Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het hart van het levendige, recentelijk geheel vernieuwde dorpscentrum van Nieuw Amsterdam (gemeente Emmen) wordt op een zeer centrale locatie, op de hoek van de vaart ZZ en de Sportlaan (voormalige "Blokker-locatie), aan vaar/viswater een schitterend appartementencomplex onder de naam "De Galanterie" gerealiseerd. De naam "De Galanterie" verwijst naar het verre verleden toen op deze locatie een warenhuis was gevestigd, in die tijd ook wel galanterie genoemd.......... Een absolute buitenkans om levensloop bestendig en energiezuinig te gaan wonen op een unieke locatie.

Het betreft een complex dat zal bestaan uit 21 appartementen (en een commerciële ruimte) in verschillende varianten, die allen beschikken over een eigen berging en over een parkeerplaats op eigen terrein aan de achterzijde. Er is rekening gehouden met mensen die wel het gemak van een appartement willen maar liever niet "op hoogte" willen zitten. Er worden namelijk enkele appartementen op de begane grond gerealiseerd.

Op de begane grond bevindt zich aan de Vaart ZZ de commerciële ruimte.
Op de begane grond bevinden zich aan de Sportlaan drie "grondgebonden" appartementen, alsmede de bergingen.
Op de 1e verdieping bevinden zich aan de Vaart ZZ drie appartementen (waarvan één op de hoek van de Vaart ZZ en de Sportlaan) en aan de Sportlaan vijf appartementen.
Op de 2e verdieping bevinden zich aan de Vaart ZZ drie appartementen (waarvan één op de hoek van de Vaart ZZ en de Sportlaan) en aan de Sportlaan vijf appartementen.
Op de 3e verdieping bevinden zich aan de Vaart ZZ één appartement met een riant dakterras en één penthouse op de hoek van de Vaart ZZ en de Sportlaan met een extra verdieping en een riant dakterras.

Alle appartementen worden uitgevoerd met een loggia/balkon of een terras (begane grond)

De entree bevindt zich centraal in het complex aan de Sportlaan. Deze entree biedt via het trappenhuis en de lift. De entree is tevens bereikbaar vanaf de parkeerplaatsen aan de achterzijde.

Appartement met bouwnummer 18.

Het betreft hier een appartement van het type A dat is gelegen op de 2e verdieping, aan de Sportlaan.

NB. In de bijlagen vindt u de brochure met alle plattegronden, de prijslijst en de technische omschrijving.

Indeling:
- hale/entree met toilet (wandcloset met fonteintje) en meterkast;
- ruime woonkamer met deur naar balkon;
- open keuken met ruimte voor L-keuken;
- 2 slaapkamers;
- badkamer met douche en wastafel;
- berging/bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en opstelplaats voor warmtepomp en boiler;

Op de begane grond is sprake van een eigen berging en achter het complex is sprake van parkeergelegenheid op eigen terrein.

In 2025 wordt op deze zeer fraaie locatie dit schitterende appartementencomplex gerealiseerd, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en wooncomfort centraal staan. Het betreft hier de voormalige "Blokker-locatie". Zeer centraal in het dorp gelegen op letterlijke loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen zoals een keur aan winkels, huisarts, tandarts, apotheek, fysio-therapie, gezondheidsplein, NS-station etc. Dit, in combinatie met de ligging aan vaar-/viswater (start van de "Veenvaart"), maakt dat kan worden gesproken van een locatie die in één woord "super" kan worden genoemd. Het complex wordt optimaal geïsoleerd en energiezuinig en gasloos uitgevoerd, waarbij zonnepanelen (optioneel) zorg kunnen dragen voor een groot deel van de energiebehoefte. Verwarming geschiedt d.m.v. een warmtepomp i.c.m. met vloerverwarming.
Elk appartement wordt opgeleverd inclusief badkamer en toilet. Voor de keuken is een "keukencheque" inbegrepen van € 5.000,-- te besteden bij de firma Satink Keukens te Zwolle.

KORTOM: EEN SCHITTEREND COMPLEX, MET EEN AANTAL FANTASTISCHE APPARTEMENTEN, OP EEN SUPERLOCATIE. Hier kan met recht worden gesproken over "een buitenkans"..

De ligging in Nieuw Amsterdam (gemeente Emmen) is, ten opzichte van Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Duitsland, zeer centraal te noemen. Door de ligging nabij op- en afritten van de A37 is ook de bereikbaarheid uitstekend. Door de aanwezigheid van een NS-station is ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer prima. Nieuw-Amsterdam kent een uitstekend voorzieningenniveau met o.a. twee basisscholen en een uitgebreid en onlangs geheel vernieuwd dorpscentrum met een keur aan winkels. In Emmen kan men terecht voor het voortgezet en hoger onderwijs in nagenoeg alle studierichtingen. In de omgeving is tevens sprake van diverse fiets- en wandelroutes en bossen.

Dit project is ontwikkeld door Saxum en Firmum Vastgoed BV.
De bouw start wanneer 70% van de appartementen verkocht is.
De appartementen worden gebouwd met een garantiecertificaat (afbouwgarantie) van Woningborg.

Het appartementencomplex wordt d.m.v. een notariële "splitsingsakte" opgesplitst in een aantal zgn. "appartementsrechten". Als koper van een appartement bent u eigenaar van zo' n appartementsrecht en bent u daardoor mede-eigenaar van het hele gebouw. Een koper van een appartementsrecht wordt van rechtswege automatisch lid van de Vereniging Van Eigenaars (VVE), die wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en als overkoepelend orgaan zorg draagt voor het onderhoud en het beheer van het complex, en ook periodiek vergadert. De hoogte van de maandelijkse bijdrage aan de VVE (servicekosten) is nog niet bekend maar wordt t.z.t. door de VVE vastgesteld.

De appartementen worden "vrij op naam" (v.o.n.) aangeboden. Dit houdt in dat er voor u als koper geen bijkomende kosten zijn voor de overdracht zoals notariskosten en overdrachtsbelasting. Eventuele kosten voor een hypotheekakte komen wel voor rekening van koper

Is uw interesse gewekt, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om nadere informatie te verstrekken en om de waarde van uw huidige woning te bepalen.

Disclaimer.
Bert Beukema Makelaardij BV streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
De gehanteerde Branchebrede Meetinstructie (BBMI) is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen en afrondingen. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn dus van indicatieve aard.

Bert Beukema Makelaardij BV is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) waardoor de NVM voorwaarden van toepassing zijn, en is tevens MMCEPI gecertificeerd door de overkoepelende Europese organisatie CEPI.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 227
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_PPPP
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 2025
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2025
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 227
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel A_PPPP
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bert Beukema Makelaardij - Veenoord

Vergelijkbaar in de buurt