Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer luxe en in 2023 gemoderniseerd 5-kamer hoekappartement op de 11e etage van de Abel Tasmantoren (de middelste toren van de Waterwegtorens) met twee liften, overdekte privé parkeerplaats in de garage en met een schitterend vrij uitzicht op de Nieuwe Waterweg, Maassluis, Delft en Den Haag!

Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer met luxe, nieuwe open keuken met prachtig vrij uitzicht over de Nieuwe Waterweg, in 2023 vernieuwde, luxe en ruime badkamer, drie ruime slaapkamers, kantoor, privé parkeerplaats en fietsenstalling op de begane grond.

Dit ruime appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 116 m², beschikt over stadsverwarming, kunststof kozijnen en aluminium harmonicadeur met dubbel glas en energielabel A+ en geheel voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen op enkele minuten loopafstand van metrostation Steendijkpolder met directe verbinding naar Rotterdam en Hoek van Holland strand, winkelcentrum Koningshoek, scholen, manege, voetbal, tennis, hockey en jeu de boules in de directe omgeving. Tevens op korte afstand gelegen van de snelweg A20.

Centrale ontvangstruimte:
U betreedt het gebouw via de entree aan de voorzijde van het appartementencomplex. Daar vindt u een keurige ontvangstruimte, welke plaats biedt aan een videofooninstallatie, het brieven- en bellentableau, het trappenhuis en twee liften. Via de lift of het trappenhuis bereikt u de hal op de 11e verdieping met de meterkast (9 groepen en aardlekschakelaar) van deze woning.

Entree:
De hal (12 m²) biedt toegang tot de woonkamer, drie slaapkamers, een kantoor, de wasruimte, de technische ruimte en het toilet en is voorzien van moderne deuren met glas, waardoor er veel lichtinval is.

Toilet:
Het luxe toilet is in 2023 gemoderniseerd, volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fontein.

Woonkamer:
Een royale en lichte woonkamer met open keuken van maar liefst 53 m² is gelegen aan de voorzijde en zijkant van de woning, met schitterend uitzicht op de Nieuwe Waterweg, Maassluis, het Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam en veel lichtinval door de grote, kamerhoge ramen.

Keuken:
De zeer luxe hoekkeuken (3,96 x 3,72) is gelegen aan de zijkant van de woning en is in 2023 vernieuwd. De keuken is voorzien van een combi oven/magnetron, Bora inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser, koel/vriescombinatie, wijnklimaatkast, Quooker en een composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van een plafond met inbouwverlichting. Aansluitend aan de keuken is een voormalige loggia bij de woning getrokken met een aluminium harmonica glaspui, die volledig te openen is.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (5,12 x 3,37), gelegen aan de achterzijde van de woning met een mooi vrij uitzicht op de Nieuwe Waterweg.
Slaapkamer 2 (2,89 x 2,59), gelegen aan de zijkant van de woning met een mooi vrij uitzicht op de Nieuwe Waterweg.
Slaapkamer 3 (2,89 x 2,57), gelegen aan de zijkant van de woning met een mooi vrij uitzicht op de Nieuwe Waterweg.

Binnen berging / kantoor:
Tussen slaapkamer 1 en de badkamer is een grote berging / kantoor (2,89 x 1,54) gelegen met opengaand raam en veel lichtinval. Deze kamer is nu in gebruik als berging.

Badkamer:
De zeer luxe badkamer (2,89 x 1,91) is in 2023 vernieuwd, volledig betegeld in lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche met glazen scherm, ligbad en dubbel wastafelmeubel met spiegel.

Technische ruimte en binnen berging:
Vanuit de entree is nog een extra wasruimte (1,19 x 1,03) met de aansluiting voor de wasmachine en droger en een technische ruimte (1,84 x 1,03) met een warmte-terug-win systeem bereikbaar met veel bergruimte.

Parkeergarage:
Onder het appartementencomplex op de begane grond is een riante parkeergarage met privé parkeerplaats (parkeerplaatsnummer 262).

Fietsenstalling:
Onder het appartementencomplex op de begane grond is de fietsenstalling aanwezig met twee eigen parkeerplaatsen voor fietsen.

Omgeving:
Het appartementencomplex is gelegen in een zeer fraaie omgeving, direct aan de Nieuwe Waterweg en met een schitterend uitzicht vanaf de 11e verdieping!

Overige:
- Kunststoffen kozijnen met dubbele beglazing en een aluminium harmonicadeur, die volledig te openen is;
- Goede Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van € 229,89 per maand voor het appartement en € 32,94 per maand voor de parkeerplaats;
- Deze woning is voorzien van energielabel A,+, welke geldig is tot 20 juli 2032;.
- Geheel voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling;
- Aanvaarding: in overleg / voorkeur eind januari 2025.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
Garage opp 12.5
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 53
Kwaliteit object Eenvoudig
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
Garage opp 12.5
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 53
Kwaliteit object Eenvoudig
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Molenaar Cové Makelaars B.V.