Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit perceel betreft het adres Kleihorst 19 te Enter

Dit is dé Unieke kans om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Enter! Op een fraaie, landelijke locatie nabij het gezellige dorpscentrum bieden wij een ruime bouwkavel aan voor de verkoop.

Dit bouwkavel geeft u de mogelijkheid om uw wensen en eisen voor een vrijstaande woning te laten verwezenlijken. Het bouwkavel is gelegen in de groene en hoogwaardige nieuwbouw woonomgeving ‘De Berghorst’

De centrale ligging ten opzichte van het dorpscentrum én het prachtige buitengebied van Enter zorgt voor een perfecte wisselwerking tussen dorp en natuur!

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap, waar iedereen zich snel thuis voelt. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen, met kilometers aan wandel- en fietsroutes. Enter heeft een zeer veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met verschillende basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

Kavel en koopprijs :

Kavel Woningtype Perceelgrootte Status
K67 Vrijstaand Ca. 552 m² Beschikbaar

De koopprijs is op aanvraag en vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen inclusief 21% omzetbelasting en overdrachtskosten (notaris- en kadasterkosten). Voorwaarden inschrijving, eventuele bieding en wijze van
toewijzing zijn vermeld op deze prijslijst en/of inschrijfformulier.

Andere kosten zoals onder andere bouwkosten, terreininrichting, honoraria architect en overige adviseurs, leges bouwvergunningen, eenmalige aansluitkosten van water, elektra, riolering en glasvezel, kosten voor eventuele financiering (zoals afsluitprovisie voor hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypotheekakte en het op de
inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht) van de kavel/woning zijn niet bij in de koopsom begrepen.

Afvoer van eventueel overtollige vrijkomende grond is voor rekening van koper evenals het risico op diep(ere) aanleg vanwege de bodemgesteldheid. Over- en/of ondermaat van de kavel is niet verrekenbaar. Van toepassing zijn het vigerende bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en inrichtingseisen van de Gemeente Wierden, te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Over de woning:
Binnen het kader van het vigerende bestemmingsplan en het van toepassing zijnde beeld- en kwaliteitsplan kan een woning naar eigen wensen worden gebouwd.

Noemenswaardig:
- Voor de woning geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar, echter kan het college van burgermeester en wethouders ontheffing verlenen in bepaalde gevallen (bijvoorbeeld ander werk).
- Op het aangeboden kavel rust een bouwplicht van Bouwbedrijf Homan.
- Uniek Woningmakelaars wordt aangesteld voor de verkoop van het huidige eventuele eigendom van de kopers van het bouwkavel.
- Kopers worden in contact gebracht met Veldsink Velten Hypotheken welke hen graag een passend financieringsvoorstel maakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 552
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 552
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Uniek Makelaars

De nieuwste woningen in Enter