Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fijn wonen in een karakteristiek woonhuis! Dichtbij het bruisende centrum van Leiden. Wel de lusten, maar niet de lasten van de stad. Als vanouds stads leven in de stad Leiden. En thuiskomen in een fijne buurt waar kinderen buitenspelen.

Deze eengezinswoning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk De Kooi in Leiden met diverse buurtwinkels in de omgeving. Vanaf de woning fiets u binnen ca. 10 minuten via de Zijlpoort en De Haven in de charmante sfeer van de Leidse binnenstad met haar vele gezellige terrassen, restaurants, musea, theaters en uitgebreide winkelaanbod. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer met erker, eenvoudige keuken, drie (mogelijkheid tot vier) slaapkamers, twee badkamers, dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning, een dakterras, voor- en achtertuin zodat u op elk moment van de dag heerlijk van de zon kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze aantrekkelijk geprijsde woning welke nog wel enigszins gemoderniseerd dient te worden. Dé kans om uw eigen woonwensen te realiseren! Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals winkelcentrum Kooiplein, scholen, zwembad en diverse sport- en recreatiefaciliteiten. En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, Bio Science Park, universiteit en uitvalswegen richting Amsterdam (Schiphol), Den Haag, Rotterdam en Utrecht (A4/N11 en A44) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze woning zeker een bezichtiging!





Voortuin (W). Entree woning. Gang met meterkast. Aan het einde van de gang de trap naar de 1e verdieping. Opvallend lichte doorzon woonkamer met erker en een recentelijk (2024) vernieuwde pvc laminaat vloer. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Beeldt u zich eens in hoe fijn deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De eenvoudige keukenruimte is gelegen aan de achterzijde van de woning. Achter de keukenruimte bevindt zich de toiletruimte en een badkamer met wastafel en douche. Tuinliefhebbers opgelet! Via de keukendeur bereikt u de achtertuin gelegen op het oosten. Door z'n diepte en ruime afmeting is deze fijne achtertuin heerlijk zonnig. De aangebouwde houten berging is niet gefundeerd en verdient daarom uw aandacht. In deze ruime berging bevinden zich twee cv-ketels (2020/2022). De achterom zorgt voor comfort.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar het dakterras (O). Extra opbergruimte vindt u in de trapkast. Aan de voor- en achterzijde van de woning vindt u een slaapkamer. Handig is de 2e badkamer met wastafel, ligbad, separate douche, designradiator en een 2e toilet, vooral voor grotere gezinnen of wanneer u vaak logés heeft.

2e verdieping:
Omdat deze verdieping aan de voor- en achterzijde is voorzien van een dakkapel geniet u van extra woonruimte. De royale zolder(slaap)verdieping is uitermate geschikt is om een vierde (slaap)kamer, hobbyruimte en/of thuiswerkplek te creëren. Bergruimte vindt u achter de knieschotten.

Bijzonderheden: voor woningen van ruim 80 jaar oud nemen wij standaard een asbest- en ouderdoms-/materiaalclausule op in koopovereenkomst. De gehele woning (met uitzondering van de de voordeur) is voorzien van dubbele beglazing. Parkeergelegenheid voor de deur (betaald parkeren/parkeervergunning). Verkoper heeft niet in registergoed gewoond.

Aanvaarding: per direct / in overleg.

Energielabel: D.

Meetrapport NEN 2580 aanwezig.

Bouwjaar: 1941
Gebruiksoppervlakte wonen: 102,70 m2
Bruto inhoud woning: 384,98 m3
Perceelopp: 124 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1941
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1941
Woon oppervlakte 102.7
Inhoud woonhuis 384.98
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 45
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 124
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12.5
Tuin breedte 4.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1941
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1941
Woon oppervlakte 102.7
Inhoud woonhuis 384.98
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 45
Tuin voor Ja
Perceel oppervlakte 124
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12.5
Tuin breedte 4.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij