Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volledig uit- en opgebouwde eengezinswoning met een zee aan ruimte!
Dit zorgt ervoor dat deze woning aanzienlijk groter is geworden dan oorspronkelijk. En wat zijn ze zeldzaam, eengezinswoningen met enorm veel ruimte, twee grote badkamers, een garage én een eigen oprit met plaats voor twee auto’s. Drie keer raden; we hebben zo’n kindvriendelijke plek die we u mogen aanbieden!
Verdeeld over drie woonlagen vindt u een riante woonoppervlakte met een royale living, prachtige leefkeuken, vijf slaapkamers, een grote waskamer, maar liefst twee badkamers, een heerlijke achtertuin en een inpandige garage. De inpandige garage is tevens goed in te richten als praktijkruimte voor bijvoorbeeld een kapsalon of nagelsalon aan huis. Daarnaast is de woning zeer goed onderhouden. Recent zijn alle houten kozijnen geschilderd, is er overal HR++ glas geplaatst, zijn de dakgoten vernieuwd, en is de keuken voorzien van nieuwe apparatuur. Ook van de ligging wordt u blij! De woning is namelijk rustig gelegen om de hoek van een groen wandelgebied en de waterweg. En toch ook dicht bij de voorzieningen zoals diverse winkels, horecagelegenheden, het metrostation en sportgelegenheden. De snelweg (A20) is binnen enkele minuten te bereiken. Op de oprit is plaats voor twee grote auto’s, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Kortom wanneer betrekt u deze geweldige eengezinswoning?

Indeling:

Begane grond:
De net aangelegde voortuin met eigen oprit geeft een fijn entree tot deze ruime eengezinswoning. Bij het betreden van de woning komt u terecht in de entreehal, welke is voorzien van de meterkast, een vaste garderobe ruimte en een aparte toiletruimte. Deze is volledig betegeld, afgewerkt met spots in het plafond en beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje. Aan het einde van de entreehal is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in twee ruimtes bestaande uit een zitkamer en een leefkeuken. De zitkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en door de grote raampartijen valt er veel natuurlijk licht de ruimte binnen. De prachtige pvc-vloer met vloerverwarming ligt op de gehele begane grond en loopt dus ook door tot in de leefkeuken. De keuken is, door de uitbouw, zeer goed van formaat en werkelijk waar een droom voor iedereen die van koken en gezellige etentjes houdt! De bar zorgt voor een leuke verbinding en is de ideale plek voor de vrijdagmiddag borrel of natuurlijk een ontbijtje. De moderne keuken is afgewerkt met witte hoogglans frontjes, zwarte greepjes en een stenen aanrechtblad. Drie jaar geleden is er nieuwe apparatuur geplaatst en daardoor is deze nu voorzien van allerlei Bosch apparatuur zoals een vaatwasmachine, stoomoven en een schuine afzuigkap. Verder beschikt de keuken over een 5-pits inductiekookplaat, Quooker, vriezer en een dubbele koelkast. Bovendien is er voldoende kastruimte mede dankzij de fijne bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is de inpandige berging te bereiken. Deze wordt nu gebruikt als opslag voor fietsen, maar kan bijvoorbeeld ook goed dienen als praktijkruimte. De schuifdeur geeft namelijk toegang tot de garage en deze heeft een deur waardoor eventuele klanten niet door uw huis hoeven. De garage kan natuurlijk ook goed dienen als opslagplaats. Door middel van de deur in de berging is ook de achtertuin te betreden. Weer even terug naar de keuken, want hier is ook nog plaats voor een grote eettafel waardoor u gezellig met het hele gezin en/of vrienden kunt tafelen. De lichtstraat zorgt hier ook weer voor een stroom van daglicht. Door het gebruik van de schuifpui kunt u de achtertuin betreden.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft maar liefst vier slaapkamers, een royale waskamer en de eerste badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en hebben, net als alle slaapkamers, ruim voldoende plaats voor een tweepersoonsbed. De twee andere slaapkamers zijn, tezamen met de waskamer, aan de achterzijde gelegen. Wat een ruimtes… en door de plaatsing van twee dakkapellen zeer goed bemeten te noemen. In de grootste slaapkamer van deze twee is plaats voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en/of een bureau. Het knieschot biedt de mogelijkheid om wat extra spullen te kunnen opbergen. De waskamer is ook weer van groot formaat waardoor u fijn de ruimte heeft. Het laatste vertrek van deze verdieping is de badkamer. Ook deze is zeer royaal hier ervaart u direct een wellness gevoel. De badkamer is afgewerkt met afzonderlijk bedienbare spotjes in het plafond. Bovendien is er een grote inloopdouche met regendouche, een dubbele wastafel met meubel, een Whirlpool, zwevend toilet, handdoeken radiator en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich de laatste slaapkamer en een tweede royale badkamer. Deze verdieping is door de nokverhoging ook weer zeer ruim. De slaapkamer beschikt over kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Aan de voorzijde is een berging, welke over de gehele breedte van het huis loopt. De berging is voorzien van een automatische aan-en uitschakeling voor de verlichting en is ook te bereiken vanaf de overloop. Hier is tevens de opstelling van de cv-ketel gelegen. Een tweede badkamer, wie wil dat nou niet? En wat voor één. De riante badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met handdouche, een wastafelmeubel, zwevend toilet, handdoeken radiator en mechanische ventilatie.
Exterieur:
De schuifpui naar de achtertuin zorgen voor een fijne verbinding tussen binnen en buiten. Op deze manier is de achtertuin dus echt een verlengde van de woning. De prachtige royale achtertuin is gelegen op het oosten en heeft onder andere door de grootte verschillende zithoeken. De veranda beschikt over een schuifbare overkapping, aan u de keuze of u in de zon of de schaduw zou willen zitten. Er hangt zelfs een elektrische terrasverwarmer wat ervoor zorgt dat u al vroeg in het seizoen en lang gebruik kunt maken van deze buitenruimte. Maar dan zijn we er nog lang niet, want er is ook nog een buitenkraan, een kunststof schuur, een achterom én een nette voortuin. De voortuin heeft een eigen oprit waardoor u gegarandeerd plaats heeft om twee auto’s te stallen. Mocht u een elektrische auto hebben, kunt u deze hier dan ook nog opladen.
Ligging:
Gelegen in een zeer rustige en kindvriendelijke woonwijk! En ook nog eens op een fijne locatie namelijk om de hoek van de Nieuwe Waterweg, de Oranje Plassen, diverse winkels en een supermarkt. Verder op loopafstand van een prachtig groen park, scholen en sportverenigingen. Metrostation Steendijkpolder, met een directe verbinding naar onder andere Rotterdam en Hoek van Holland, en de bushalte zijn eveneens gemakkelijk te bereiken. Bovendien bereikt u binnen enkele minuten de A20.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1979
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van HR++ beglazing
- Begane grond voorzien van houten kozijnen m.u.v. schuifpui achterzijde (aluminium)
- Eerste verdieping voorzien van houten kozijnen m.u.v. dakkapel (kunststof)
- Tweede verdieping voorzien van kunststof kozijnen
- Houten kozijnen buitenzijde geschilderd, 2024
- Ramen begane grond voorzijde voorzien van elektrisch bedienbare screens
- Ramen gehele achterzijde voorzien van elektrisch bedienbare screens
- Nieuwe keukenapparatuur geplaatst, 2021
- Dakgoten vernieuwd voorzien van kunststof platen, 2017
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom
- Oplevering in overleg


Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voorvloeien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 208
Inhoud woonhuis 786
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 281
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Buitenzonwering Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 996 Breedte: 948 Oppervlakte: 94
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 208
Inhoud woonhuis 786
Aantal verdiepingen 3

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 281
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Buitenzonwering Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 996 Breedte: 948 Oppervlakte: 94
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prins NVM Makelaars