. In de ochtend kunnen de tuindeuren al open want hier staat dan al gelijk de zon op. In de tuin vindt u een klein vijvertje waar het heerlijk zitten is, al is het maar om te kijken naar de libelles die hier altijd rondzweven. Deze plaats is een vogelparadijs omdat het vrijwel in het bos gelegen is. De huidige eigenaar heeft elk jaar koolmeesjes in het vogelhuisje. Dit chaletpark staat voor rust en natuur. Langs het chalet lopen kabels van de KPN  waar het chalet op aan is gesloten en er staat een antenne op het dak voor goede tv en internet. Naast het chalet is vrijwel altijd plaats voor uw auto. Uw fietsen kunt u in het schuurtje plaatsen.

 Recreatiepark De Boskant in Hulshorst!

 

Ontdek het ultieme vakantieplezier bij Recreatiepark De Boskant, gelegen in het betoverende Hulshorst, midden in de natuurlijke pracht van de Veluwe. Het park biedt een perfecte combinatie van rust, comfort en avontuur, waardoor uw verblijf gegarandeerd onvergetelijk wordt.

 

Bij Recreatiepark De Boskant vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en zorgeloze vakantie. De comfortabele accommodaties, variërend van knusse chalets tot ruime bungalows, zijn van alle gemakken voorzien en bieden een warme en uitnodigende sfeer. Recreatiepark De Boskant is de ideale uitvalsbasis om de schitterende omgeving van de Veluwe te verkennen. Ontdek de uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen tijdens een ontspannen wandeling of fietstocht. Laat u verrassen door de diverse flora en fauna die dit unieke natuurgebied te bieden heeft. Hulshorst ligt vlakbij het Veluwemeer, waar u kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten, zoals zeilen, windsurfen en zwemmen. Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe een absolute must. Hier kunt u wilde dieren spotten, zoals edelherten, wilde zwijnen en moeflons, en genieten van de indrukwekkende landschappen. Voor een culturele ervaring kunt u het Kröller-Müller Museum bezoeken, gelegen in het hart van het park, met een uitgebreide collectie kunstwerken van onder andere Vincent van Gogh. Op en rond Recreatiepark De Boskant is er voor ieder wat wils. Naast de prachtige natuur zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Bezoek het gezellige dorpje Hulshorst met zijn charmante winkels en eetgelegenheden, of maak een uitstapje naar de nabijgelegen steden zoals Harderwijk en Nunspeet voor een dagje winkelen of cultuur snuiven. Voor de avontuurlijke gasten zijn er mogelijkheden om te paardrijden, mountainbiken of een dagje uit te plannen naar het Dolfinarium in Harderwijk of de Apenheul in Apeldoorn. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe of naar spannende activiteiten in de buitenlucht, Recreatiepark De Boskant biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

 

·        Essenburgweg 16, 8077 SE Hulshorst

·         Park is het gehele jaar geopend

·         Honden toegestaan

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

 Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

 Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 42

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Tuinhuis Ja
Afwerking Luxe
Bijgebouw Ja
Energielabel n.v.t.
WC zwevend Ja
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 180
Warm waterCV Ja
Douchecabine Ja
Vrij uitzicht Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit keuken Eenvoudig
Kwaliteit object Eenvoudig
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Beschutte ligging Ja
Volledig isolatie Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 42

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
WC check Ja
Tuinhuis Ja
Afwerking Luxe
Bijgebouw Ja
Energielabel n.v.t.
WC zwevend Ja
Keuken type halfopen keuken
Perceel oppervlakte 180
Warm waterCV Ja
Douchecabine Ja
Vrij uitzicht Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Kwaliteit keuken Eenvoudig
Kwaliteit object Eenvoudig
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Beschutte ligging Ja
Volledig isolatie Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar