Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je voor, genesteld in de geliefde “Poortwijk”, een oase van rust en schoonheid, staat een ruime hoek-eengezinswoning te wachten om ontdekt te worden. De woning is op de begane grond voorzien van een tuingerichte woonkamer en een half open keuken met bij beide heerlijk veel daglicht. Op de 1e verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer welke in 2021 is vernieuwd. Op de 2e verdieping is in 2007 een dakopbouw geplaatst, waardoor de zolder enorm ruim is geworden. Aan de achterzijde nu een grote slaapkamer en aan de voorzijde een ruime open zolderruimte met mogelijkheid voor een slaap/studeer, hobby of sportruimte. De woning staat op een mooie kavel van 146m² eigen grond en heeft daardoor een heerlijke, diepe en brede achtertuin van ca. 13.50m x 7.50m, gesitueerd op het Oosten en voorzien van fraaie betegeling en een gezellige overkapping. Rustige ligging met veel vrijheid, op loopafstand van scholen en openbaar vervoer. Aan de voorzijde een mooi plein met vrij uitzicht en aan de zijkant een groenstrook met fietspad. Het dichtbij gelegen historische centrum van Oud-Beijerland heeft de authentieke sfeer van een oud dorp en het aanbod en kwaliteit van een stad. Indeling : Entree, ruime, lichte hal met meterkast en toilet. Standaard toilet met fonteintje en lichte betegeling.

Woonkamer: Gezellige, lichte tuingerichte woonkamer, welke is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (bijverwarming), glasvlies wandafwerking, provisiekast. Met een deur naar de tuin.

Keuken: Half open keuken met een L-vormige keukeninstallatie, welke in 2022 is overschilderd. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, elektrische oven (2016) en een vaatwasser (2016). Aan de zijkant een mooi groot zijraam, zorgt voor veel daglicht en een leuk, vrij uitzicht op het plein.

1e verdieping: Ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: Ruime en lichte slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van zeil vloerafwerking, glasvlies wandafwerking en een handmatig rolluik.

Slaapkamer 2 en slaapkamer 3: 2 ruime slaapkamers, beide gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van zeil vloerafwerking, glasvlies wandafwerking en ook hier zijn handmatige rolluiken aanwezig.

Badkamer: Ruime, inpandige badkamer, welke in 2021 is vernieuwd met een mooie inloopdouche (met regendouche), badmeubel met vaste wastafel, 2e “zwevend” toilet en design radiator. Op de vloer een moderne donkergrijze vloertegel en op de wand een lichte wandtegel.

2e verdieping: Aan de voorzijde van de woning, treft u de zeer ruime, open zolderruimte met mogelijkheid voor een studeerkamer/werkkamer/sportruimte, wat u maar zou willen, mogelijkheden genoeg. Verder is er nog een vaste kastenwand met daarin de opstelling van de CV combi-ketel, bouwjaar 2016 (Vaillant), de mechanische ventilatie, wasmachine en droger.

Slaapkamer 4: Aan de achterzijde van de woning, treft u de 4e ruime slaapkamer aan, welke is voorzien van zeil vloerafwerking, glasvlies wandafwerking en een praktische vaste kastenwand met ruime opbergmogelijkheid.

Buiten: Fraai aangelegde achtertuin, afm. ca. 13.50m x 7.50m, welke is voorzien van mooie grijze betegeling, gesitueerd op het Oosten. Achterin de tuin een leuke overkapping met een gezellig 2e terras met houten vlonders, waar u heerlijk, rustig kunt zitten en eten.

Een vrijstaande houten schuur om alle spullen en de fietsen op te bergen.

Een achterom met een poort geeft toegang naar de openbare weg en het plein. Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1998. - De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en geïsoleerd vanaf de bouw. - Het buitenschilderwerk is grotendeels in 2024 uitgevoerd. - Energielabel A.

Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 146

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 146

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars