Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Safaritent te koop in Grou, € 47.500,- incl. BTW

Deze prachtige safaritent staat nu te koop op Waterpark Yn'e Lijte in Grou, Friesland!
Dit is toch geweldig, zowel voor jong als voor oud. Kamperen maar dan met alle luxe voorzieningen, de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken bij de tent of gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft en de ouders kunnen heerlijk relaxen met een goed boek op de veranda of lekker luieren in de hangmat. 

De Safaritenten kunt u zelf of via het park verhuren, waarbij het ook mogelijk is dat u tussendoor zelf gebruik kunt maken van dit unieke object in het Friese Meren gebied! 

Safaritent op standplaats 74

Woonkamer;
Wat een fijne ruimte, mooi ruim opgezet. Steigerhouten hoekbank met tafel en een lange eettafel waar u gezellig met zijn allen aan kunt zitten eten, kletsen of een spelletje spelen. De gehele ruimte wordt verwarmd d.m.v. een elektrische verwarming.

Keuken;
De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, grote koelkast met vriesvak, magnetron, spoelbak en een gasfornuis (gasfles) en is compleet ingericht met borden, bestek, kopjes, waterkoker, koffiemachine etc.

Badkamer;
Luxe badkamer met douchecabine, toilet en was meubel met spiegel. Ook hier weer alles mooi afgewerkt met steigerhout.

Slaapkamers; (7 personen, mogelijkheid tot 9 personen)
Welk kind droomt hier nou niet van? Een bedstee waar je heerlijk in kunt slapen en waar je bovenop kan spelen, klim omhoog via de klimwand en glijd weer naar beneden. Achter de houten schuifdeuren zijn ook nog 2 slaapkamers,1 met een 2 persoons hemelbed en kastruimte. De kamer ernaast is voorzien van een stapelbed, beneden voor 2 personen en boven kan ook nog 1 persoon slapen dus maar liefst 7 slaapplaatsen en een mogelijkheid voor 9 personen want boven in de bedstee zouden er ook eventueel nog 2 kinderen kunnen slapen.

Tuin;
Heerlijke veranda met een extra breed terras dus genoeg ruimte voor de lounge set. Naast de tent staat de picknicktafel waar u heerlijk met zijn allen aan kunt zitten en bent u moe van alle activiteiten van de dag dan kunt u zich heerlijk even terug trekken in de hangmat. Er is ook nog een ligplaats voor de boot mogelijk. 

Waterpark Yn'e Lijte

Recreatiepark Yn 'e Lijte ligt aan de noordelijke kant van watersportdorp Grou. Met de (fiets)pont ben je in 10 minuten in het centrum, waar je een gevarieerd winkelbestand, meerdere grote supermarkten en gezellige horecagelegenheden aantreft. En wil je een dagje de stad in, dan bieden Leeuwarden, Sneek en/of Heerenveen op korte afstand genoeg mogelijkheden. 

Waterpark Yn'e Lijte heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een zeer populair waterpark. Deze ruim opgezette camping heeft dan ook veel te bieden met een variabel aanbod. U kunt daarbij denken aan Safaritenten, Tiny houses, stacaravans en chalets in alle soorten en maten. Er is daarbij van alles te beleven op en om het park! Op mooie dagen kunt u een zeilboot, een elektrische boot of een sloep huren voor de hele familie. Zelfs zeilles volgen is mogelijk bij dit park met zeilschool Pean in Grou. 

Faciliteiten van Waterpark Yn'e Lijte:

  • Speeltuin: Op dit park vindt u een speeltuin met speeltoestellen en verschillende klimrekken.  
  • Buitenzwembad: Voor de kinderen is er een zwembad aanwezig op het park en het is uiteraard ook altijd mogelijk een duik te nemen vanaf de steiger. 
  • Restaurant: In Grou kunt u heerlijk eten bij restaurant Oan't Wetter. Zij hebben een divers menu met visgerechten, gebakken kalfslever, spareribs, Mix Grill, biefstuk en nog veel meer.
  • Watersport: Camping Yn'e Lijte verhuurt ook sloepen, zeilboot, roeiboten, elektrische boten, SUP boards en kano's. Zelfs zeilles volgen is bij ons mogelijk!
  • Supermarkt: In de ochtend kunt u op Waterpark Yn'e Lijte ook verse broodjes bestellen. Er is ook een Jumbo in de buurt die uitgeroepen is tot de beste supermarkt van Friesland!
  • Wasserette: Op het park is een wasserette waar u gemakkelijk de nodige was kunt doen.

Parkinformatie Waterpark Yn'e Lijte

- Seizoenspark 1 april - 1 oktober  (Stageld €3250,- per seizoen)
- Honden zijn toegestaan
- Verhuur is mogelijk (Zelf of via het park) 

Heeft u interesse? Mail: [email protected]
of Bel: +31 (0) 226-748262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021

Overige

Aan park Ja
WC check Ja
Afwerking Luxe
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 200
Douchecabine Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Zeer luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021

Overige

Aan park Ja
WC check Ja
Afwerking Luxe
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 200
Douchecabine Ja
WC in badkamer Ja
Wastafel enkel Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Zeer luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar

Aangeboden door:

de stacaravanmakelaar