Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Buitenpost – appartementen Acht Oan de Diken - Lutkepost
Volop hedendaags wooncomfort vindt u in 22 nieuw te bouwen lichte en ruime appartementen aan de rand van Buitenpost. Ze zijn energiezuinig, hebben twee slaapkamers (de penthouses drie) en een balkon of (dak)terras. Het is hier rustig wonen, met prachtig uitzicht en u hebt de voorzieningen dichtbij. U kunt kiezen uit tien verschillende types, die in oppervlakte variëren van 78 tot 142 m2. De appartementen zijn gasloos, hebben een warmtepompinstallatie en vloerverwarming en beschikken over een berging en een eigen parkeerterrein. Het complex heeft een warme en speelse uitstraling door de verspringende bouwlagen en de toegepaste kleuren en wordt gekenmerkt door een degelijke bouw met kwalitatief uitstekende materialen.
Het appartementencomplex is een project van RE projectontwikkeling, het ontwerp is van Studio DWP en het complex wordt gerealiseerd door Aannemingsbedrijf Kuin bv.

Ligging
Buitenpost ligt in noordoost-Friesland, tussen Leeuwarden en Groningen (beide ca. 30 km). Het dorp heeft ca. 5.900 inwoners en beschikt over basis- en voortgezet onderwijs en de nodige winkel-, sport- en overige voorzieningen. Buitenpost ligt in het nationaal landschap Noardlike Fryske Wâlden. De omgeving kenmerkt zich door verrassende doorkijkjes en besloten weilanden omzoomd met bomen en struiken. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn er volop en ook de waterrijke natuurgebieden de Alde Feanen en het Lauwersmeer liggen op korte afstand. Buitenpost heeft een treinstation aan de spoorverbinding Leeuwarden-Groningen. Met de auto bent u in ruim twintig minuten in Drachten, in dertig in Leeuwarden en in ruim een half uur in Groningen.

Type E | 78 m2 | 3 appartementen | begane grond, 1e en 2e verdieping
De entree van het complex geeft toegang tot een lange corridor. Direct bij de entree bevinden zich de postkasten en het bellentableau met video en intercominstallatie. In uw appartement kunt u op een schermpje zien wie er beneden heeft aangebeld. Een veilig gevoel! Ook bevinden zich hier de lift, twee trappenhuizen en de toegang tot de bergingen.
Van type E zijn drie appartementen beschikbaar. Ze liggen op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. De appartementen zijn noordoost-gericht. Het appartement op de begane grond beschikt over een terras en die op de verdiepingen over een (deels inpandig) balkon. De woonkamer biedt plaats aan een ruime zit- en eethoek. De open keuken heeft een hoekopstelling. Het appartement heeft twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. In de hal is een separaat toilet. In de technische ruimte/wasruimte bevinden zich aansluitingen voor een witgoedopstelling.

- Het complex wordt uitgevoerd in bruin (onderbouw) en geel (bovenbouw) genuanceerde baksteen, met accenten van verticaal metselwerk.
- De gevelbekleding van de dakopbouw/penthouses bestaat uit grijsbeige stalen beplating.
- De balustrades zijn van aluminium met glas (met print en kleurverloop).
- Delen van het dak zijn uitgevoerd als groen dak/sedumdak.
- De buitenkozijnen en draaiende delen zijn uitgevoerd in grijsbeige kunststof.
- De appartementen hebben een energieprestatie gelijk of beter dan de norm ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), waardoor ze zeer duurzaam zijn.
- De koopprijs is vrij op naam.
- De appartementen worden standaard opgeleverd zonder keuken en inclusief sanitair en tegelwerk (toilet en fonteintje, badkamer met toilet, wastafel, douchemengkraan met toebehoren).
- Individuele woonwensen: tegen verrekenprijs zijn diverse opties mogelijk voor tegels, vensterbanken en sanitair.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 206
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5555
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 206
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 5555
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaardij Ytsma